vako Opublikowano 6 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Mięćmierz koło Kazimierza Dolnego. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 6 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Mięćmierz koło Kazimierza Dolnego.Muszę "Awans" obejrzeć dla przypomnienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Polecam pobrać sobie w największej rozdzielczości fotki z nowego teleskopu. Fotki są na stronie Nasa, miałem wyobrażenia wcześniej jak to wygląda, ale oryginał, nawet ten poprawiany cyfrowo daje wiele do myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Polecam pobrać sobie w największej rozdzielczości fotki z nowego teleskopu. Fotki są na stronie Nasa, miałem wyobrażenia wcześniej jak to wygląda, ale oryginał, nawet ten poprawiany cyfrowo daje wiele do myślenia.Robercik daj adres strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Proszę bardzo: https://webbtelescope.org/contents/news-releases/2022/news-2022-034 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Film fajny, ale gdzie oni takie skanseny znalezli to nie wiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 ..to ewidentna zmowa ze zwierzakami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 19 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 Film fajny, ale gdzie oni takie skanseny znalezli to nie wiem Z tego co kojarzę na Biebrzy ustanowili taki skansen aby zachować te tereny w nie zmienionym stanie. Swoją drogą, jak to widzą za granicą nie znając kontekstu... strach pomyśleć jak nas postrzegają 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 26 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 26 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Film fajny, ale gdzie oni takie skanseny znaleźli to nie wiem Film z 2012 roku. Zdjęcia mogą być starsze. Krowy w filmie bez charakterystycznych żółtych unijnych kolczyków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 27 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Dopiero co zachwycałem się zdjęciem koleżanki z ptakiem, a tu takie coś w moim ogródku....[emoji848] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 27 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 31 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 https://twitter.com/RoguskaM/status/1553702930724831233 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Dopiero co zachwycałem się zdjęciem koleżanki z ptakiem, a tu takie coś w moim ogródku....[emoji848] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ProAż kliknąłem poprzednią stronę, bo w pierwszej chwili przeraziło mnie to, co przeczytałem... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Aż kliknąłem poprzednią stronę, bo w pierwszej chwili przeraziło mnie to, co przeczytałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 ...i koniec urlopu 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 16 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Ryb nie było ale......[emoji41] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Z jakiego kraju te zdjęcia? Trąc trochę moją znajomością tego terenu, ale mogę się mylić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Dolny Śląsk...[emoji41] Zgaduj dalej...[emoji848] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Czocha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Dobromierz.... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 18 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Też Polska. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi