bob74 Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 ... solidnie, na dwa chwyty.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 E....tam.....czepiacie się jak trzyma......zobaczcie jak pięknie siedzi....[emoji41] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Powoli zaczyna "korować" pniaka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Tylko konar nie płonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zauważył ktoś zawirowanie wody, jakie najczęściej czyni holowana ryba? A wędka dziewczyny, ani na centymetr się nie wygina...kto holuje rybę?Jaka tam ryba, kto normalny by się takich detali doszukiwał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 To Bob tam zanurkował ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 To boleń wyskoczył za przynętą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 To Bob tam zanurkował Czemu akurat ja? A bym instruował o tym chwycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Z tej perspektywy lepiej byś widział p... pani ręcę na wędce ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Tak to powinna wyglądać kawa przed przejściem na emeryturę 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Tak powinno być każdego dnia! ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 (edytowane) Jak dla mnie za daleko od wody, złazić po tym zboczu z wędkami - jak bym doszedł do wody to już bym był mokry. Jeszcze takim upale. Wolałbym coś bezpośrednio nad wodą, najlepiej z pomostem. Ale sama woda wygląda fajnie. Jakaś górska zaporówka pewnie. Nie powiem, mógłbym emeryture spędzać nad takim akwenem Edytowane 1 Lutego 2022 przez Friko 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Ja wolałbym skupić się na tym co pomiędzy zaporowką, a kawą....[emoji23] [emoji23] [emoji23] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Ja wolałbym skupić się na tym co pomiędzy zaporowką, a kawą....[emoji23] [emoji23] [emoji23] Drzewa? Kolega chyba drwal???? nie wnikam czy woli rznac czy rabac???? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 A gdzie Wy tą wodę widzicie.????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 No właśnie zależy kto patrzy. Ci przed czy Ci co już są na emeryturze ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Cóż. Kawy nie piję, wolę rzeki niż jeziora, żyję w udanym związku... Nic ciekawego na tym obrazku nie ma. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Cóż. Kawy nie piję, wolę rzeki niż jeziora, żyję w udanym związku... Nic ciekawego na tym obrazku nie ma.To może chociaż na deser w pucharku sie skusisz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 To może chociaż na deser w pucharku sie skusisz? Tu mnie masz. Deser chętnie ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Cóż. Kawy nie piję, wolę rzeki niż jeziora, żyję w udanym związku... Nic ciekawego na tym obrazku nie ma.Ja pierdole.U mnie praktycznie wszystko dokładnie na odwrót. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Ja pierdole.U mnie praktycznie wszystko dokładnie na odwrót. O matko, u Ciebie zamiast kawy herbata a zamiast laseczki ... ale o gustach się nie dyskutuje, ja wolę babeczki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 O matko, u Ciebie zamiast kawy herbata a zamiast laseczki ... ale o gustach się nie dyskutuje, ja wolę babeczki Przeciwieństw nie ogarnąłeś Kawę piję pasjamiWolę jeziora niż rzekiA ze związkiem to jak ze związkiem ;)Raz tak raz siak...Mam nadzieję że teraz jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Cóż. Kawy nie piję, wolę rzeki niż jeziora, żyję w udanym związku... Nic ciekawego na tym obrazku nie ma.Jedno drugiego nie wyklucza... Ja pierdole.U mnie praktycznie wszystko dokładnie na odwrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi