Apisfisha Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Ciebie nawet bym nie wpuścił do łózka a feeeeeeeeee na samą myśl mam mdłości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 (edytowane) :D Edytowane 16 Maja 2019 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 (edytowane) Jedno z "moich" miejsc na ziemi Kilkanaście lat życia, niezapomniane widoki, setki godzin spędzonych tam na wodzie, tysiące wyjętych ryb, przepływające tuż obok łódki: foki, delfiny, pięciometrowe długoszpary...piękne miejsce - piękne wspomnienia Edytowane 18 Maja 2019 przez robbertzam 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 No nie wiem czy to takie piękny obrazek. Pijany ojciec po libacji i czekający na niego syn o 5:20...tatusiu wstań 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 A może budzik jest nastawiony na 5.30 I cierpliwie młody czeka ????.Ja zawsze pierwszy wstawalem przed ojcem kiedy jeździliśmy razem na *JAZIA NA GROCH* piękny obrazek..może kiedyś mój syn mnie obudzi na ryby.. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 A może budzik jest nastawiony na 5.30 I cierpliwie młody czeka .Ja zawsze pierwszy wstawalem przed ojcem kiedy jeździliśmy razem na *JAZIA NA GROCH* piękny obrazek..może kiedyś mój syn mnie obudzi na ryby..To był żarcik/podpucha z mojej strony...tylko zapomniałem dorzucić " " 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Screenshot_20190526-095043_Gallery.jpgTo chyba o mnie Nie pamiętam tego ale tata do teraz mi opowiada.Jak byłem mały (kilka lat) bardzo chciałem z tatą i braćmi na ryby.Tata dla świętego spokoju powiedział, że jak o trzeciej nad ranem wstanę to pojadę.O 3iej sytuacja wyglądała jak z tego obrazka, z tą różnicą, że nie dałem tacie pospać 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Sądzę, że ten obrazek przedstawia miłe chwile z naszego dzieciństwa jak i radość naszych rodziców z posiadania dzieci o min. takich zainteresowaniach.Ps. cóż może powiedzieć rodzic w obecny czasach. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 To chyba o mnie Nie pamiętam tego ale tata do teraz mi opowiada.Jak byłem mały (kilka lat) bardzo chciałem z tatą i braćmi na ryby.Tata dla świętego spokoju powiedział, że jak o trzeciej nad ranem wstanę to pojadę.O 3iej sytuacja wyglądała jak z tego obrazka, z tą różnicą, że nie dałem tacie pospać Ja pamiętam. Ile bym dał by to przeżyć jeszcze raz.. Lata 90. Sobota. Tata mówi że jak nie będzie lało to jedziemy o 3. Idż spać wcześniej. I tak do 2 adrenalina buzowała i modły leciały o pogodę. Spania godzinę i pobudka. Szybkie kopanie rosówek z latarką u babci za oborą. Rowery spakowane i wio 40 km na jeziora. Miałem wtedy 6-7 lat.( miałem 8 wiosen to Zakopane w 2 dni zrobiłem z Lublina) szybko nadmuchany ruski ponton zrzucony z bagażnika kolarzówki i 6 godzina na wodzie. Ta cisza bez silnika na wiośle. Te momenty z ojcem które nie powrócą... Szczupaki na łyżki brały. Echhh. Napisałby książkę. Może kiedyś.. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Ps. cóż może powiedzieć rodzic w obecny czasach. Odłóż już ten tablet/telefon/laptop... Niestety, acz nie można generalizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Scyzor Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Pierwszy dzień sandaczowania zaliczony.Praktycznie bez miarowej ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Obłędny kolor oczuhttps://youtu.be/jI_-HUMViUY 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Kolor oczu powiadasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Kolor oczu powiadasz ?Chyba chodzi o te błękitne, w prawym dolnym rogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Posłuchać czy popatrzeć.. https://youtu.be/txqpLEufGnA Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 To ja sobie tak poskacze pomiędzy wątkami ..i tu popatrze, tam posłucham... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 (edytowane) Rammstein i EngelObrazki niemal te same, tylko muzyka inna. Kto był pierwszy nie wiem, nie chce mi się szukać ???? Edytowane 3 Czerwca 2019 przez jabadaon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 (edytowane) Obłędny kolor oczuTo fakt, ale tyle to ja mam w domu, na własny, prywatny, namacalny użytek... :D Edytowane 5 Czerwca 2019 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 (edytowane) Co prawda brakuje obłędnych oczu, lecz posiada smukłe, stałe kształty. Edytowane 9 Czerwca 2019 przez SID 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Wyraźnie brakuje miejsca na "kałacha" do obrony przed złodziejami... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Takie dzisiaj niebo miałem z okienka patrząc po zachodzie słońca 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Widok podobny , ale jak różna estetyka. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 (edytowane) Trzy Hiszpanki na wentylatorze metra na Moulin Rouge...tam porządnie wieje zrobiłem w 2010 Edytowane 22 Czerwca 2019 przez BOB 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi