Lepton Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 hehehe przyznam sie ze nie szukalem To tak jak ja. Myślałem,że to obrazek z . . . wędkarskiej bajki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) Nordfiord, Norwegia.Jedna minuta szukania w Google https://pikabu.ru/story/nordford_norvegiya_5207019...ale szukać trzeba umić ... ja nie umić A tak poza tym, wszystkie widoki piękne ... po za dupą tego białego psa Edytowane 4 Września 2017 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) Heh, fioletowa wędka i browarek w dłoni....Wyglada jakby Radzia Witulskiego z Daiwy panna...Joanna Sawka do znalezienia FB. Ale może tylko podobna ;-) Wcześniej Del Toro wrzucił ciągiem i tak mnie sie znajoma wydaje ;-) Tapatalknięte z komórki Edytowane 4 Września 2017 przez Dano^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Heh, fioletowa wędka i browarek w dłoni....Wyglada jakby Radzia Witulskiego z Daiwy panna...Joanna Sawka do znalezienia FB. Ale może tylko podobna ;-) Napewno nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Napewno nie Nie spieram się [emoji106] Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 ten Nordfiord ... coś pięknego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Było? Idzie jesień 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Jak jesień? Pietruszka jeszcze nie zżółkła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Lato, ciagle lato 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Lato jest piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Del Toro, kobita moja wyjechała na babski urlop do ciepłych krajów ...weź cbłopie i trochę się uspokój! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Del Toro, kobita moja wyjechała na babski urlop do ciepłych krajów ...weź cbłopie i trochę się uspokój!To się trzeba wziąć za robotę kotki nie ma to mysz niech harcuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Del Toro, kobita moja wyjechała na babski urlop do ciepłych krajów ...weź cbłopie i trochę się uspokój! W zimnych krajach też może być gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Jest w tym widoku coś absorbującego. Reakcja rtęci i aluminium: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Z dedykacja dla BOB 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 (edytowane) Lubiłem Cię! nie spir ... ol tego Ale dzięki, że ktoś myśli o mnie w tej niedoli Edytowane 7 Września 2017 przez BOB1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Taki tam basen z przeźroczystym dnem na dachu wieżowca https://www.youtube.com/watch?v=EbuhiUUOsN8 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Ja pierdziu - to przy moim lęku wysokości woda nie byłaby już tak czysta . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Taki tam basen z przeźroczystym dnem na dachu wieżowca Widziałem coś takiego (z poziomu chodnika ) w Kopenhadze w jednym z hoteli, jakoś tak chyba na wysokości...15 piętrawrażenie super, a co dopiero gdy jesteś w tym basenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Wąż zakręcony na dziobie to z cyklu: Nigdy się nie poddawaj!!!! A dziewczyny, jak zwykle klasa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Ehhh, ta Ameryka Łacińska... :-) https://m.youtube.com/watch?v=q5EUGWhUtmw https://m.youtube.com/watch?v=Hesf81r5U_k 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Co do przeszklonego basenu na wysokości jest z tym pewien epizod w filmie Mechanik konfrontacja???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Z dedykacja dla BOB . Paweł , Ty zapodaj coś w rozmiarze B , ew. C i fit dla odmiany jakby co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Paweł , Ty zapodaj coś w rozmiarze B , ew. C i fit dla odmiany jakby co ... Da sie zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi