Skocz do zawartości

Piękne widoki

woblery z Bielska

Rekomendowane odpowiedzi

Ja np. mam niezmienny gust. Odkąd wydoroślałem, podobają mi się najbardziej 20-latkilaugh.png wink.png . To nie jest zboczenie, to stałość gustubiggrin.png .

Podoba mi się 06.12,  13.12,  17.12,  może i dożywianie im potrzebne, ale mnie to zupełnie nie przeszkadza. Gdybym tylko też miał 20 lat...laugh.png .

Choć jeden mnie rozumie !  Dzięki Zbyszku ! :D I tak, masz rację. Słodycz z wiekiem stanowczo przemija... ;)

Dla mnie kobietki są jak lizaki, wolę takie które na dłużej starczają, niż te kiedyś cienkie paluszkowe jak na choinkach wieszano. Tych grubych, lizaków, też nie lubię bo się do gęby nie mieszczą. Jak wieszcz kiedyś pisał: "każda potwora ma swojego amatora". Kobieta musi być kobietą, nie chudą modliszką i nie waleniem wywalonym na brzeg oceanu. Te wszystkie grubaski które tu też być może wchodzą przepraszam, ale w 90% tak jak przy patyczakach to kwestia doboru żywienia. Wesołych Swiąt i ani chudego ani tłustego Mikołaja wszystkim życzę. Z chudych prezentów to jedynie wędki mi do gustu przypadają. Dla mnie faceta w okolicach 50tki wszystko co poniżej 30tki jest niedopuszczalne , no może kiedyś, gdy sam miałem poniżej 30tki.

Edytowane przez Matteoo
  • Like 2

Aha, i żeby była jasność Panowie, mówię tutaj li tylko o aspekcie fizycznym niewiast. Bo co do "właściwości" umysłowo-psychicznych, to pełna zgoda. Kobiety dojrzałe są lepsze, mądrzejsze i bardziej "życiowe".

No nie wiem,nie wiem.Jest tu haczyk.Oprócz tego co zawarłeś w ostatnim zdaniu trzeba nadmienić że są też znacznie cwańsze i potrafią to wykorzystać...

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...