Z.Milewski Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Zdecydowanie pasuje tutaj.Reklamówka, ale chciałoby się namacalnie poczuć bliskość tego scenariusza. Jak żadnej innej reklamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 A kto zrobił to zdjęcie? ...szósty bocian! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliatwielki Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 bociania incepcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Trochę inne piękne widoki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 (edytowane) Dodał bym jeszcze Marcedesa 500 K i koniecznie Hispano Suiza K6 cabrio 1935 Może jeszcze Maybacha SW 38, No i Jaguar E Edytowane 22 Maja 2020 przez Marcin Rafalski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Oj, tak... Ale musiałby powstać nowy wątek To miał być tylko przerywnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Wiosenna burza 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Historia mojej młodości... Wzruszyłem się. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Historia mojej młodości... Wzruszyłem się. Proszę opowiedź. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Nie dam rady - skleroza... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Niedawno był wywiad z tą panią co biegnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 (edytowane) . Edytowane 23 Maja 2020 przez SID 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Niedawno był wywiad z tą panią co biegnie...Ta Pani nie biegnie. Takie Panie ...lewitują 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mohave Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Skuteczna ucieczka z Rakowieckiej. Chociaż ta niebieska Warszawa raczej niczego dobrego nie wróży.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Przecież to taxi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekdk Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 .Czasem mam tak na imię - Skleroza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Czasem mam tak na imię Czasem mam tak na imię - Skleroza Kobieto! puchu marny! ty wietrzna istoto!Postaci twojej zazdroszczą anieli,A duszę gorszą masz, gorszą niżeli!... Pomimo tego co napisał Adam, jak tu coś ukryć. Oj biedni my mężczyźni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 A po co było edytować? Ja nie taka "obraźliwa" - w przeciwnym wypadku musiałbym "zgłaszać" co drugi szowinistyczny dowcip Adam - jak zwykle w punkt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 A po co było edytować? Ja nie taka "obraźliwa" - w przeciwnym wypadku musiałbym "zgłaszać" co drugi szowinistyczny dowcip Adam - jak zwykle w punkt Mój edytowany wpis nie został napisany by Ciebie obrazić(napisałem w kontekście, czy ta skleroza to Nika i dlatego Aleksander woli nie wspominać), ale usunąłem go bo ktoś mógłby treści opacznie zrozumieć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Dlatego napisałam, że czasem skleroza mam na imię wiem, że nie było obraźliwe Widzisz jaki ze mnie dyktator? Jak jeszcze osiwieję całkiem i kupię kota to dopiero będziecie się wszyscy tłumaczyć 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Dlatego napisałam, że czasem skleroza mam na imię wiem, że nie było obraźliwe Widzisz jaki ze mnie dyktator? Jak jeszcze osiwieję całkiem i kupię kota to dopiero będziecie się wszyscy tłumaczyć Jeden dyktator z kotem w tym kraju wystarczy :D 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 (edytowane) Śmiem twierdzić, że spokojnie bym się obyła bez ... Edytowane 24 Maja 2020 przez Nika 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi