Skocz do zawartości

Piękne widoki

woblery z Bielska

Rekomendowane odpowiedzi

I znowu to samo. Cycki, dupy. I tak w kółko! ... daj coś jeszcze ;)  :D

Przecież już miałeś powyżej, pod numerem 496, tylko chyba nie zwracasz uwagi na takie widoki :D . Choć nie zaprzeczę, poniżej też nie gorzej, a może nawet lepiej. Okularniczki są przesympatyczne, zawsze tak twierdziłem i zdania nie zmieniam.

Niestety z wiekiem zauważam u siebie dziwną przypadłość. Jakoś mało tęsknię za towarzystwem, które przy pierwszym poznaniu wydają się prześwietne. Najczęściej dystans i umiar przy poznaniu daje nadzieję na dobrą znajomość.

Ale wracajmy już do tych widoków. Zarówno natura jak i kobiety to widok niezmiernie na tym forum pożądany :rolleyes: .

Mylisz się (tzn. dyńki cień jest, ale spójrz dokładniej). Zresztą dziewczyna po prawej (ta zapatrzona w telefon przez okulary przeciwsłoneczne) też zasiniaczona, poniżej prawego kolana. Wszystkie poobijane...ale najciekawiej prezentuje się pośladek tej jeszcze bardziej po prawej, z jaśniejsza karnacją i piegami na górnych plecach...słowem..........chyba nad krajowym Bałtykiem jest ładniej B)

Edytowane przez cristovo
  • Like 1

Krzysiu, opis zdjęcia jest taki "cosmo-bikini-rekord-srbija". I nad bałtyk by przyjechały...? ;) Ale faktycznie- poobijane, umiarkowanie atrakcyjne i jeszcze różowe kaszaniary w adidasach i skarpetach  :)

Mnie się skojarzyło na pierwszy rzut oka z tym:

Edytowane przez Fossegrim

Mylisz się (tzn. dyńki cień jest, ale spójrz dokładniej). Zresztą dziewczyna po prawej (ta zapatrzona w telefon przez okulary przeciwsłoneczne) też zasiniaczona, poniżej prawego kolana. Wszystkie poobijane...ale najciekawiej prezentuje się pośladek tej jeszcze bardziej po prawej, z jaśniejsza karnacją i piegami na górnych plecach...słowem..........chyba nad krajowym Bałtykiem jest ładniej B)

Rzeczywiście, są siniaki, masz oko. Ale to nic takiego, normalne ślady użytkowania B)

To nagranie Triggerfinger od @Fossegrim pochodzi z festiwalu Pinkpop (dlatego założyli różowe łachy), jedna z największych imprez muzycznych w NL, w zeszłym roku byłem tam na Red Hot Chilli Peppers, fajnie :)

Dla mnie najpiękniejszy widok.

Jeżeli w niewłaściwym miejscu to proszę o przeniesienie do właściwego tematu.

baby_girl_fishing-852x480.jpg

Tak się łowiło :) dawno temu, ale tak było i na takiego no może bardziej prostego leszczaka okonie 40 taki się ćwiczyło. Teraz sprzęt z kosmosu, a 40 tek (okoni  ;) ) coraz mniej ;)

• Like 1

Tak się łowiło :) dawno temu, ale tak było i na takiego no może bardziej prostego leszczaka okonie 40 taki się ćwiczyło. Teraz sprzęt z kosmosu, a 40 tek (okoni  ;) ) coraz mniej ;)

są jeszcze miejsca gdzie łowi się tak i dziś, w ubiegłym roku widziałem na własne oczy, pan na oko jakieś 70 lat przyjechał rowerem nad jeziorko z takim sprzętem i powiem więcej, zamiast żyłki miał sznurek, tylko na samym końcu zakończony przyponem :) 

Taka była moja pierwsza wędka......tyle że bez żyłki B)

Ten etap wędkarskiej przygody(kwintesencji wędkarstwa) najbardziej utkwił mi w pamięci.

Sądzę, że każdy z nas przeszedł go w ten zresztą jak miły i udany sposób  , bezwarunkowo wróciłbym do tej krainy beztroski i złości, ze względu na to, iż mama goniła do łóżka. Choć można by czas spędzony w świecie Morfeusza spożytkować choćby na zabawę, o wędkarstwie nie wspomnę.

Ps.a kto tego nie spróbował niech załuje

• Like 1