Skocz do zawartości

Piękne widoki

woblery z Bielska

Rekomendowane odpowiedzi

Będąc przed laty w nieistniejacym już niestety Muzem Scherinaga inaczej Muzem Magicznego Realizmu widziałem byłem silikonową rzeżbę. Realizm był stu procentowy. Kazdy zwiedzający mimo ze  wiedział że sztuczne przyglądal się ze skrajnym niedowierzaniem. Rozumiem, więc że @sierżanowi ;) podobaja sie slikikonowe kobiety. Nie będę tu reprodukowal linkow, które przesłał mi mój zbereźny znajomy ale obecnie produkowanenie dość ze mają odpowiednią temperturę "ciała", gadają, ruszają się( nie tylko miednicą) ale wręcz zachęcaja werbalnie do, hmm jak to nazwać "pożycia"  Ad rem jesli już wdepneliśmy w holendrow, magiczny realizm to poniżej coś z Mauritsa Escher'a. 

Escher-3.jpg

Edytowane przez Marcin Rafalski
  • Like 9

Ależ Marcinie, dowcip ci się udał, ten skierowany do mnie, jednak czuję potrzebę pewnych wyjaśnień :)

Pisząc o silikonie miałem na myśli wyłącznie wkładki (?) z tego znakomitego materiału. Umieszczane w różnych miejscach.

O wyrobach, że tak powiem, całościowych, słyszałem, ale nigdy nie widziałem, przynajmniej na razie :)

Podobno są niezwykle precyzyjnie zrobione, do tego stopnia, że trudno odróżnić je od oryginału, zwłaszcza po pijanemu.

Ponadto zniechęciłaby mnie, jak piszesz, umiejętność ględzenia, bo, w rzeczy samej, gadatliwą można stosunkowo łatwo

przyhołubić, a na pewno będzie tańsza od tych wyżyn technologicznych.

• Like 1

Mnie się tam silikony podobają. I są miłe w dotyku...

Kolego Ryszardzie, ja oczywiście zrozumiałem, że między innymi chodzi  o kobiecy biust, a ze względy na to ,iż "Piękne widoki", to temat czasami humorystyczny, wiec pozwoliłem sobie na "drobny" żart. ;)

Pozdrawiam

Edytowane przez SID
  • Like 1

• 3 tygodnie później...