Skocz do zawartości

Piękne widoki

woblery z Bielska

Rekomendowane odpowiedzi

Takich dziadków nie widziałem. To współczesne auto zrobione na dziadka. Zajebiście , ale to nie dziadek.

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka

Niemniej jednak taki samochód istnial To  "Blue Train" Bentley Speed Six 1930. To u góry to "recreation" czyli replika  zmianami "zdiełana"  w Bob Petersen Engineering 

P.S. ok 440 tys $

Edytowane przez Marcin Rafalski
  • Like 5

• 2 tygodnie później...

Nie chciałem zakładać nowego watku, a więc tutaj. Nie jest to piekny widok ale piękna wiadomość, ktora zadaje kłam złym steretypom o naszym narodzie. Polacy znaleźli sie wśrod najuczciwszych nacji na świecie !

Badania prowadziły uniwersytety w Zurichu, Michigan i Utah. Więcej https://dobrewiadomosci.net.pl/37845-szwajcarskie-badania-obalily-stary-mit-polacy-sa-jednym-z-najuczciwszych-narodow-na-swiecie/?fbclid=IwAR1UPQAnAfazfaaQRVmegYJzg0bNfbg-sO8aKA0HZ25ZHYA4Ga5C9NRGC3A

Edytowane przez Marcin Rafalski
  • Like 6

Nie chciałem zakładać nowego watku, a więc tutaj. Nie jest to piekny widok ale piękna wiadomość, ktora zadaje kłam złym steretypom o naszym narodzie. Polacy znaleźli sie wśrod najuczciwszych nacji na świecie !

Badania prowadziły uniwersytety w Zurichu, Michigan i Utah. Więcej https://dobrewiadomosci.net.pl/37845-szwajcarskie-badania-obalily-stary-mit-polacy-sa-jednym-z-najuczciwszych-narodow-na-swiecie/?fbclid=IwAR1UPQAnAfazfaaQRVmegYJzg0bNfbg-sO8aKA0HZ25ZHYA4Ga5C9NRGC3A

Mam inne doświadczenia. :(

...zero postów i od razu mocne wejście, wręcz na pograniczu... :rolleyes:

To są Robert te słynne wadowickie kremówki? Tak tylko pytam, bo dawno nie byłem w grodzie nad Skawą. Wtedy jeszcze nawet o kremówkach nikt nie myślał.

Edytowane przez jachu
  • Like 2