BOB1 Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 i na cholerę jej te trójkąty na sznureczkach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 i na cholerę jej te trójkąty na sznureczkach?Ścisnęła talię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Ta jasne...aż utraciła pojemność w płucach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 i na cholerę jej te trójkąty na sznureczkach?Tak potrzebne jak ta moskitiera na ramionach. Płuca są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 i na cholerę jej te trójkąty na sznureczkach?Pewnie ma coś do ukrycia? Może coś brzydkiego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Hebanowe ciałko i to w jakich kształtach???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Pewnie ma coś do ukrycia? Może coś brzydkiego? Może jakąś dziurę paskudną ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Zawsze słucham.... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Z automatu przypomniała mi się fraszka Sztaudyngera Kolumb odkrył Amerykęhistoria wspomina go czule.Ja więcej odkryłem poznawszy Ludwikębo na raz obydwie półkule 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Może jakąś dziurę paskudną A tam dziurę ....To jest kurtyna ........kurtyna przysłaniająca najmniejszy teatr świata ,,,...który przyjmuje tylko jednego widza i to tylko na stojąco 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Poniedziałek 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Nie wiem czy to piękne , ale zaskakujące i ciekawe. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Nie wiedziałem gdzie to wstawić ale dla mnie to najpiękniejszy na dzień dzisiejszy widok .Wnuk , Kacper pojawił się dnia dzisiejszego 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 "Prawdziwy Skarb" gratulacje dla "dziadka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Gratulacje nie na żarty ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Kacperku dziadek byniek życzy ci takiej tężyzny fizycznej, żebyś dziadka Sławka wędki mógł łamać jak zapałki.Ale nie łam, lepiej niech dziadek pokaże ci do czego one służą.Wszystkiego najlepszego dla Kacpra, szczęśliwych rodziców, no i tobie dziadku.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Jeśli to pierwszy wnuk to gwarantuję Ci, że wywali skrajnie dotychczasowe pojęcie "miłość" ... sam się sobą zadziwisz! Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 (edytowane) Dzięki chłopaki , kawał kloca 3 500 waga i 51 cm . Gdyby nie praca to poszedłbym w ślady Kukiza Edytowane 29 Października 2018 przez Sławomir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Weż amerykańca idż nad wisełkę na wagary.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Nie wiedziałem gdzie to wstawić ale dla mnie to najpiękniejszy na dzień dzisiejszy widok .Wnuk , Kacper pojawił się dnia dzisiejszego Sławek, gratuluję i życzę zdrowia dla dziecka i jego mamy.Na moje oko, Ten Mały=Wielki facet w kocyku, to wypisz wymaluj WĘDKARZ . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 SID Na moje oko, Ten MaĹ‚y=Wielki facet w kocyku, to wypisz wymaluj WÄDKARZ . Ojciec mnie zaraził , ja syna a co będzie dalej zobaczymy . Mam nadzieję że na starość będę miał z kim jeździć powędkować 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Jesteśmy poszkodowani, bo czego byśmy nie założyli, to i tak nie będziemy wyglądać tak dobrze (czytaj ładnie) jak Damy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi