Voldemort Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Panowie silikon jest cud malina - lepszy od oryginału i w wyglądzie i w dotyku.Wiem bo .... Więc nie powielajcie niezbyt trafnych tekstów tych co to znają jedynie z opowieści, bądź narzekań zakompleksionych panienek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 (edytowane) Panowie silikon jest cud malina - lepszy od oryginału i w wyglądzie i w dotyku.(...)Skoro tak to może coś takiego ?Jedynie 725 baksów. Wybór dostępnych modeli spory. Pewnie wyjdzie taniej niż utrzymywanie żywizny Edytowane 25 Października 2018 przez Marcin Rafalski 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Sorki. Ale ja jakbym zobaczył cuś takiego to tarzał bym się ze śmiechu jak z widoku prostych bananów.Może dziwny jestem ,ale mnie to kładzie na łopatki jak panga.Powiem tak.... Wizualnie miód malina, organoleptycznie.... nie wiem, nie będzie mi dane sprawdzić [emoji12][emoji26][emoji848][emoji849]Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 To idąc do Lidla albo innego hiper, super, itd. ludzie muszą patrzeć dziwnie na Ciebie tarzajacego się... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Skoro tak to może coś takiego ?Jedynie 725 baksów. Wybór dostępnych modeli spory. Pewnie wyjdzie taniej niż utrzymywanie żywizny Ale ona ma sztuczne włosy... ???????????? Odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 To idąc do Lidla albo innego hiper, super, itd. ludzie muszą patrzeć dziwnie na Ciebie tarzajacego się...Takim spotkanym w Lidlu to tylko współczuję [emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Wam to cycki w głowie...No ale jak to Kazik śpiewał :"Siostra zbiera aktorów, brat wycina piłkarzyA ja tylko gołe baby, jeśli gdzieś zauważę" Ostatnio mało czasu na spacery, tego mi właśnie brakuje 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Ezehiel, no co Ty.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Ezehiel, no co Ty..Krzysiek, wszystko w porządku ze mną, wolę jednak szorstką naturę czasem niż krosty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Jasne Stary, krostom mówimy NIE !Znajdzmy jakis rozsadny kompromis.. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 (edytowane) Rany julek! ależ ma piękną rakietę penisową ... sorki , tenisową Edytowane 26 Października 2018 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Sorry, czy ta pani udziela korepetycji z tenisa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Rany julek! ależ ma piękną rakietę penisową ... sorki , tenisową Teeee zawał dzwonił pytał czy Cię widziałem 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Było mu powiedzieć, że nie ma mnie w domu ... poszedłem na tenisa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Zrobiłeś jakieś błędy w literówce, ale domyślam się pytania i odpowiem ci: nie (i to bez jakiegokolwiek sympatycznego uśmieszku)Wstyd mi. Jest piątek, nie patrzę co słownik zrobi bo mam 3 minuty na piwo. Robercie, chodziło o tenisa.Chryste panie znane proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Te wyspy powyżej, to raczej niezamieszkałe chyba. Ale ja je skądś znam, musiałem tam być kiedyś, wymarzone miejsce na wakacje. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Zrobiłeś jakieś błędy w literówce, ale domyślam się pytania i odpowiem ci: nie (i to bez jakiegokolwiek sympatycznego uśmieszku)Przepraszam @BOB1. Nie chciałem Cię urazić.Moja niefrasobliwa wypowiedź miała podłoże w kawale o złotej rybce i nie miała zamiaru uwłaczać twej godności.Proszę o to chodziło Przychodzi facet do swojego kumpla, patrzy, a tam u niego na podwórku wielki kort tenisowy z trybunami na kilka tysięcy ludzi. Na korcie Federer z Djokoviciem rozgrywają mecz. Idzie do kumpla i pyta:- Stary, skąd ty miałeś tyle kasy żeby zafundować sobie to wszystko?- A wiesz, bo mam złotą rybkę która spełnia każdemu życzenie.- Pożycz mi ją! Jutro ci oddam!- Dobra, tylko uważaj, ona jest mocno przygłucha, musisz do niej wyraźnie mówić.Facet wziął rybkę i szczęśliwy wraca do domu. Postawił na stole i głośno, wyraźnie, powoli mówi do niej akcentując każde słowo:- Złota rybko! Chcę mieć górę złota.Rybka na to:- OK. Idź spać a rano życzenie będzie spełnione.Facet wstaje na drugi dzień, a tu jego dom przygnieciony przez górę błota. Chwycił rybkę, leci do kumpla i krzyczy:- Coś ty mi dał! Chciałem górę złota a ona mi dała górę błota!- Mówiłem ci przecież, że jest trochę głucha. Co ty niby myślałeś, że ja chciałem mieć wielki tenis? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Spoko, nie ma tematu...ale uprzedziłeś nie z tym kawałem ze złota rybką (sam chciałem wrzucić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Spoko, nie ma tematu...ale uprzedziłeś nie z tym kawałem ze złota rybką (sam chciałem wrzucić) Chyba miało być "mnie"?Ach te literówki Wracając do tematu - kilka ujęć z moich jesiennych wypłynięć. Międzybrodzkie i Żywieckie: 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliatwielki Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Widać fan mgły dobry klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Janusz rok1970 skoki spadochronowe. Wróciły wspomnienia.pozdrawiam byniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Nie mogę wstawić zdjęć ale można sobie tu obejrzeć https://www.js.pl/24-zjawiska-ktore-wygladaja-nienaturalnie-9-wyglada-jak-z-innego-swiata/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi