drag Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 W filmach wędkarskich nie wstawaiam bo stricte wędkarskie to nie jest.Wrażenie jednak robi,zwłaszcza to ujecie pod koniec https://www.youtube.com/watch?v=7k2ROkjSQuU 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 W filmach wędkarskich nie wstawaiam bo stricte wędkarskie to nie jest.Wrażenie jednak robi,zwłaszcza to ujecie pod koniec Pewnie kręcone w naszych wodach, bo przecież polska, to" kraina sumem i miodem płynąca". A tak serio, to widać, że jest na szczycie łańcucha pokarmowego (chociaż pod wodą) .Piękny film i można pomarzyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Przyda się znajomość angielskiego, ale świetny filmik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Uffff .... jakoś przeszło 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 A tak wyglądała ta chmurka nade mną w szczytowym momencie! Spadły na mnie trzy kropelki wody. Bo jak to mówią "z wielkiej chmury..." Przepiękny, uczący pokory wobec przyrody, finał/ostatni dzień urlopu 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 (edytowane) Z takiej chmury potrafi pierun strzelić w wędkę... Taki widok natychmiast budzi we mnie instynkt sp*******nia… Przeżyłem kilka lat temu tzw "biały szkwał" na Mazurach, nie chciałbym więcej... Edytowane 6 Sierpnia 2019 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil8636 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Odnoga Sanu ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Piękne widoki wam serwować chcę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Wzruszyła mnie ta historia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Robert scenariusz niewazny..tu chodzi tylko i wyłącznie o (* Y *) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 A mnie chodziło o samoloty -=●=- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 (edytowane) A mnie chodziło o samoloty -=●=-Marcin zobacz jaką piękną Panią dziś widziałem w Twoim mieście. Oczywiście nie było to w La La Land. Edytowane 13 Sierpnia 2019 przez Pisarz.......ewski Piotr 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Ale się zlała! tzn. wtopiła 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Piotrek ano czasem się trafiają. Tą ratowałem z drogi. -=●=- 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Bardzo fajny,wypad w bardzo dobrym towarzystwie a te widoki ehh... nie do opisania 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metodabomb Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 .Ostatnio coś ich bardzo dużo wysypało 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Wiecie co, jeden z piękniejszych widoków jaki znam. -=●=- 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Polecam kanał dla naszych pociech.https://www.youtube.com/channel/UCCd_I2mXkZ5LcP02cDx1ryw 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KolegaKolegi Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Cześć. Wrzucę film z kanału mojego brata.Piękne widoki to właśnie tam! Spływ kajakowy Sorkwity Zgon, czyściutkie wody. Polskie Mazury, zero ludzi na wodzie, minął może kilka łódek z wędkarzami. Aż dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Chyba najpiękniejszy nasz ptak.Mam to szczęście, że prawie na każdej wyprawie na ryby, mam przyjemność obserwować zimorodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 ma Chyba najpiękniejszy nasz ptak.Mam to szczęście, że prawie na każdej wyprawie na ryby, mam przyjemność obserwować zimorodki masz jeszcze wilgę, dudka, żołnę i ostatnie już w Polsce kraski. Same perełki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Owszem, piękne, ale dla mnie i tak zimorodek jest nr 1:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi