PaNeK Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Nawiązanie do rozkmin z jerkbait się śmieje.przyznam szczerze, że nad analizą tego co znajduje się w tych skrzynkach spędziłem więcej, niż nad panienkami wyżej mmmmniiaaaaam!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Zwierzę miało 85kg, wyszło 14 szynek, 14 boczków, 2 paski słoniny i jeden schab poszedł do wędzenia. Będę miał chwilę to wrzucę foto po przekrojeniu. Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Zwierzę miało 85kg, wyszło 14 szynek, 14 boczków, 2 paski słoniny i jeden schab poszedł do wędzenia. Będę miał chwilę to wrzucę foto po przekrojeniu. Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka14 szynek?! Sprawdzałeś poziom radiacji? ????A na poważnie to smaczysty widok, aż się ślinię ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 (edytowane) Edytowane 10 Lutego 2020 przez anpart 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 gdyby ktoś szukał, to koleżanka aparat sprzedaje, odbiór tylko osobisty ... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 gdyby ktoś szukał, to koleżanka aparat sprzedaje, odbiór tylko osobisty ...ZABIERAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Spokojnie, jest już kilka rezerwacji na priv obowiązuje kolejność 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Spokojnie, jest już kilka rezerwacji na priv obowiązuje kolejnośćNie ma tak kolego, oferty tylko w wątku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Nie ma tak kolego, oferty tylko w wątku To prawda porządek musi być, a BOB, to wszystko tylko do siebie, znaczy się do szafy (Jerotoman jeden). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 To prawda porządek musi być, a BOB, to wszystko tylko do siebie, znaczy się do szafy (Jerotoman jeden). No, no, nie jeden, proszę nie ograniczać prawa przynależności do grupy, choćby nawet nieformalnej!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Pytanie czy ta grupa nie ma ograniczeń naturalnych tj wiek albo możliwości..czy jedynym ograniczeniem jest tylko fantazja i dostęp do sildenafilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 (edytowane) Weź tu popatrz na piękne widoki jak zasłania Ugniatanie silikonu na przynęty Edytowane 12 Lutego 2020 przez anpart 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 (edytowane) No, no, nie jeden, proszę nie ograniczać prawa przynależności do grupy, choćby nawet nieformalnej!!! Zero ograniczeń dla wszystkich, którzy wykazują nawet minimalne zainteresowanie jakimikolwiek walorami płci odmiennej ... nawet tymi wkurzającymi, zmieniającymi się migawkami! Poważny człowiek nie nadąża z wymagającą tego tematu uwaga przeanalizować w/w walory!!! Edytowane 12 Lutego 2020 przez BOB 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 (edytowane) Archanioł, on 12 Feb 2020 - 14:35, said: Pytanie czy ta grupa nie ma ograniczeń naturalnych tj wiek albo możliwości..czy jedynym ograniczeniem jest tylko fantazja i dostęp do sildenafilu Już jako nastolatek zauważyłem, że większość kobiet ceni sobie doświadczenie płynące z wiekiem, a te młode koguciki odchodzily z "kwitkiem" i proszę mi wybaczyć "bólem podbrzusza". Edytowane 12 Lutego 2020 przez SID 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Jezusie Nazarejski...toż to "Sodomia i Gomoria" się tu odbywa...aż dziw bierze człowieka ,że za roznegliżowane kobiety dostaje się "lajki", a za byle zdjęcie prezesa dostaje się upomnienia...jak śpiewał klasyk: " dziwny jest ten świat..."Żeby było jasne- lubię i jedno i drugie, tylko jednego nie mogę lajkować bo nie ma szans...heh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 (edytowane) Jezusie Nazarejski...toż to "Sodomia i Gomoria" się tu odbywa...aż dziw bierze człowieka ,że za roznegliżowane kobiety dostaje się "lajki", a za byle zdjęcie prezesa dostaje się upomnienia...jak śpiewał klasyk: " dziwny jest ten świat..."Żeby było jasne- lubię i jedno i drugie, tylko jednego nie mogę lajkować bo nie ma szans...hehJak by prezes wyglądał jak te Panie ze zdjęcia to kto wie... może spróbuj go roznegliżować Edytowane 13 Lutego 2020 przez anpart 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Chyba trzeba założyć nowy podwątek "Pięknych widoków" - dla Pań 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Już jako nastolatek zauważyłem, że większość kobiet ceni sobie doświadczenie płynące z wiekiem, a te młode koguciki odchodzily z "kwitkiem" i proszę mi wybaczyć "bólem podbrzusza". Jako kobieta - potwierdzam - coś w tym jest 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Tęsknota Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 @bartsiedlce Czy można wydzielić goliznę do wątku jerkbait się ślini? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mohave Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Jezusie Nazarejski...toż to "Sodomia i Gomoria" się tu odbywa...aż dziw bierze człowieka ,że za roznegliżowane kobiety dostaje się "lajki", a za byle zdjęcie prezesa dostaje się upomnienia...jak śpiewał klasyk: " dziwny jest ten świat..."Żeby było jasne- lubię i jedno i drugie, tylko jednego nie mogę lajkować bo nie ma szans...hehUpomnienie to nie koniec świata, no chyba, że komuś jerkbait życie uratował. Obecnie na czasie byłyby np. zdjęcia "kopertfielda" lub "kichawy"znakomicie ilustrującej coronawirusa. A i sodomiści mieliby co lajkować... Tak więc odwagi... "Trzeba być twardym, a nie miętkim" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 @bartsiedlceCzy można wydzielić goliznę do wątku jerkbait się ślini? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Oczywiście, że można, tylko po co? Czyżby piękne kobiety nie pasowały do tytułu tego wątku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Czyżby piękne kobiety nie pasowały do tytułu tego wątku? Uwielbiam kobiety, ale mam jedno pytanie- jak zareagują moderatorzy gdy, któraś z odwiedzających to forum koleżanek, wstawi tutaj podrygującego "modela" w slipkach lub bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Uwielbiam kobiety, ale mam jedno pytanie- jak zareagują moderatorzy gdy, któraś z odwiedzających to forum koleżanek, wstawi tutaj podrygującego "modela" w slipkach lub bez?Nie wstawi, nie wstawi - przynajmniej ja - wolę w naturze 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Uwielbiam kobiety, ale mam jedno pytanie- jak zareagują moderatorzy gdy, któraś z odwiedzających to forum koleżanek, wstawi tutaj podrygującego "modela" w slipkach lub bez? Jeśli będzie to piękny mężczyzna w slipkach, to czemu nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi