chlodnica Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 ...gorąco! uffff!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cub# Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Wschód słońca z okna w pracy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Kilka zachodów słońca uchwyconych przeze mnie w tym sezonie[emoji6] Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 . 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Kołowrotki 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Ale sprzęt ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Ten sprzęt trzeba dobrze trzymać w garści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Ja castingowiec, ale teraz już wiem czemu tak jaracie się na te Stelki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Muszka, muszka i jeszcze raz muszka. To jest to !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Eeeee ... jakaś taka ta muszka do d ...y 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Jakże to, przecież widać, że to klasyka, czysta kwintesencja tego pięknego sportu. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Dla mnie klasyka to klejonka tonkinowa ... i też bym nie zalecał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 16 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Robercie od a nie do Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 16 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Ja jestem ostrożny oceniać takie foty. Bo co by było gdyby ta z 1 foty, muszka, okazała się transem? To lepiej wybrać tą drugą, może jeszcze piwem poczęstuje, chyba widać piwko w tle. Sorki jak komuś obrzydziłem fotkę. ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 (edytowane) Edytowane 18 Listopada 2021 przez cyprys19 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Ja jestem ostrożny oceniać takie foty. Bo co by było gdyby ta z 1 foty, muszka, okazała się transem? To lepiej wybrać tą drugą, może jeszcze piwem poczęstuje, chyba widać piwko w tle. Sorki jak komuś obrzydziłem fotkę. [emoji2957]Masz złe skojarzenia nie wiem czemu Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Ja jestem ostrożny oceniać takie foty. Bo co by było gdyby ta z 1 foty, muszka, okazała się transem? To lepiej wybrać tą drugą, może jeszcze piwem poczęstuje, chyba widać piwko w tle. Sorki jak komuś obrzydziłem fotkę. ????No i spitoliles moją wyobraźnię. Tak się nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Toż zgodnie z tytułem wątku, jest tu mowa o pięknie, a nie o szowinistycznej i prozaicznej wyobraźni samczej, co by było gdyby...Popatrzeć, nacieszyć oko, to miłe, jak te świetne fotki z gór, rzek i jezior. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Masz złe skojarzenia nie wiem czemu Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaTomasz to wina telewizji, nie tylko tej państwowej. Człowiekowi co innego obiecują, a czym innym dostaje. Kiedyś z kumplami płynęliśmy do Szwecji i do restauracji przed nami szedł lachon, koleś: zobacz jakie nóżki, jakie blond włosy, naraz lachon się odwraca a to taka 60+. Całą drogę mieliśmy niesmak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Ech Wy dzieciaki. Jeszcze by Was zadziwiła 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 A co jest złego w 60+ jeszcze w dobrej formie? Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Tomku mnie pytasz? Akurat coś wiem na ten temat 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi