DelTor0 Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Swietny dokument o historii polskiego himalaizmu https://www.youtube.com/watch?v=V_tVLsrDCOY 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 A najwyżej dostanę reprymendę od Moda 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Widzę Roger, że lubisz ładną muzykę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 (edytowane) Fajna muzyka, a teledysk...mmmm Edytowane 15 Lipca 2017 przez Durzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Fajna muzyka, a teledysk...mmmmMuzyka mi chyba gdzieś umknęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Widzę Roger, że lubisz ładną muzykę "Dobrego nigdy za wiele"Miguel de Carvantes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Swietny dokument o historii polskiego himalaizmu https://www.youtube.com/watch?v=V_tVLsrDCOYDzięki za super film. Też jestem fanem tematu. Właśnie kończę 4 raz czytać Komin Pokutników. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Zostawiłem sobie obejrzenie tego filmu na spokojne wieczory urlopowe. Mam pokaźną bibliotekę o polskim ( i nie tylko) taternictwie, alpinizmie i himalaizmie, ale od czasu kiedy została pod K2, moja koleżanka Dobrusia (Mrówka) ... jakoś odszedł mi zapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Zostawiłem sobie obejrzenie tego filmu na spokojne wieczory urlopowe. Mam pokaźną bibliotekę o polskim ( i nie tylko) taternictwie, alpinizmie i himalaizmie, ale od czasu kiedy została pod K2, moja koleżanka Dobrusia (Mrówka) ... jakoś odszedł mi zapał Film świetny - polecam. Nie doświadczyłem na szczęście śmierci bliskich w górach ale miłość do gór siedzi w człowieku całe życie. Ja pracuję obecnie 30 km od Obersdorfu i w każdej wolnej chwili jestem w górach. Dotyk skały cenię tak samo jak złowienie ryby stojąc po pas w wodzie w silnym nurcie. Kontakt z naturą na 100 procent. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Polacy atakuja wlasnie K2 na przelomie 2017/18, ostatni niezdobyty osmiotysiecznik zima Zreszta na K2 jest duzo polskiej historii, dwie najtrudniejsze drogi wytyczone przez nas. 'Magiczna linia' powtorzona tylko raz i 'Polska droga' nigdy nie powtorzona. A film jest naprawde swietny, w niesamowitym klimacie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 To Marta Altesa - fajne ma te covery na basie Polecam również to: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 ....i to są piękne, wartościowe bodźce dla zmysłów, a nie wypinanie tłustych tyłków w rytm prostackiej muzy jakiegoś didżeja 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 ...faktycznie. Pięknie szarpią druty 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 ...faktycznie. Pięknie szarpią druty Robert, ta pani stroi gitarę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Robert, ta pani stroi gitarę. ja tam bym powiedział, że pięknie suwa ręką po gryfie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 ...no proszę, melomani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 (edytowane) No dobra, specjalnie dla Ciebie BOBie.....jest szarpanie i są cycki, skoro już muszą być Edytowane 18 Lipca 2017 przez cristovo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robimax Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Tu nie ma cycków ale obróbka gryfu pierwsza klasa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Robi wrażenie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 (edytowane) No dobra, specjalnie dla Ciebie BOBie.....jest szarpanie i są cycki, skoro już muszą być A czy ja pisałem cokolwiek o cyckach?! ... tutaj (nawet powstrzymałem się aby nie pisać o dupach!) Podziwiałem ciąg .... sorki, szarpanie drutów Natomiast zastanawia mnie inny temat: czy tylko takie laski potrafią pięknie grać i śpiewać? (no oczywiście po za Tracy Chapman ) Edytowane 19 Lipca 2017 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 (edytowane) Natomiast zastanawia mnie inny temat: czy tylko takie laski potrafią pięknie grać i śpiewać? (no oczywiście po za Tracy Chapman )Oczywiscie, ze nie . tylko tym piekniejszym potrafimy wybaczyc "nie zauwazyc", inne mankamenty. Edytowane 19 Lipca 2017 przez SID Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi