SID Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Jeżeli chodzi o kobiety, to myślę, że żywe są nie do zastąpienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Trudno się z Tobą Roger nie zgodzićTaka historia:-co tam Stasiu u ciebie?-normalnie, ale chyba Helenka nie żyje?-Stasiu, żyjesz z Helenką 40 lat i mówisz CHYBA?!-ano seks jakoś taki sam, ale w mieszkaniu jakby chyba mniej posprzątane 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Też dość trudna historia, ale mnie bardziej chodziło o silikonowy substytut kobiety Robercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Aaaa to sorki, nie zrozumiałem przekazu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 (edytowane) Będąc przed laty w nieistniejacym już niestety Muzem Scherinaga inaczej Muzem Magicznego Realizmu widziałem byłem silikonową rzeżbę. Realizm był stu procentowy. Kazdy zwiedzający mimo ze wiedział że sztuczne przyglądal się ze skrajnym niedowierzaniem. Rozumiem, więc że @sierżanowi podobaja sie slikikonowe kobiety. Nie będę tu reprodukowal linkow, które przesłał mi mój zbereźny znajomy ale obecnie produkowanenie dość ze mają odpowiednią temperturę "ciała", gadają, ruszają się( nie tylko miednicą) ale wręcz zachęcaja werbalnie do, hmm jak to nazwać "pożycia" Ad rem jesli już wdepneliśmy w holendrow, magiczny realizm to poniżej coś z Mauritsa Escher'a. Edytowane 15 Listopada 2020 przez Marcin Rafalski 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierżant Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Ależ Marcinie, dowcip ci się udał, ten skierowany do mnie, jednak czuję potrzebę pewnych wyjaśnień Pisząc o silikonie miałem na myśli wyłącznie wkładki (?) z tego znakomitego materiału. Umieszczane w różnych miejscach. O wyrobach, że tak powiem, całościowych, słyszałem, ale nigdy nie widziałem, przynajmniej na razie Podobno są niezwykle precyzyjnie zrobione, do tego stopnia, że trudno odróżnić je od oryginału, zwłaszcza po pijanemu.Ponadto zniechęciłaby mnie, jak piszesz, umiejętność ględzenia, bo, w rzeczy samej, gadatliwą można stosunkowo łatwoprzyhołubić, a na pewno będzie tańsza od tych wyżyn technologicznych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Tańsza? Hmmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 (edytowane) Mnie się tam silikony podobają. I są miłe w dotyku...Kolego Ryszardzie, ja oczywiście zrozumiałem, że między innymi chodzi o kobiecy biust, a ze względy na to ,iż "Piękne widoki", to temat czasami humorystyczny, wiec pozwoliłem sobie na "drobny" żart. Pozdrawiam Edytowane 16 Listopada 2020 przez SID 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 (edytowane) Kontynując "magicznych" Holendrow dziś Pyke Koch. Warto dodac ze w Polsce też mamy co najmniej dwóch świetnych magicznych realistów: Olbiński i Yerka Edytowane 17 Listopada 2020 przez Marcin Rafalski 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 nie znam się , nie jaram ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. DelTor0 Opublikowano 21 Listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Takie z dzisiejszego strzelania aparatem 62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Nomen omen BYK 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 w II klasie wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Jak ktoś nie ma siły obejrzeć całość to od 22 minuty naprawdę warto 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil8636 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Z ostatniego wypadu ???? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 (edytowane) Musi jakieś sportsmenki ... bo się ciuszkami powymieniały Edytowane 7 Grudnia 2020 przez BOB 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Ech........Robercie podobno dżentelmeni o wieku nie rozmawiają ,ale ja jestem w tym wieku,co to się na ciuszki nie zwraca uwagi i wierz mi,że do tej pory tego nie zauważyłem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 No cóż, z wiekiem rozwija się zmysł obserwacji i oceny uwzględniającej wiele kryteriów ... te poboczne też Kiedyś sam się przekonasz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekdk Opublikowano 23 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 (edytowane) Galeria świąteczna, co by się odstresować w zgiełku przed świątecznym ???? ponad 120 świątecznych fotekhttps://m.imgur.com/a/yFG3EsZ Edytowane 23 Grudnia 2020 przez Piotrekdk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Nomen omen BYK Píékny i dumny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Coś w dzisiejsze klimaty z rożnych stron świata....PS. Takiej zimy chcę. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi