Skocz do zawartości

Piękne widoki

woblery z Bielska

Rekomendowane odpowiedzi

Druga od lewej ma kapitalny tyłeczek... :D  :clappinghands:

Co prawda wszystkie nieszpetne, ładniutkie.

Wychowałem się jeszcze w czasach, gdy 90% dziewczyn miało właśnie takie niewielkie, zgrabniutkie tyłeczki i zostało mi to zwichrowane bezguście (w dzisiejszych kanonach) na małe biodra. Obecnie, mało które, nawet młode dziewczę jest tego typu, proporcje 90%/10% zupełne odwrotne. Ale to wspaniałe 70/80-te lata pod tym względem.

PS

Ale Ty chyba w podobnych czasach dorastałeś??? Gust podobny niestety ;) .

Edytowane przez Z.Milewski
  • Like 1

No, BOB, rozszyfrowałeś mnie.

Wstyd mi, jako żywo, wiem, że grzeszę.

Podobno w piekle jest specjalne miejsce dla takich lubieżników, gdzie gołe diablice trapią skazańców, i to głównie na narzędziu grzechu.

Bojem sie.

To cudzołożników dotyczyło chyba.Nic nie ma złego w byciu lubieżnikiem ;)

• Like 2

Łoj Panowie ! Ciągle tylko silikon -  obstrzykniete z przodu i z tyłu. Bierzecie na to jak głodne szczupaki ! :)  ;)  Mało tego jeszcze gdzieniegdzie  usuniete żebra.  Ja może coś z klasyk jesli juz musi być goliznai - Albrecht Durer( to autor pracy , nie modelka  :) )

XAM70451.jpg

Edytowane przez Marcin Rafalski
  • Like 4

Łoj Panowie ! Ciągle tylko silikon - obstrzykniete z przodu i z tyłu. Bierzecie na to jak głodne szczupaki ! :) ;) Mało tego jeszcze gdzieniegdzie usuniete żebra. Ja może coś z klasyk jesli juz musi być goliznai - Albrecht Durer( to autor pracy , nie modelka :) )

XAM70451.jpg

Coś nie tak jest z jej proporcjami... Kaptury ma jak Pudzian po spacerze farmera... [emoji6]

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka

• Like 1