Z.Milewski Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Ja tam widzę jedną ładną dynię, na pierwszym planie. Tam w tle nie umiem ocenić piękności, zbyt daleko.Za to dwa melony dorodne na pierwszym planie przyćmiły dynie , wyglądają rzeczywiście na ładne, choć nieraz pozory mylą, nie masz dokładniejszej fotki, jakiegoś zbliżenia ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Mam ale wymoderują Koledzy "M" Poza tym wyciszaj się przed spaniem a nie pobudzaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Te dwie? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Babie lato???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Babie lato[emoji16] FB_IMG_1572184778314.jpgPilica w spale? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 (edytowane) Ta (ten?) druga z prawej ...coś nie pasi do reszty... Edytowane 30 Października 2019 przez Krzysiek P 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Jakby mniej opalona(y) i więcej ciała miał(y)? to jakiś przekaz podprogowy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 A ta Pani od dyń to kto ? Kolega pyta???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 A ta Pani od dyń to kto ? Kolega pyta[emoji3]To ta 2 od prawej po tym jak zjadła te dynie Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 No i same tyłki w głowie a w samolocie takie piękne widoki 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Wzgórza atlasu? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Ta (ten?) druga z prawej ...coś nie pasi do reszty...Też nie w moim guście, ale prawdopodobnie zdjęcie typu "dla każdego coś dobrego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Babie lato Ja tu widzę trzy gruszki, dyńkę z obrazu Rubensa i jedno jabłuszko. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Jakby mniej opalona(y) i więcej ciała miał(y)? to jakiś przekaz podprogowy? Robert, bo w życiu fajne są kontrasty, czasami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Wedle zasady? ...raz dziewczynka, raz chłopaczek aby życie miało smaczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 (edytowane) Babie lato FB_IMG_1572184778314.jpg Pilica w spale? Nie, to zbiornik Barycz na Grabi, najlepsza miejscówka na północno-wschodnim brzegu, tuż za zaporą Edytowane 31 Października 2019 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Wedle zasady? ...raz dziewczynka, raz chłopaczek aby życie miało smaczek? Robert, co to, to nie...NIGDY!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 (edytowane) Nie, to zbiornik Barycz na Grabi, najlepsza miejscówka na północno-wschodnim brzegu, tuż za zaporą Ani Pilica ,ani Barycz????Już widzę te tygodniowe zasiadki na mojej tajnej miejscowce!Nie zdradzę???? Edytowane 31 Października 2019 przez Tom Rob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 https://youtu.be/FJ83BRqFPBA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekdk Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 SID chyba pomyliłeś wątki, ten jest o pięknych widokach???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 (edytowane) Kolego Piotrze, dla mnie ważna i piękna jest nasza historia związane z nią wartości, które powinien znać każdy Polak, a w szczególności nasze dzieci.Fakt, że niektóre materiały zamieszczone tutaj pewnie nijak się mają do założeń autora tego tematu. Edytowane 1 Listopada 2019 przez SID 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 https://youtu.be/FJ83BRqFPBAStrasznie marny [emoji53], ale to tylko moja opinia. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekdk Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 (edytowane) Kolego Piotrze, dla mnie ważna i piękna jest nasza historia związane z nią wartości, które powinien znać każdy Polak, a w szczególności nasze dzieci.Fakt, że niektóre materiały zamieszczone tutaj pewnie nijak się mają do założeń autora tego tematu. Zgadzam się z Tobą że ważna jest nasza historia, lecz to nie zmienia faktu, że to nie miejsce i nie ta grupa odbiorców. Edytowane 1 Listopada 2019 przez Piotrekdk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Panowie, ja również lubię zerknąć na różne inne "piękne widoki", lecz są nad to także pięknie wartości i może niech każdy z nas zostanie przy swoich gustach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi