pisarz Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Piotrek Twoja fota ? Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu TapatalkaDaniel , oj chciałbym . Taki zdolny to ja nie jestem 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 (edytowane) Chciałbym wam pokazać trochę piękna - nie, to nie cycki cycki.... [emoji14] Tak, jesteście zawiedzeni. Polecam stronę skąd pochodzą zamieszczone przeze mnie zdjęcia - http://hlasek.com Naprawdę warto Edytowane 15 Lutego 2019 przez ezehiel 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Chciałbym wam pokazać trochę piękna - nie, to nie cycki cycki.... [emoji14] Tak, jesteście zawiedzeni. Marcin. Podziwianie wszelkiego piękna na zdjęciach , to tak trochę , jak lizanie loda przez papierek . A prawdziwe piękno cycków można docenić tylko organoleptycznie. Wprawdzie przez papierek , ale za to tylko rodzime , ojczyste , polskie piękne widoki. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Pisarz, od dziś przez parę dni będzie ciepło trzeba wyjść aby te widoki nie były tylko na papierze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki1983 Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 To po zdjęciach powyżej,materiał "z wody" https://www.youtube.com/watch?v=XVqRPOH2HSQ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Olsztyn i Ogrodzieniec... Jura jest przepiękna. Przyleciały żurawie, niestety nie udało mi się zrobić foto. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Olsztyn i Ogrodzieniec... Jura jest przepiękna. Przyleciały żurawie, niestety nie udało mi się zrobić fTo jest to ! Zrobione własnoręcznie i z Polski ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Te same skałki, inny czas i perspektywa...Na jednej ze skałek widać malututką czerwoną kropkę.Przybliżamy a tu niespodzianka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Marian zerknij na zdjęcia ode mnie konkretnie 2 od dołu. Patrz na prawe zbocze góry w centrum kadru, taki odchylony kawałek skały. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 wiem wiem, ludzie tam łażą po tych skałkach W czasie jak tam byłem wchodziły 4 osoby kazda z innej strony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Niezłe plecaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Życie p. Przybylskiego jak to mówią to gotowy scenariusz filmowy..Ciekawe może ktoś sie kiedyś podejmie.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Pawlikowski.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Sławku, zwariowałeś...czy jak... Patryk Vega (dlaczego przez V nie wiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Patryk Krzemieniecki bodajże w oryginale ale to mało oryginalne nazwisko więc Vega , koniecznie przez "V" brzmi bardziej nośnie..rzekłbym zachodnio. Czuć Oskara O ile pierwszy serial Pitbull był naprawdę niezły i z niezłą obsadą, to obecne filmy ...poniżej krytyki, Zbitek wulgaryzmów i słabych gagów, często wykorzystuje znane ogółowi "historie" i "przypadki"Pawlikowski co innego ale nie wiem czy pasuje do takiego kina. Bo chyba musiałoby to być takie kino przygodowe, żeby młodzi chcieli obejrzeć. Patriotyczne ale bez nadmiaru patosu.Janusz Morgenstern by mi pasował ale niestety nie żyje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Krzysiek... niech mod wydzieli temat...to pogadamy o filmie, filmach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 (edytowane) Adamo, nie ma potrzeby, są już takie wątki, o serialach i dobrym kinie. Zaraz się zrobi gównoburza. i udowadnianie kto lepiej się zna a kto nie powinien zabierać głosu. Jakich reżyserów cenić a jakich filmów w ogóle nie powinno się oglądać. Temat z Chopinem pokazał to dobitnie A wracając do tematu.. Edytowane 26 Lutego 2019 przez Krzysiek P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 To i ja wrzucę moje fotki z niedzielnego wieczoru. Za to uwielbiam wiosnę... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 https://pin.it/czneu4qcllzt52 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 (edytowane) Adamo, nie ma potrzeby, są już takie wątki, o serialach i dobrym kinie. Zaraz się zrobi gównoburza. i udowadnianie kto lepiej się zna a kto nie powinien zabierać głosu. Jakich reżyserów cenić a jakich filmów w ogóle nie powinno się oglądać. Temat z Chopinem pokazał to dobitnie A wracając do tematu.. most jerk2.jpg Krzysiek, ten most to z netu, sam nie robiłeś foty? Chodzi, czy Polska czy świat. Edytowane 27 Lutego 2019 przez ezehiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 (edytowane) Marcin, Polska, nad Bobrem - wlasnoręcznie robiona https://polska-org.pl/547544,Pilchowice,Most_kolejowy_rz_Bobr_Jezioro_Pilchowickie_LK_283.htmlFajna fotka, dużo straciła bo musialem pomniejszyć do 2MB żeby wstawić. Można to jakoś inaczej robić? Edytowane 27 Lutego 2019 przez Krzysiek P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Marcin, Polska, nad Bobrem - wlasnoręcznie robiona https://polska-org.pl/547544,Pilchowice,Most_kolejowy_rz_Bobr_Jezioro_Pilchowickie_LK_283.html Fajna fotka, dużo straciła bo musialem pomniejszyć do 2MB żeby wstawić. Można to jakoś inaczej robić?Ograniczenie plików na forum do 3mb więc nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi