ezehiel Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 https://youtu.be/O9EqEFKQ1jI 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Marcin, Polska, nad Bobrem - wlasnoręcznie robiona https://polska-org.pl/547544,Pilchowice,Most_kolejowy_rz_Bobr_Jezioro_Pilchowickie_LK_283.html Fajna fotka, dużo straciła bo musialem pomniejszyć do 2MB żeby wstawić. Można to jakoś inaczej robić?Spróbuj wrzucić na tel i przez taptalka zapodać [emoji6] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 https://youtu.be/SdnRlvTd7tU 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 (edytowane) Hmmmm wysublimowana, łagodna forma, pozornie obojętnie współgrająca z otaczającą codziennością. Zdradza jednak głębokie napięcie przechodzących niezauważenie w siebie płaszczyzn. Równocześnie jakże pożądana przy codziennej potrzebie więzi z organiczną egzystencją... Edytowane 27 Lutego 2019 przez BOB 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Brawo BOB ! Widzę że wiedza zdobyta ASP nie poszła w las ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 (edytowane) To życie chłopie i moja codzienność muzealnicza czasem teksty krytyczne kustoszy są jeszcze lepsze Edytowane 27 Lutego 2019 przez BOB 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 (edytowane) Zdjęcie powyżej (klozet) jest autorstwa Edwarda Westona. Jego prace sprzedają największe domy aukcyjne osiagaja zawrotne ceny https://pl.wikipedia.org/wiki/Edward_Weston inna praca Edytowane 27 Lutego 2019 przez Marcin Rafalski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Dziwisz się? skoro kupujący dostaje adres gdzie zdjęcie zostało zrobione 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Weston c.d 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 (edytowane) Weston Westonem, klozet klozetem, ja tam wolę swojską Narew, nawet ten tu poniżej bezrybny jak studnia odcinek Edytowane 27 Lutego 2019 przez cristovo 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 (edytowane) A ja swoją pustą Wartę.. zdj z dziś Edytowane 27 Lutego 2019 przez Krzysiek P 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Weston Westonem, klozet klozetem, ja tam wolę swojską Narew, nawet ten tu poniżej bezrybny jak studnia odcinek narew 1.JPG narew 2.JPG A ja swoją pustą Wartę.. zdj z dziś 2019-02-27 21.33.37.jpgPasowałyby do każdej rzeki dzierżawionej przez PZW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Olek, teraz rybki jeszcze na zimowiskach, woda pusta na Widawce czy Warcie ale na starorzeczu w Pstrokoniach gielda samochodowa, co 0,5m "wędkarz", spiningują, spławikują, łowią okonie (czyt.okonki), uklejki i płoteczki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Ale przecież to starorzecze ma niespełna 1 km długości, to chyba "moczykije" siedzą przytuleni, a spinninguje się z drugiego rzędu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Pasowałyby do każdej rzeki dzierżawionej przez PZW... Alexspin, dzierżawionych przez nas...Polecam obejrzeć jeden z ostatnich odcinków satiego. Tam chłop mówi - A czy Ty coś robisz z takim stanem rzeczy? Bo mi się wydaje, że głównie siedzisz przed klawiaturą. Więc nie szukaj winnych gdzieś tam, Winni są wśród nas. Więc proszę bez jojczenia.Nie traktuj tego jako atak na twoją osobę, mam dość tego stękania.Zresztą to nie jest miejsce na te gadki. Przepraszam za OT. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODYSEUSZ Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Oglądając zdjęcie Bieszczad w śniegu zatęskniłem za płonącymi bukami skąpanymi w słońcu.Pogrzebałem w komputerze i znalazłem zdjęcia z 2017.Pozwoliłem sobie kilka zamieścić.Jeśli nie pasuje to do charakteru tematu proszę o usunięcie postu. 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 @Odyseusz, trzeba było podążać ta droga koło kapliczki dalej ... aż do samego szczytu ... z pięknym widokiem na zatokę.Kiedyś moje ulubione miejsce na biała rybę, teraz, 20cm wody i błotko ..po horyzont. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODYSEUSZ Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Ależ oczywiście tam byłem,ale z kilkuset zdjęć musiałem wybrać tylko kilka W tym miejscu byłem wielokrotnie w różnych porach roku ale tylko raz trafiłem na tak piękna pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODYSEUSZ Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Mam nadzieję,że to już pożegnanie z tegoroczną zimą 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Szwajcaria... 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Już niedługo... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk2 Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Jesienne obrazki, czas na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Mowisz i masz ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Spining to spining, widać od razu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi