AdasCzeski Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Patrzę na to zdjęcie, patrzę - i nic się nie boję. Chyba mam wysoki próg strachu Albo niski empatii... cała rzeka w "gęsiej skórce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 (...) Nie rozumiem, jak można tam pojechać i już nigdy tam nie wrócić Wracałem co roku, a po 2015 miałem przerwę do 2018. Żałuję, bo każdy rok bez wizyty w Laponii jest dla mnie odczuwalną stratą. Nigdzie nie czuję się tak blisko natury, jak tam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Krzysiek mam to samo , wieczna tęsknota za Laponią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Najbardziej uzależniający jest ten wielki spokój, cisza, przestrzeń, brak śladów ingerencji człowieka... Ciepło było w tym roku w lipcu. Choć trzy razy w ciągu 9 dni przechodził front, to i tak zapamiętam ten wyjazd jako jeden z najbardziej rozleniwiających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Nie rozumiem, jak można tam pojechać i już nigdy tam nie wrócić Wracałem co roku, a po 2015 miałem przerwę do 2018. Żałuję, bo każdy rok bez wizyty w Laponii jest dla mnie odczuwalną stratą. Nigdzie nie czuję się tak blisko natury, jak tam.Nigdy tam nie byłem i wątpię, by było mi dane to zobaczyć.Zazdroszczę Wam Panowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Nie mów tak, zacznij chcieć. To nie jest droga zabawa, jeżeli masz dętkę, silnik i śpisz namiocie.Mnie niesamowicie relaksuje to, że przestaję myśleć o czymkolwiek nieistotnym, za wyjątkiem tego, żeby mieć sucho, ciepło, być w miarę wyspanym i najedzonym, i - oczywiście - łowić, łowić, łowić... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Ja kiedyś w końcu zostanę... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Moje piersi bezwstydne. Zapamiętują każdy oddech... To rozkochanie, moje własne. Pierwsze, prawdziwe i wyjątkowe... Piękno. Delikatne... Każda kochana kobieta jest księżniczką. W oczach tego, kto się o nią ubiega... Dopóki się zapala wzrok, dopóki się splatają ręce. Dopóki kusi nocy mrok, do zakochania jeden krok... Wzgórza cieni. Doliny nieodkryte... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Scyzor Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Środkowa Wisła 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Mięćmierz. Na wcześniejszym zdjęciu z burzą miałem wrażenie że w oddali widać dym z Pawła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 (edytowane) Edytowane 21 Listopada 2018 przez piter v 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Scyzor Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Wisła wisełka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Babcia miała rację. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Babcia miała rację.Babcia nie tylko miała rację, ale i "babcia mówi" 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Babcie gotowały rzeczy, które dało się zjeść. Ba, dało to za mało powiedziane. Do dziś pamiętam, jak smakowała kuchnia mojej Babci (rocznik 1910).Z dziewczynami, żonami, a tym bardziej córkami, to już różnie bywa i raczej unikałbym kategorycznych stwierdzeń 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Wydaje mi się że chodzi o chęć do gotowania . Jeżeli dziadek mówi że babcia dobrze gotowała to wnuczka także potrafi przecież gena nikt nie wydłubał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Co to ptaszysko wydarło,rurę nord stream 2????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubsonon Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Mój mistrz - Del Toruś wrócił ???????????? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Mój mistrz - Del Toruś wrócił To samo pomyślałem! Toro wrócił!W końcu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Na razie znalazłem to;https://boobsadventcalendar.com/W roku ubiegłym, jakiś przystępniejszy ktoś wrzucił, pamięta ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi