Matteoo Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Ja nie pisałem, że jest coś złego. Pisałem tylko jak pierwsze wrażenie może być mylne. Swoją drogą, każdy ma to co lubi, ja zdecydowanie wolę młodsze, może jakiś pieprznięty jestem ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 20 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 Panda zajebista, tak na wyjebaniu se siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 20 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 A dał bym sobie głowę uciąć że to drzewo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 20 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 Niektórzy zamieszczają zdjęcia z albumów rodzinnych. Pierwsze z dziadkiem, drugie wypatrując drogi, trzecie w drodze do cywilizacji. Jakiekolwiek skojarzenia z osobami z forum są niewłaściwe. Swoją drogą fotki super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 (edytowane) Opalenizna też ciekawa, a może to tylko cień ???? Edytowane 21 Listopada 2021 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Opalenizna też ciekawa, a może to tylko cień [emoji6]A architektura najciekawsza [emoji41] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Byłem w Paryżu kilka razy. Wieżę widziałem zawsze, ale niestety nigdy w takim kadrze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 (edytowane) Byłem w Paryżu kilka razy. Wieżę widziałem zawsze, ale niestety nigdy w takim kadrze I dobrze ! "Serce" moglo by nie wytrzymać Edytowane 21 Listopada 2021 przez Marcin Rafalski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Myślę, że w Polsce widoki nie gorsze niż w Paryżu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 (edytowane) Tak każdy patrzy na te panie, co poniektórzy na Wieżę Eiffla, a nikt jakoś nie zwrócił uwagi na, aż piekący w oczy........błąd ortograficzny ("przyjżysz") !!! Edytowane 22 Listopada 2021 przez Grzesiek 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Bo oglądając takie zdjęcia każdy myśli główką a nie głową. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 24 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 Nie przyjęlo się....[emoji23] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 ... za dużo plastiku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Koniec sezonu na pedałki ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 O rzesz w mordę, dlaczego ja spotykam na wędkowaniu tylko mało rozmownych wędkarzy ( starych). Gdzie można spotkać takie cudo? Co dobrze trzyma kij w dłoni? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cub# Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 W internecie... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Dojrzałe ,soczyste pomidory. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Tomek, co w tym pięknego ? Rzeka na tym odcinku wygląda na uregulowaną i prostą jak liniał ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szkutnik Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Aj tam, piękny dąb, do tego w tle wierzby i olszyny, ogólnie sielanka i spokój. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Tomek, co w tym pięknego ? Rzeka na tym odcinku wygląda na uregulowaną i prostą jak liniał ...Weź pod uwagę że to prawdopodobnie Holandia, i jest to najbardziej dziki fragment przyrody w okolicy......, a w tej wodzie na fotce pewnie więcej ryb niż w niejednej przepięknej polskiej rzece... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Weź pod uwagę że to prawdopodobnie Holandia, i jest to najbardziej dziki fragment przyrody w okolicy......, a w tej wodzie na fotce pewnie więcej ryb niż w niejednej przepięknej polskiej rzece...Masz racje i to dziki odcinek, regulacja tutaj odbywa się przez koszenie tylko szuwarów. Brzegi umacniane tylko po bobrach, rzeki proste jak strzała a ryby …. trzeba być samemu spróbować bo to temat dłuższy - nie rozgryziesz wody wracasz o kiju a jak się uda - 5 rzut kolegi Forumowy stykacz a było ich w sumie 7 ,reszta niewymiar w godzinę. Dla mnie piękne widoki[emoji1303] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi