md30 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Nie za mały ten pistolet, żeby wrzucać jego zdjęcie na jerka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Nie za mały ten pistolet, żeby wrzucać jego zdjęcie na jerka?W regulaminie jest 75 jako minimum w wątku „szczupaki” -stykacz mierzony miał 1 cm więcej ale wątek jest nie o tym lecz o „pięknych widokach” a robi się syf jakiś … Mikołaj panowie i panie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Ten Mikołaj jakoś tak krzywo patrzy ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 6 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 Z PRZYMRUZENIEM OKA,FACECI NA ZAKUPACH * Moja mama zrobiła mojemu ojcu listę na zakupy. Na liście była Pyralgina. Ojciec przyjechał z pelargonią * Poprosiłam męża żeby mi kupił płatki kosmetyczne. Wrócił z całą reklamówką najróżniejszych płatków śniadaniowych, bo nigdzie nie było kosmicznych * Mojemu napisałam na kartce - dwie "ćwiartki", tylko nie dopisałam, że z kurczaka" - przyniósł pół litra * Mój kiedyś miał kupić śmietankę trzydziestkę to kupił 30 sztuk" * idź po śmietanę do sklepu. Za chwilę telefon. Ewa nie ma chleba to wziąć bułki * Mój syn będzie mężem...kiedyś - kup śmietanę 36%". Nie było to kupił dwie 18%". *Kup kapustę włoską - na gołąbki nadmieniłam. To przyszedł mi do domu z sałatą rzymską. Mówię kur*a, co to jest?! Miałeś kupić włoską, a nie rzymską (w dodatku sałatę) a mąż na to - no przecież rzymska to też włoska! I weź tu dyskutuj". * Mojemu mówię - kup koperek, to on na to - czyli to zielone z pietruszki ? * "Mój mąż jak wysłałam go po natkę pietruszki to kupił koperek, a jak po korzeń pietruszki to kupił imbir. Teraz mówię, że chce białą marchewkę. * Kazałam mężowi kupić porcje rosołowe to przyniósł kostki. I jeszcze pyta - A to nie to samo? *Koleżanki mąż szedł na zakupy do spożywczaka, ona: kup mi coś,on: co?, ona :zaskocz mnie Kupił jej herbatę z dziurawca! * Mój przyniósł godzinę przed imprezą zamiast mozzarelli przyniósł mortadelę...... * Kiedy poprosiłam męża żeby kupił ciasteczka maślane to przyniósł do domu zwykłe herbatniki i kostkę masła * Ja mojemu mężowi dołączyłam do listy zakupów: ser feta. Po powrocie powiedział, że wszystko kupił, ale serwet nie było * Mój syn poszedł kupić 2 kg cukru, przychodzi i mówi że kupił 2 x po 1kg bo nie było całego 2kg * Prosiłam syna o 2 kg mąki kupił 4 i powiedział ze dziwnie pakowana jakoś, bo na opakowaniu pisało 450 * Kiedyś wysłałam męża po ciecierzycę, szuka i szuka nie może znaleźć, więc zapytał panią z obsługi i pyta jej czy jest "cień księżyca " babka patrzy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 A tu aktualny adventcalendarhttps://boobsadventcalendar.com/Dzień wczorajszy rzeczywiście był mokry, po serii dni zimnych/mroźnych. Ale 13 już ciepły i suchy, wręcz gorący . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Jakiś popsuty ten kalendarz bo chciałem do wigilii... hheehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Obejrzenie wszystkiego na raz, aż do wigilii ...grozi anemią białkową 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Jakże ja lubię czarno-białą fotografię 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 (edytowane) Jakże ja lubię czarno-białą fotografię Moze to miejsce dla Ciebie: https://ibwpa.org Edytowane 13 Grudnia 2021 przez Marcin Rafalski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam NDG Opublikowano 15 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Piękne rybki , sliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 15 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Piękne rybki , slicznee tam ,cycki sztuczne ,fuj i ten tatuaż .nie dla mnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Ostatnie dwie koryfeny (mahi mahi) NIEWYMIAROWE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 (edytowane) https://boobsadventcalendar.com/Tyle piękna tutaj, a nikt nic nie komentuje ? Co z Wami Koledzy ? Dla Pani ze zdjęcia nr 15 to nawet mógłbym zrezygnować z wieczorowych wypadów na sandacze i grzecznie siedzieć z nią przy kominku popijając grzańca... Jak dla mnie "fizyczny" ideał. Edytowane 21 Grudnia 2021 przez Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 22 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 Grzesiek sory, ale ten Twój fizyczny ideał to bardziej na dożywianie niż kominek, dodatkowo max 16 lat skończone. Fakt, każdy ma swój ideał, ale chłop nie pies, na kości nie poleci, to że cycek nie pineski to jedyna zaleta. Zresztą większości z tych dziewcząt daleko do piękna słowianki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 (edytowane) Mistrz Starowieyski, wielokrotnie w swoich wyrazistych dziełach, przedstawiał kobiety obfitych kształtów z równie obfitymi, rubensowskimi biustami. Jednak nie były to wypchane silikonem, sterczące, jędrne biusty. (poszukajcie w iternetach, warto) Zapytany o to w jednym z programów czemu takie ...?Odpowiedź była prosta: ..." cyc nie chuj, nie musi stać"... PS jako, że to cytat, nie trzeba usuwać z powodu wulgaryzmu Edytowane 22 Grudnia 2021 przez BOB 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 23 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Grzesiek sory, ale ten Twój fizyczny ideał to bardziej na dożywianie niż kominek, dodatkowo max 16 lat skończone. Fakt, każdy ma swój ideał, ale chłop nie pies, na kości nie poleci, to że cycek nie pineski to jedyna zaleta. Zresztą większości z tych dziewcząt daleko do piękna słowianki.No cóż Robercie, jedni wolą urodę Jessicy Alby, inni Katarzyny Niezgody. De gustibus non disputandum est, jak głosi maksyma. Myślę jednak, że Pani ze zdjęcia ma więcej niż 16 lat. I chyba lepsze takie 18-20 - letnie, aniżeli 30-40 latki, nieprawdaż ? Bob, jednak wolałbym, żeby cyc stał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 No cóż Robercie, jedni wolą urodę Jessicy Alby, inni Katarzyny Niezgody. De gustibus non disputandum est, jak głosi maksyma. Myślę jednak, że Pani ze zdjęcia ma więcej niż 16 lat. I chyba lepsze takie 18-20 - letnie, aniżeli 30-40 latki, nieprawdaż ? Bob, jednak wolałbym, żeby cyc stał.... Nie wiem Grzegorzu ile masz lat, ale z tego co piszesz, wnoszę, że bliżej Ci do wieku pacholęcia niż średnio dojrzałego. Dlatego też masz prawo się mylić, bo poznawanie różnorakich aspektów życia dopiero przed Tobą (czego zresztą Ci zazdroszczę) Co do gustu to oczywista oczywistość, każdy ma prawo do swojego. Natomiast na Twoje "nieprawdaż?" odpowiem: nieprawdaż, błędnie uogólniasz 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 23 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 (edytowane) I chyba lepsze takie 18-20 - letnie, aniżeli 30-40 latki, nieprawdaż ? Każdy wiek ma swoje radości, ale nie, nieprawdaż ???? Edytowane 23 Grudnia 2021 przez Mysha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 23 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Bobie, lat mam 39,5, w lipcu 2022 stuknie 40. Ale jednak będę się upierał, że lepsze 20-latki, niż Panie w moim wieku. No, ale może się nie znam ? Może wchodzę w kryzys wieku średniego ? Może jakiś "zboczony" jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 23 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Aha, i żeby była jasność Panowie, mówię tutaj li tylko o aspekcie fizycznym niewiast. Bo co do "właściwości" umysłowo-psychicznych, to pełna zgoda. Kobiety dojrzałe są lepsze, mądrzejsze i bardziej "życiowe". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 23 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Bobie, lat mam 39,5, w lipcu 2022 stuknie 40. Ale jednak będę się upierał, że lepsze 20-latki, niż Panie w moim wieku. No, ale może się nie znam ? Może wchodzę w kryzys wieku średniego ? Może jakiś "zboczony" jestem... Ja np. mam niezmienny gust. Odkąd wydoroślałem, podobają mi się najbardziej 20-latki . To nie jest zboczenie, to stałość gustu .Podoba mi się 06.12, 13.12, 17.12, może i dożywianie im potrzebne, ale mnie to zupełnie nie przeszkadza. Gdybym tylko też miał 20 lat... . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 23 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Aha, i żeby była jasność Panowie, mówię tutaj li tylko o aspekcie fizycznym niewiast. Bo co do "właściwości" umysłowo-psychicznych, to pełna zgoda. Kobiety dojrzałe są lepsze, mądrzejsze i bardziej "życiowe".Byle nie nazbyt, przejrzałe kobiety często gorzknieją . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi