Z.Milewski Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Temat spadł bardzo nisko, a tyle jest pięknych widoków, nie tylko za oknem, ale gdzieś daleko również ich nie brak:https://www.youtube.com/watch?v=H7usLrT-qgoSzczególnie ten środkowy widok, taki najwyższy , jest bardzo ładny. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Takie coś ładnego rzuciło mnie się na oczy:https://www.facebook.com/lukasczyk.leather 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 W Tatrach zima. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Takie z weekendu 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 13 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Mam nadzieję, że za te "rybki" mi się nie dostanie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 13 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Uważaj, bo za tę największą, pierwszoplanową możesz oberwać od żony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 13 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Uważaj, bo za tę największą, pierwszoplanową możesz oberwać od żony... Alex, moja żona w tym przypadku nie może mieć kompleksów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Alex, moja żona w tym przypadku nie może mieć kompleksów.No jeżeli to ona jest na foto to ok????Tylko dziś by miała pod 80tke. ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 No jeżeli to ona jest na foto to okTylko dziś by miała pod 80tke. Dama że zdjęcia nie jest moją żoną, a co do lat, to kobieta (człowiek) w każdym wieku zasługuje na miłość i szacunek. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Robi wrażenie . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 No jeżeli to ona jest na foto to okTylko dziś by miała pod 80tke. U kobiety nie liczą się lata, tylko praktyka i umiejętności w robieniu FOCh-a... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Prawie słonecznie i prawie burzowo. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 [emoji3526] 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 (edytowane) Każdy chyba słyszał o zamku i arboretum w Kórniku kolo Poznania. Dziś jeden z niewielu weekendów w roku gdy można zwiedzać tzw Nowe Arboretum położonepo drugiej stronie ulicy Parkowej, gdzie mieści się Instytut Dendrologii PAN. Przyczyną otwarcia tej części jest kwitnienie wspaniałej kolekcji różanecznikówJeśli kto z Poznania i okolic gorąco zachęcam by jutro znależć chwilkę i odwiedzić to miejsce - naprawdę warto. Załączam parę zdjęć Edytowane 5 Czerwca 2021 przez Marcin Rafalski 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 W oczekiwaniu na taxi po pracy. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 (edytowane) Turawski wschód słońca... Edytowane 5 Czerwca 2021 przez chlodnica 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 (edytowane) https://youtu.be/NNCxNntn2yc Pędzlem po ekranie-żywe obrazy. Edytowane 5 Czerwca 2021 przez SID 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 . 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 (edytowane) Turawski wschód słońca... Już nie pamiętam, kiedy widziałem wschód słońca nad wodą, trudno się przemóc do tak wczesnego wstawania. Ale generalnie nastawiam się na szukanie osobników, które tak jak ja później wstają . PS A w odnośniku jest "zachód słońca", a nie wschód. Edytowane 8 Czerwca 2021 przez Z.Milewski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 9 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 (edytowane) (...) A w odnośniku jest "zachód słońca", a nie wschód.ale i tak widoczek ładny. Edytowane 9 Czerwca 2021 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Jakieś fotki z mojego rejonu. Słynna ściana Olzy na Rudawce Rymanowskiej 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Widok piękny,wody brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 . 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 [emoji3526] 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Gorejący Krzew Mojżesza. W gorącą bezwietrzną pogodę potrafi się zapalić. Bez cudów.. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi