Skocz do zawartości

Piękne widoki

woblery z Bielska

Rekomendowane odpowiedzi

Dredy powinny być ustawowo zakazane ze względów higienicznych ! Gdybym, nie daj Boże, został dyktatorem :) natychmiast wydał bym dekret zakazujący ich noszenia ;) . Gdy widzę np w tramwaju niedomytych z reguły, z dredami przezornie odsuwam się jak najdalej. Co tam robactwa musi się gnieździć !

daily_picdump_2671_640_43.jpg

gość ma taką Inteligentną minę i ten "wypasiony laptok" , a ..... nie wie co to higiena  :)  fuj.....

... można mu linka na ten temat podesłać  :D  :D  :D

A mi się ta fotka podoba.... Intrygująca. Sam łysy jestem, to może to jest przyczyna :) Takie marzenia senne  :D

• Like 1

Daniel fotka jest naprawdę trafiona i rzeczywiście ma TO COŚ, ale nawiązałem do Higieny  ;)  :D  :D

A na zdjęciu higiena mnie nie dotyka :) Tramwajem nie jeżdżę, pociągiem - czasami, ale tam gdzie siadam, to raczej krawaty siedzą.

Fotka fajna, a dredy dyskusyjne - moje zdanie  ;)

ps.

odkryłem strefę ciszy w Pendolino - rany jak fajnie. Wyciszam telefon i każdy tak robi. Można się zdrzemnąć w drodze do pracy  :good:

Edytowane przez Dano.
  • Like 1

W ramach rekompensaty mogę kiedyś jak się spotkamy ucałować twój "łysy łeb"  ;)  :D  :D , ale tamtego całował nie BĘDĘ   :unsure:  :wacko:  :blink:  :P

Możemy w pudełka spojrzeć i wymienić się przynętami - całowanie zostaw kobitkom :)

Sandomierz? Raaaany - a gdzie Ty łowisz :) Poza tą "mini" Wisłą?

• Like 2

Mam już teraz więcej czasu , to i pojadę czasami nad Odrę, Inę , Parsętę, na jakieś zaporówki w okolicy dalszej i bliższej.

Wisełka , to już w naszym rejonie PRZESZŁOŚĆ  :). Mam Ją pod nosem , ale bardzo rzadko już TAM zaglądam.

Klinkąłem, że lubię ale przecież nie lubię...

Sorki za off top

Zeby w temacie pozostać

post-57033-0-42276400-1511108591_thumb.jpg

• Like 7