SlawekNikt Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Sławek, ale to nie są tanie rzeczy. Promocję zrobię dla chętnych, a leszczyna panie w lubelskim zajebiaszczo wręcz prosta i na wędzisko minimalistyczne idealna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Promocję zrobię dla chętnych, a leszczyna panie w lubelskim zajebiaszczo wręcz prosta i na wędzisko minimalistyczne idealna I szlak trafił nostalgię.Ostał się ino interes. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Promocję zrobię dla chętnych, a leszczyna panie w lubelskim zajebiaszczo wręcz prosta i na wędzisko minimalistyczne idealna ale taka leszczyna powinna najpierw tydzień albo i dwa w gnojowicy się moczyć. potem z ciężarem 2 kg wisieć uwieszona do wyschnięcia co najmniej tydzień - nie na słońcu ale w cieple i przewiewnym miejscu.... po takiej operacji można nadawać ostateczny "szlif" leszczycnówce..... giętka, wytrzymała i się nie odkształca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 I szlak trafił nostalgię.Ostał się ino interes. Przecież napisałem, że promocja będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 (edytowane) ale taka leszczyna powinna najpierw tydzień albo i dwa w gnojowicy się moczyć. potem z ciężarem 2 kg wisieć uwieszona do wyschnięcia co najmniej tydzień - nie na słońcu ale w cieple i przewiewnym miejscu.... po takiej operacji można nadawać ostateczny "szlif" leszczycnówce..... giętka, wytrzymała i się nie odkształca Obróbkę oraz uzbrojenie tegoż blanku pozostawiam ewentualnym nabywcom Ja dostarczam tylko patyki Edytowane 19 Marca 2017 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 ale taka leszczyna powinna najpierw tydzień albo i dwa w gnojowicy się moczyć. potem z ciężarem 2 kg wisieć uwieszona do wyschnięcia co najmniej tydzień - nie na słońcu ale w cieple i przewiewnym miejscu.... po takiej operacji można nadawać ostateczny "szlif" leszczycnówce..... giętka, wytrzymała i się nie odkształca Jednak warto pomyśleć o jałowcowej szczytówce ... wiem co mówię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Jednak warto pomyśleć o jałowcowej szczytówce ... wiem co mówię Dobrze piszesz, spin z jałowca to jest to Zatem dołączam go i poszerzam tym samym moją ofertę A jałowce panie w lubelskim doskonałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 ale do łączenia leszczyny z jałowcem już jakieś skuwki trzeba dobrać..... lekkie żeby były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 W czasach kiedy konstruowałem sobie taki wypasiony sprzęt, skuwek w dowolnym rozmiarze w sklepach wędkarskich było "skolko ugodno". Przelotki druciane i te prowadzące z porcelanką też ogólnie dostępne. Jeno "specjalistycznych" nici omotkowych nie było ale za to były nici syntetyczne w sklepach dla szewców ... i się robiło i łowiło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 W razie gdyby komuś fuji w tytanie zabrakło kręcę też na bieżąco przelotki z aluminium lub miedzi w zależności od wymagań nabywcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Może nie najpiękniejszy widok dla wędkarza, ale dość często spotykany 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 ...mordo ty moja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Daj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frogerset Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Dolina Brdy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Może nie najpiękniejszy widok dla wędkarza, ale dość często spotykany Ja kocham ten widok... wiele razy starałem go się uchwycić... telefonem, bo fotograf ze mnie żaden... Nie udało mi się, ale to raczej nie o jakość zdjęcia chodzi... Stan duszy ciężko uchwycić na foto.... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 to może takie wspomnienie lata już niebawem tak będzie 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 tak z niedzieli....czasami ta "odwrócona" rzeczywistość jest ładniejsza 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Czarnula dobra. Może wątek wróci na stare tory :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Proszę bardzo, są tory...jest nawet jakaś tajemnicza mężatka, są kwiaty, pogoda przyjemna 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 A jak pomyślę, że za chwilę Pendolino ... przeleci tymi torami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi