TomaszKKK Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 a jakby powiedziała w trakcie ze ma hiv?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Nie długo do kupienia na aukcji w jednym z warszawskich domów aukcyjnych 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 "Pośród błękitnych wód włoskiego jeziora Resia stoi samotna wieża. To jedyna pozostałość po mieście Graun - mieście, które zostało zalane 60 lat temu. "http://joemonster.org/art/30732 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 BOB1 Czy ta niewątpliwie piękna figurka, służyła jako przycisk do papieru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Trochę kolorów natury Chiny, góry DanxiaPeru, Tęczowe Góry USA jezioro McDonald 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Na żywo jest lepiej [emoji4] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 [emoji6] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Austria, Hallstat Gdzieś tam, w pięknym miejscu... Szwajcaria, Sisikon 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milijon Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 szkoda że urlopy tak szybko się kończą 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 @milijon - gdzie zrobiłeś to drugie zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milijon Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Pierwsze to Skala Afrodyty na Cyprze, drugie z okna w samolocie, najprawdopodobniej gdzies nad Grecja :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 a mnie po 4ch dniach w deszczu bełdany pożegnały takim widoczkiem..... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 ...ciepło i wilgotno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 I góry i doliny.echhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 ...ciepło i wilgotno A u góry pokazuje się "para hoy" czyżby... aż boje sie myslec co to może oznaczać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Para hoy-na dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) Para hoy-na dziśNaprawdę !? A ja już myslałem , że to znaczy, z przeproszeniem, dwa kut..sy ! Widać mój hiszpański ze studiów mocno zardzewiał Kamień spadł mi z serca bo bałem sie juz o los tego dziewczęcia Edytowane 17 Października 2017 przez Marcin Rafalski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Człowiek się uczy całe życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Te z pizza najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Te z pizza najlepsze. Wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Taka pizza jest najlepsza, ale coby je poprobowac to trzeba być młodym i przystojnym, a mi zostalo tylo i ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 (edytowane) Jeśli to "duże" I, to nie ma jeszcze dramatu. Edytowane 27 Października 2017 przez Durzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi