Sailfish Opublikowano 22 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Nie wiedziałem, że tu tak pięknie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 22 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Nie wiedziałem, że tu tak pięknie Jest klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 22 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Czułem to dzisiaj do południa. Zero wiatru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syfon Opublikowano 22 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Wreszcie mogę po smrodzie trafić do jeziora ( jak drzewiej bywało). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 https://www.interia.tv/wideo-mieli-niezwykle-szczescie-dwa-wieloryby-popisywali-sie-tuz-p,vId,2726548 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algeroth82 Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 https://www.interia.tv/wideo-mieli-niezwykle-szczescie-dwa-wieloryby-popisywali-sie-tuz-p,vId,2726548Aleks, wychodzi informacja, że podana strona nie istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Cholerka, mnie się otwiera... https://www.interia.tv/wideo-mieli-niezwykle-szczescie-dwa-wieloryby-popisywali-sie-tuz-p,vId,2726548 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Cholerka, mnie się otwiera... https://www.interia.tv/wideo-mieli-niezwykle-szczescie-dwa-wieloryby-popisywali-sie-tuz-p,vId,2726548Alex, masz wyjątkowy dar. https://bit.ly/2GplrGR Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Dzięki Marcinie. Nie wiem czemu się tak zdarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Dzięki Marcinie. Nie wiem czemu się tak zdarza. Nie przejmuj się. U mnie oryginał (Twój link) otwiera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Pomysł na dobre bajki dla "współczesnych rodziców".https://fragmentator.pl/10-ulubionych-bajek-wieczorynek-wczesnego-dziecinstwa/ 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Taki OLX to ja rozumiem, poje chetnie bym obejrzał na miejscu. No bo jak jeszcze zona by byla rozczarowana z zakupów.. Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 No no...Bluzkę trzeba dobrze obejrzeć..Czy dobrze leży, czy nie drapie, czy miła w dotyku, jak się zdejmuje... Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 (edytowane) To zdjęcie wykonano kamerą o prędkości milion klatek na sekundę . Dziś naukowcy stosując kamerę o prędkości3 000 000 000 000. klatek na sekundę potrafią sfotografować przemieszczający się promień światła .To są niesamowicie piękne widoki. Edytowane 25 Lipca 2019 przez Pisarz.......ewski Piotr 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Kanikuła ...i koniec brań 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Kanikuła ...i koniec brań IMG_20190724_133651a.jpgRobert, poperem przy trzcinach za okonkiem Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 (edytowane) Co pięknego jest w tej odległej o 40 lat świetlnych planecie? Jest dwa razy większa od ziemi , a składa się w 1/3 z diamentu !!! Ta mgławica jest większa 1000 razy od naszego układu słonecznego . Ale nie to jest najistotniejsze ( czytaj piękne) Kosmos jest piękny . Edytowane 25 Lipca 2019 przez Pisarz.......ewski Piotr 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Robert, poperem przy trzcinach za okonkiem Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka...im to powiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Piotruś to to żółte diamentowe to chyba 40 tyś lat a nie 40.No niby tu 40 i tu 40 ale jednak?pozdrawiam byniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Piotruś to to żółte diamentowe to chyba 40 tyś lat a nie 40.No niby tu 40 i tu 40 ale jednak?pozdrawiam byniekByniek. Mam dobrą wiadomość to tylko 40 lat świetlnych.A że Rok świetlny odpowiada odległości, jaką światło pokonuje w ciągu jednego roku. Prędkość światła wynosi 300000 km/s.9,5 biliona km .Czyli nadal bez strachu możemy inwestować w diamenty . http://alekosmos.pl/janssen-planeta-z-diamentu/ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 O to na wyciągnięcie ręki./ No prawie/pozdrawiam byniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Wygląda pięknie (szczególnie obraz na echu ) ...tylko wynik zerowy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Nie wiem czy sie zalapie, ale troche Afryki Biopark Valencia. Foty moje. 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 31 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 (edytowane) Brawo @ Del Toro ! Własne fotografie zamieszczajacego cenię najwyzej ! Ja z innej bajki choć tez ze "zwierzyną" Niestety nie moje, albowiem takich umiejętnosci nie posiadywuje Zdjecia pochodzą ze strony danzigergallery.com Edytowane 31 Lipca 2019 przez Marcin Rafalski 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi