PaNeK Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 .... trzeba być młodym i przystojnym, a mi zostalo tylo i młodym i przystojnym powiadasz? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z@nder Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 (edytowane) Co to za marka auta Edytowane 29 Października 2017 przez z@nder 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z@nder Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z@nder Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 A mi jest szkoda lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Dostrzegłem wrodzony talent. https://www.youtube.com/watch?v=sgAYZbnhL3U 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 W takim obuwiu na parkiet boiska?! niedopuszczalne! pogonił bym to towarzystwo!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Może obcasy filcem podklejone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Nie dupy a też piękne ...... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Jak to nie dupy?Wszystkie stelle są (do) dupy .... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Jak ktoś by mi przyłożył lufę do łba, to wybrałbym jednak to pierwsze ????????????Del Toro uwielbiam Twoje foty ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubsonon Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Ja też, ja też ????????????Del Toro is the best 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 https://www.youtube.com/user/CatchMagazine/videos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 (edytowane) Ja się będę czepiał ! Raz że w większości to nie "widoki" a portrety . Dwa ta kamienna chata po mojemu nie jest piękna . Moim zdaniem Pitoń, bo to chyba jego dzieło niezbyt udanie pastiszuje Witkiewiczowski Styl ZakopiańskiCzyż np poniższe nie piękniejsze ? Edytowane 8 Listopada 2017 przez Marcin Rafalski 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Czyż np poniższe nie piękniejsze ?Nie. Ale to zapewne rzecz gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Nie. Ale to zapewne rzecz gustu Racja! Tradycyjny po flaszce,przypomina ten Pitonia. Muszę sprawdzić,co będzie z "nowoczesnym" po identycznej dawce trunku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 (edytowane) Nie. Ale to zapewne rzecz gustu Tak to rzecz gustu ! Problem w tym że w Polsce jeśli chodzi o architekturę dominuje zły gust ! Jeden z twórców pierwszego "Muratora" Z.Stępiński powiedział kiedyś: "..jadąc od Warszawy do Cieszyna po drodze niema ani jednego ładnego domu" (cytuję z pamięci) Oczywiście to skutek iluś tam dziesiątek lat gdy architektura miała związane ręce. No i słynnego, jakże popularnego, tez na j.pl powiedzenia "o gustach się nie dyskutuje". Oj, trzeba dyskutować bo niestety mamy często zły gust który trzeba tępić ! Wystarczy zajrzeć na portale zajmujące się sprzedażą nieruchomości w Polsce i zagranicą (na zachodzie Europy) U nas jedno na 100 wnętrze będzie urządzone z gustem(dobrym) Tam jedno na sto będzie niegustowne. I to nie jest tylko kwestia kasy. Co trzeba zaznaczyć wiele sie zmienia in plus. No i mamy świetnych architektów młodego pokolenia Edytowane 9 Listopada 2017 przez Marcin Rafalski 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Panie Marcinie, to trochę tak jakby chciał mi Pan powiedzieć, że szczupła jest brzydka, a tylko pulchna ładna Urządzenie wnętrza to jest tak indywidualna sprawa, że architekt może mi jedynie zasugerować jakieś ciekawe rozwiązania, z których mogę skorzystać. Nie chciałbym mieszkać w domu, w którym czułbym się źle, tylko dlatego, że architektem była popularna i uznana wszem i wobec osoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Tradycyjny może i ładniejszy z architektonicznego punktu widzenia, tylko jakiś smutniejszy i mało beztroski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 co do chaty-chata Hobbita ma wyglądać jak chata Hobbita i już. a z innej beczki-tej z giwerą chętnie dałbym się postrzelić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 (edytowane) Panie Marcinie, to trochę tak jakby chciał mi Pan powiedzieć, że szczupła jest brzydka, a tylko pulchna ładna Urządzenie wnętrza to jest tak indywidualna sprawa, że architekt może mi jedynie zasugerować jakieś ciekawe rozwiązania, z których mogę skorzystać. Nie chciałbym mieszkać w domu, w którym czułbym się źle, tylko dlatego, że architektem była popularna i uznana wszem i wobec osoba.Panie Kamilu ! Zgadzam się ale mam parę uwag. Oczywiście wybór między tymi dwoma laskami to indywidualna sprawa (mi podobają sie oba typy ) Natomiast wybór między chorobliwie chudą anorektyczką z kośćmi na wierzchu a a ogromnym 150 kilowym tłuściochem na dodatek z wrzodami - to nie kwestia odmiennych upodobań estetycznych - obie są obiektywnie brzydkie ! To uwaga ogólniejszej natury Edytowane 9 Listopada 2017 przez Marcin Rafalski 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi