BOB1 Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Chyba przesadziłeś. To brzmi już jak groźba ... groźba karalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 (edytowane) w którym wyrazie???bob nie strasz nie strasz...... Edytowane 12 Listopada 2017 przez TomaszKKK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Nie nazwałbym tego pięknym widokiem, szczególnie z bliska... Wstyd mi, że w naszym kraju tolerowane są marsze nazistów, faszystów i rasistów, szczególnie w rocznicę odzyskania niepodległości O!Mam dziwne wrażenie, że powtarzasz cudze słowa, w dodatku bez zrozumienia ich znaczenia. Prawicowego narodowca nazywasz nazistą? To mniej więcej tak, jakbyś Marksa nazwał radykalnym prawicowcem Można i tak zażartować, ale takie dowcipy to raczej w "jerkbait się śmieje" 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Nie nazwałbym tego pięknym widokiem, szczególnie z bliska... Wstyd mi, że w naszym kraju tolerowane są marsze nazistów, faszystów i rasistów, szczególnie w rocznicę odzyskania niepodległości lepiej odszczekaj te słowa bo sprawa jest zgłoszona gdzie trzeba za obrazę dobrego imienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Nie nazwałbym tego pięknym widokiem, szczególnie z bliska... Wstyd mi, że w naszym kraju tolerowane są marsze nazistów, faszystów i rasistów, szczególnie w rocznicę odzyskania niepodległości Proponuję Koledze "Artech" aby więcej czasu poświęcał na studiowanie słownika :)bo używa słów których nie rozumie , bądź Cała sprawa tkwi w psychice 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 <...> Można i tak zażartować, ale takie dowcipy to raczej w "jerkbait się śmieje" No pasarán 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 w którym wyrazie???bob nie strasz nie strasz......Teraz to nie cwaniakuj ... po edytowaniu własnego wpisu i wycofaniu tego co miałem na myśli. I mnie zarzucasz straszenie?!( i mój nick to BOB) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 No dobra, pożartowaliśmy, wracamy do widoków. Mam nadzieję, że są piękne Afryka Południowa, wodospad Magawa Islandia Morskie Oko 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Bylem kiedys, piekny kraj Jak sie laduje w Johanesburgu, wszedzie widac kopalnie diamentow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 @TomaszKKK jak już to Żelechowa. Widzę, że prześwietliłeś mój profil na FB O!Mam dziwne wrażenie, że powtarzasz cudze słowa, w dodatku bez zrozumienia ich znaczenia. Prawicowego narodowca nazywasz nazistą? To mniej więcej tak, jakbyś Marksa nazwał radykalnym prawicowcem Można i tak zażartować, ale takie dowcipy to raczej w "jerkbait się śmieje" Nie powtarzam cudzych słów, piszę na podstawie zdjęć jakie widziałem. To są narodowcy???https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1600366643359612&set=p.1600366643359612&type=3&theaterhttps://www.facebook.com/RacjonalnaPL/photos/a.706258126170514.1073741828.706201352842858/1380555198740800/?type=3&theater lepiej odszczekaj te słowa bo sprawa jest zgłoszona gdzie trzeba za obrazę dobrego imieniaGrozisz mi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Pierwszy link jest niedostępny. A drugi, no cóż, nie sądzę, by to zdjęcie było z dnia wczorajszego... Wątek poświęcony jest innemu tematowi. Jeśli odczuwasz nieodpartą potrzebę, by publicznie kontynuować uzewnętrznianie niechęci do osób, które świętowały w Warszawie Święto Narodowe, załóż sobie stosowny wątek. Oczywiście na innym forum. W tym nie spamuj. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 @TomaszKKK jak już to Żelechowa. Widzę, że prześwietliłeś mój profil na FB Nie powtarzam cudzych słów, piszę na podstawie zdjęć jakie widziałem. To są narodowcy???https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1600366643359612&set=p.1600366643359612&type=3&theaterhttps://www.facebook.com/RacjonalnaPL/photos/a.706258126170514.1073741828.706201352842858/1380555198740800/?type=3&theater Grozisz mi? Jednak psychika zawodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Nie mam nic przeciwko ludziom świętującym rocznicę odzyskania niepodległości, a wręcz przeciwnie, jestem jak najbardziej za... ale masz rację to nie miejsce na nasze poglądy... Ale to nie ja zacząłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Masz coś przeciwko i Ty zacząłeś. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Prośba o niespamowanie dotyczyła wszystkich wpisów nie na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Pierwszy link jest niedostępny. A drugi, no cóż, nie sądzę, by to zdjęcie było z dnia wczorajszego... Wątek poświęcony jest innemu tematowi. Jeśli odczuwasz nieodpartą potrzebę, by publicznie kontynuować uzewnętrznianie niechęci do osób, które świętowały w Warszawie Święto Narodowe, załóż sobie stosowny wątek. Na innym forum. W tym nie spamuj.Kolego Moderatorze ! Zechciej wybaczyć ale wtrące. Drugi link kolegi @Artech dotyczy marszy w Łodzi gdzie dwaj nastolatkowie "Hajlowali" za co zostali skazani. Zdjęcia pochodzą z 2015 rokuPoniżej Link https://www.tvn24.pl/lodz,69/zarzuty-za-heil-hitler-na-marszu-antyimigracyjnym,602099.html Strona Racjonalna Polska często rozpowszechnia Fake newsyI jak @Artech ? Przeprosisz ? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Nie nazwałbym tego pięknym widokiem, szczególnie z bliska... Wstyd mi, że w naszym kraju tolerowane są marsze nazistów, faszystów i rasistów, szczególnie w rocznicę odzyskania niepodległości No i super, dzięki takim wpisom wiem czyje wyroby omijać. A za rok zrobię co mogę by pojawić się na Marszu Niepodległości w Warszawie Zaiste piękny był to widok. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 No i kolejny raz okazuje się, ze nasz Regulamin ma głęboki sens. Tym razem przypominam i uwadze szczególnej polecam punkt 4 i 5.http://jerkbait.pl/topic/3698-regulamin-jerkbaitpl/ Macie swobodę wypowiedzi. Postów nie kasuję. Upominam jednak, iż Regulamin działa na całym forum. Również w "cafe". Kolejny wpis nie na temat stosownie nagrodzę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Kolego Moderatorze ! Zechciej wybaczyć ale wtrące. Drugi link kolegi @Artech dotyczy marszy w Łodzi gdzie dwaj nastolatkowie "Hajlowali" za co zostali skazani. Zdjęcia pochodzą z 2015 rokuPoniżej Link https://www.tvn24.pl/lodz,69/zarzuty-za-heil-hitler-na-marszu-antyimigracyjnym,602099.html Strona Racjonalna Polska często rozpowszechnia Fake newsyI jak @Artech ? Przeprosisz ?Masz rację. Nie sprawdziłem tego, moja wina. Zdjęcie nie pochodzi ani z tegorocznych, ani z innych obchodów Święta Niepodległości. Masz coś przeciwko i Ty zacząłeś.Nie, nie mam nic przeciwko marszowi w Święto Niepodległości. Nie pasuje mi jednak obecność i tolerowanie niektórych organizacji, jak i pojawiających się haseł na transparentach. Ale masz rację, to ja zacząłem, odnosząc się do całości a nie tylko do tego co jest na zdjęciu wstawionym na poprzedniej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgodnie z wcześniejszą informacja, za niezastosowanie się do polecenia moderatora kolega @Artech otrzymuje punkt ostrzeżenia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 (edytowane) Tak dla rozlużnienia... Edytowane 12 Listopada 2017 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Ho, ho Tak, tak, 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 aaa.... aż mnie żołądek boli w razie gdyby ktoś zachodził w głowę jaki to ma związek z pięknymi widokami - dla kogoś kochającego jeść tak jak ja jest to widok na równi z panienkami, które się wcześniej przewijały 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 (edytowane) Ja pier...... ale numer! @Panek tak będziesz wyglądał,jak będziesz jadł duuuużo tego sera! Edytowane 12 Listopada 2017 przez cyprys19 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi