Skocz do zawartości

Piękne widoki

woblery z Bielska

Rekomendowane odpowiedzi

Wy młodzi jakieś ekstrema lubicie ! Albo bimbały jak dzwony albo deska  ;)

Extrema to może lubić BOB1, kojarzycie Jego szafę...piękna rzecz, ale strasznie musi się kurzyć, stąd widać przychylność do powyżej zaprezentowanej pani wycierającej, po prostu dziewczyna robi rzecz pożyteczną i ktoś równie zaangażowany i pracowity dla zachowania czystości bobowej szafy by się przydał :rolleyes:

Ja tam zawsze lubiłem starsze kobiety. Pamiętam z dzieciństwa Torbicką (niektórzy zapewne sięgają chłopięcą zadumą do Loski czy Wander, ale to na szczęście nie moje zamartwienie :D).....siedziała w długiej sukni, noga na nodze...i tylko tę nogę, stopę właściwie, pięknie wygiętą w zgrabnym buciku na obcasie, widać było...to nie była scena z "Nagiego instynktu"...mimo tego wzruszyła mnie i chyba wzrusza po dziś dzień.

Amy Mainzer może być przez wielu uznana za brzydką, płaską, nieseksowną...pamiętać należy jednak, że brzydkie potrafi być piękne, nigdy ładne! I Amy właśnie jest piękna. Poza tym na pewno jest wykształcona i sprawia wrażenie mądrej, a brak dorobionych cycek wybitnie to podejrzenie zbliża ku pewności B) Całokształt jest jak dla mnie szalenie pociągający...no i wciąż jest ode mnie starsza, hahahaha :)

Edytowane przez cristovo
  • Like 2