Grzesiek Opublikowano 23 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Ja np. mam niezmienny gust. Odkąd wydoroślałem, podobają mi się najbardziej 20-latki . To nie jest zboczenie, to stałość gustu .Podoba mi się 06.12, 13.12, 17.12, może i dożywianie im potrzebne, ale mnie to zupełnie nie przeszkadza. Gdybym tylko też miał 20 lat... .Choć jeden mnie rozumie ! Dzięki Zbyszku ! I tak, masz rację. Słodycz z wiekiem stanowczo przemija... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 23 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 (edytowane) Dla mnie kobietki są jak lizaki, wolę takie które na dłużej starczają, niż te kiedyś cienkie paluszkowe jak na choinkach wieszano. Tych grubych, lizaków, też nie lubię bo się do gęby nie mieszczą. Jak wieszcz kiedyś pisał: "każda potwora ma swojego amatora". Kobieta musi być kobietą, nie chudą modliszką i nie waleniem wywalonym na brzeg oceanu. Te wszystkie grubaski które tu też być może wchodzą przepraszam, ale w 90% tak jak przy patyczakach to kwestia doboru żywienia. Wesołych Swiąt i ani chudego ani tłustego Mikołaja wszystkim życzę. Z chudych prezentów to jedynie wędki mi do gustu przypadają. Dla mnie faceta w okolicach 50tki wszystko co poniżej 30tki jest niedopuszczalne , no może kiedyś, gdy sam miałem poniżej 30tki. Edytowane 23 Grudnia 2021 przez Matteoo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 23 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Aha, i żeby była jasność Panowie, mówię tutaj li tylko o aspekcie fizycznym niewiast. Bo co do "właściwości" umysłowo-psychicznych, to pełna zgoda. Kobiety dojrzałe są lepsze, mądrzejsze i bardziej "życiowe".No nie wiem,nie wiem.Jest tu haczyk.Oprócz tego co zawarłeś w ostatnim zdaniu trzeba nadmienić że są też znacznie cwańsze i potrafią to wykorzystać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Może mieliście wiele kobiet, ja nie. Ale z tego co piszecie wynika, że to ja miałem szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 23 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Ale marudzicie, idźcie karpia zabić albo mak mielić... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 U mnie to już odrobione więc mogę mądralować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Ja nawet w liceum wolałem takie po trzydziestce a nawet 40 Mam młodszą kilka latek żonę także czas gra na moją korzyść w tym przypadku ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 23 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 (edytowane) Ja nawet w liceum wolałem takie po trzydziestce a nawet 40 Mam młodszą kilka latek żonę także czas gra na moją korzyść w tym przypadkuSzymon ,Ale chyba popatrzeć..♀️♀️ Edytowane 23 Grudnia 2021 przez tibhar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Szymon ,Ale chyba popatrzeć..♀️♀️W liceum tylko na tyle mogłem sobie pozwolić ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 23 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Panowie do marzeń i życzeń proponuję dołączyć obrazki 18, 22, 35, 40. Jestem przekonany że będzie fajniej.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 23 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 24 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Piękne, piękne, piękne ... właśnie takiego łóżka szukałem i takiej narzuty. Podasz adres gdzie można zobaczyć? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 24 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 (edytowane) 5duvYv.jpgNie wiem czy mi te paski bardziej kojarzą się z jakimś celownikiem, czy siatką do baleronu industrial fishing Edytowane 24 Grudnia 2021 przez HaDe 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 (edytowane) To macie coś innego dla rozładowania emocji, nic z gołymi babami, nic z rybami.... browarek i oglądać Edytowane 25 Grudnia 2021 przez Robert Dorado 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Cepelia dla trochę bogatszych białasów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Spoceni faceci jadą psującymi się samochodami po bezdrożach w kurzu, lawirując pomiędzy słoniami .... I to ma rozładować emocje?!!! Gdyby slalomowali pomiędzy piersiami (lewy skręt) i pośladkami (prawy skręt) to czemu nie!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 . 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 No, od razu słońce za oknem grzeje jakby mocniej 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Trzeba by ją nauczyć jak się wędkę trzyma 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Trzeba by ją nauczyć jak się wędkę trzyma Robert ona jest nauczona co "inne" dobrze trzymać ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Kurde, zmyliła mnie! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Trzeba by ją nauczyć jak się wędkę trzyma Trzymie bardzo fachowo ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi