Gość szkutnik Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Greg978 za to oskara nie dostaniesz....jest tylko jedna troszkę ciemniejsza. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 (edytowane) Druga od lewej ma kapitalny tyłeczek... Co prawda wszystkie nieszpetne, ładniutkie.Wychowałem się jeszcze w czasach, gdy 90% dziewczyn miało właśnie takie niewielkie, zgrabniutkie tyłeczki i zostało mi to zwichrowane bezguście (w dzisiejszych kanonach) na małe biodra. Obecnie, mało które, nawet młode dziewczę jest tego typu, proporcje 90%/10% zupełne odwrotne. Ale to wspaniałe 70/80-te lata pod tym względem. PSAle Ty chyba w podobnych czasach dorastałeś??? Gust podobny niestety . Edytowane 17 Września 2020 przez Z.Milewski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 (…)Ale Ty chyba w podobnych czasach dorastałeś??? Gust podobny niestety .No cóż jestem starej daty, maturę zdawałem w 1000-ną rocznicę Chrztu Polski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierżant Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Te dziewczyny...gołe!!!Absolutnie bezwstydne. To świnie! Kuszą, diablice Ileż zła na tym świecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Widzę, że chętnie byś je wszystkie zamknął w jednej celi z kajdanami, biczami, kneblami a kluczyk miał byś tylko Ty?! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Pewnie nie tylko on, ale mało kto się przyznaje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierżant Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 No, BOB, rozszyfrowałeś mnie.Wstyd mi, jako żywo, wiem, że grzeszę.Podobno w piekle jest specjalne miejsce dla takich lubieżników, gdzie gołe diablice trapią skazańców, i to głównie na narzędziu grzechu. Bojem sie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 No, BOB, rozszyfrowałeś mnie.Wstyd mi, jako żywo, wiem, że grzeszę.Podobno w piekle jest specjalne miejsce dla takich lubieżników, gdzie gołe diablice trapią skazańców, i to głównie na narzędziu grzechu. Bojem sie.To cudzołożników dotyczyło chyba.Nic nie ma złego w byciu lubieżnikiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Te dziewczyny...gołe!!!Absolutnie bezwstydne. To świnie! Kuszą, diablice Ileż zła na tym świecie...Ale zajebiste zło , bez tego jakoś nie idzie żyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 To cudzołożników dotyczyło chyba.Nic nie ma złego w byciu lubieżnikiem "Gdy cudzą żonę w moje łoże złożę, to już nie cudzołożę" (J. Sztaudynger) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekdk Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz-net Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 I weź wytłumacz żonie, że po prostu kawałek mi się podoba :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Tak oglądałem że żarcie sobie przypalilem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg978 Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 I charat 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg978 Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 kolejne sztuki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 (edytowane) Łoj Panowie ! Ciągle tylko silikon - obstrzykniete z przodu i z tyłu. Bierzecie na to jak głodne szczupaki ! Mało tego jeszcze gdzieniegdzie usuniete żebra. Ja może coś z klasyk jesli juz musi być goliznai - Albrecht Durer( to autor pracy , nie modelka ) Edytowane 23 Września 2020 przez Marcin Rafalski 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 (edytowane) Troszkę przymałe "oczy" nie więcej niż 1-ka, ale ogólnie klasyka... Edytowane 23 Września 2020 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szkutnik Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Silikony przeszkadzają? to tutaj są piękne panie w wersji malowanej:https://www.google.com/search?q=vladimir+volegov&client=firefox-b-d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjr9bPPkv_rAhULXsAKHR_WCR8Q_AUoAXoECBYQAw&biw=1502&bih=873 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 a komu przeszkadzają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Łoj Panowie ! Ciągle tylko silikon - obstrzykniete z przodu i z tyłu. Bierzecie na to jak głodne szczupaki ! Mało tego jeszcze gdzieniegdzie usuniete żebra. Ja może coś z klasyk jesli juz musi być goliznai - Albrecht Durer( to autor pracy , nie modelka ) Coś nie tak jest z jej proporcjami... Kaptury ma jak Pudzian po spacerze farmera... [emoji6] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deuce Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Cycki też jak pudzian 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrikWe Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Stare , ale jakoś dopiero teraz trafiłem - obraz i dźwięk zniewala ... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Stare , ale jakoś dopiero teraz trafiłem - obraz i dźwięk zniewala ...Jeśli to piękny widok to jestem Hans parasol na nitce ! Zatłukł bym sie własną pięścią gdybym mial tam mieszkać ! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi