dipper Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Dziadek ładny, ale pole widzenia przez przednią szybę takie bardziej jak z bunkra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Takich dziadków nie widziałem. To współczesne auto zrobione na dziadka. Zajebiście , ale to nie dziadek. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 (edytowane) Takich dziadków nie widziałem. To współczesne auto zrobione na dziadka. Zajebiście , ale to nie dziadek. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu TapatalkaNiemniej jednak taki samochód istnial To "Blue Train" Bentley Speed Six 1930. To u góry to "recreation" czyli replika zmianami "zdiełana" w Bob Petersen Engineering P.S. ok 440 tys $ Edytowane 3 Sierpnia 2020 przez Marcin Rafalski 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Nie ważne, czy oryginał, czy replika, ważna "dusza"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Każdemu z nas życzę takich widoków. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Moja urlopowa migawka 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 https://youtu.be/JA8VJh0UJtg 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Czasem proste rzeczy potrafią być piękne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Toż to same krągłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 włączcie napisy/tłumaczenie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Czasem proste rzeczy potrafią być piękne.No nie wiem, nie wiem.To piwo jakieś takie bez pianki, szklanka też z mała pojemnością.Co innego to: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Tegorocznych kilka mi wpadło do szkiełka : 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Dobry wieczór panowie. https://m.demotywatory.pl/5018306 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 (edytowane) Nie chciałem zakładać nowego watku, a więc tutaj. Nie jest to piekny widok ale piękna wiadomość, ktora zadaje kłam złym steretypom o naszym narodzie. Polacy znaleźli sie wśrod najuczciwszych nacji na świecie !Badania prowadziły uniwersytety w Zurichu, Michigan i Utah. Więcej https://dobrewiadomosci.net.pl/37845-szwajcarskie-badania-obalily-stary-mit-polacy-sa-jednym-z-najuczciwszych-narodow-na-swiecie/?fbclid=IwAR1UPQAnAfazfaaQRVmegYJzg0bNfbg-sO8aKA0HZ25ZHYA4Ga5C9NRGC3A Edytowane 5 Września 2020 przez Marcin Rafalski 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Aż nie chce się w to wierzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Nie chciałem zakładać nowego watku, a więc tutaj. Nie jest to piekny widok ale piękna wiadomość, ktora zadaje kłam złym steretypom o naszym narodzie. Polacy znaleźli sie wśrod najuczciwszych nacji na świecie !Badania prowadziły uniwersytety w Zurichu, Michigan i Utah. Więcej https://dobrewiadomosci.net.pl/37845-szwajcarskie-badania-obalily-stary-mit-polacy-sa-jednym-z-najuczciwszych-narodow-na-swiecie/?fbclid=IwAR1UPQAnAfazfaaQRVmegYJzg0bNfbg-sO8aKA0HZ25ZHYA4Ga5C9NRGC3AMam inne doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Mam inne doświadczenia. Też zgubiłeś 800 portfeli? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg978 Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 bum 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 ...zero postów i od razu mocne wejście, wręcz na pograniczu... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 (edytowane) ...zero postów i od razu mocne wejście, wręcz na pograniczu... To są Robert te słynne wadowickie kremówki? Tak tylko pytam, bo dawno nie byłem w grodzie nad Skawą. Wtedy jeszcze nawet o kremówkach nikt nie myślał. Edytowane 9 Września 2020 przez jachu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szkutnik Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 nie no Greg jest już długo z nami z tym że bardziej go interesują wątki okołowędkarskie jak np ten. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg978 Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 To są Robert te słynne wadowickie kremówki? Tak tylko pytam, bo dawno nie byłem w grodzie nad Skawą. Wtedy jeszcze nawet o kremówkach nikt nie myślał. to miało być takie papieskie przesłanie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 ...noooo jeśli tak to "alleluja i do przodu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Zapewne chodzi tu o reklamę jakiejś ''wypożyczalni samochodów", w której @Greg jest tylko szoferem. PS.Tak na prawdę, aut z tych zdjęć na tamtejszym parkingu nie ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi