Skocz do zawartości

Piękne widoki

woblery z Bielska

Rekomendowane odpowiedzi

Zwierzę miało 85kg, wyszło 14 szynek, 14 boczków, 2 paski słoniny i jeden schab poszedł do wędzenia. Będę miał chwilę to wrzucę foto po przekrojeniu.

Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka

14 szynek?! Sprawdzałeś poziom radiacji? ????

A na poważnie to smaczysty widok, aż się ślinię ????

To prawda porządek musi być, a BOB, to wszystko tylko do siebie, znaczy się do szafy (Jerotoman jeden). ;)

No, no, nie jeden, proszę nie ograniczać prawa przynależności do grupy, choćby nawet nieformalnej!!! :angry:  :P

• Like 2

No, no, nie jeden, proszę nie ograniczać prawa przynależności do grupy, choćby nawet nieformalnej!!! :angry:  :P

Zero ograniczeń dla wszystkich, którzy wykazują nawet minimalne zainteresowanie jakimikolwiek walorami płci odmiennej ... nawet tymi wkurzającymi, zmieniającymi się migawkami! Poważny człowiek nie nadąża z wymagającą tego tematu uwaga przeanalizować w/w walory!!!

Edytowane przez BOB
  • Like 3

Archanioł, on 12 Feb 2020 - 14:35, said:

Pytanie czy ta grupa nie ma ograniczeń naturalnych tj wiek albo możliwości..czy jedynym ograniczeniem jest tylko fantazja i dostęp do sildenafilu :)

Już jako nastolatek zauważyłem, że większość kobiet ceni sobie doświadczenie płynące z wiekiem, :good: a te młode koguciki odchodzily z "kwitkiem" i proszę mi wybaczyć "bólem podbrzusza". ;)

Edytowane przez SID
  • Like 2

Jezusie Nazarejski...toż to "Sodomia i Gomoria" się tu odbywa...aż dziw bierze człowieka ,że za roznegliżowane kobiety dostaje się "lajki", a za byle zdjęcie prezesa dostaje się upomnienia...jak śpiewał klasyk: " dziwny jest ten świat..."

Żeby było jasne- lubię i jedno i drugie, tylko jednego nie mogę lajkować bo nie ma szans...heh

• Like 1

Jezusie Nazarejski...toż to "Sodomia i Gomoria" się tu odbywa...aż dziw bierze człowieka ,że za roznegliżowane kobiety dostaje się "lajki", a za byle zdjęcie prezesa dostaje się upomnienia...jak śpiewał klasyk: " dziwny jest ten świat..."

Żeby było jasne- lubię i jedno i drugie, tylko jednego nie mogę lajkować bo nie ma szans...heh

Jak by prezes wyglądał jak te Panie ze zdjęcia to kto wie... może spróbuj go roznegliżować ;)

woman-857516_960_720.jpg

kedi-besleyen-kad%C4%B1n-seksili%C4%9Fi_

Edytowane przez anpart
  • Like 4

Upomnienie to nie koniec świata, no chyba, że komuś jerkbait życie uratował. Obecnie na czasie byłyby np. zdjęcia "kopertfielda"  lub "kichawy"znakomicie ilustrującej coronawirusa. A i sodomiści mieliby co lajkować... Tak więc odwagi... "Trzeba być twardym, a nie miętkim"

Czyżby piękne kobiety nie pasowały do tytułu tego wątku?   ;)

Uwielbiam kobiety, ale mam jedno pytanie- jak zareagują moderatorzy gdy, któraś z odwiedzających to forum koleżanek, wstawi tutaj podrygującego "modela" w slipkach lub bez?