DelTor0 Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Troche nie w temacie, ale fajny dokument 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2023 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 13 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 Przyjemnie ogląda się ten film o Narwi, ale ze słuchaniem już gorzej. Niestety podkład muzyczny jest zbyt głośny i czasami nawet utrudnia zrozumienie narratorki. Szkoda, bo poza tym jest fajny. Zresztą na jutiubie jest wiele filmów, których autorzy mają dziwny słuch. Nieraz trafiałem na takie, w których nie dało się w ogóle zrozumieć gadania, bo tło muzyczne wychodziło bardzo na pierwszy plan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 https://twitter.com/MarWojRP/status/1625923429617500175 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 18 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 Kto choć raz trzymał w ręku wędkę muchową , na taki widok ma skok ciśnienia. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 24 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 https://twitter.com/TarnowskaMagda2/status/1628851191848353793 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 13 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 Znalezione w internetach, na pewno z przed II WŚ, a może i trochę starsze.... Nie podaję miejsca, zgadnijcie sami. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 13 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 (edytowane) Modlin? Edytowane 13 Marca 2023 przez Tomek TJ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 Znalezione w internetach, na pewno z przed II WŚ, a może i trochę starsze.... Nie podaję miejsca, zgadnijcie sami.Wydaje mi się, że to jednak czasy po wojenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 13 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 Wydaje mi się, że to jednak czasy po wojenneZ tego co było napisane w necie, to foto znalezione i wystawione na niemieckim e-bay'u. Raczej nie trafiło tam po wojnie. Przyjrzyj się widocznym czerwonym napisom niemieckim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dd300 Opublikowano 13 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 I pomyśleć że w tej wodzie pływały jesiotry, stada łososi itp. aż żal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 13 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 (edytowane) Czyż cierniki, uklejki i babki nie mają uroku ? Edytowane 13 Marca 2023 przez slawek_2348 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 Te stroje, "mundurki" jakoś bardziej pasują mi na po wojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 13 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 (edytowane) Czyż cierniki, uklejki i babki nie mają uroku ? Mają, ale masa zbyt mała. Edytowane 13 Marca 2023 przez S.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 13 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 Fotografia zatytułowana była <<W widłach 3 rzek>>. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 20 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 To ja mam pytanie do Was, jakie miejsce wizualnie na świecie zrobiło na Was największe wrażenie. Dla mnie choć jestem typem pustelnika, uwielbiam ciszę i odludzia to jednak na 1 miejscu jest Turcja, dokładnie zachodnia Riviera, na kolejnym kilka Greckich wysepek i podium zamyka grecja północy, czyli pas nad morzem północnym, od Goeteborga do Oslo. Dalej dopiero jest jakaś egzotyka która aż tak mnie na kolana nie powaliła. Niestety nie byłem w stanach, ale i się tam nie wybieram, nie wiem, czy mi już zakaz cofnięto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 21 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Birmingham ???????? All in one ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RybkaWoleju Opublikowano 21 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 (edytowane) Mi to wygląda jak spichlerz nad Narwią. Edytowane 21 Marca 2023 przez RybkaWoleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 21 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Oczywiście, to spichlerz na Narwią w NDM.Datę wykonania fotografii można by oszacować na podstawie stanu spichlerza, jednak zdjęcie na to nie pozwala.Za Wikipedią:W czasie bombardowania 1939 spichlerz został wypalony w środku przez bomby zapalające, jednak jego grube mury ocalały i w takim stanie dotrwał do końca wojny. Po wojnie na polecenie władz komunistycznych przystąpiono do rozbiórki spichlerza, którą wstrzymał prof. Jan Zachwatowicz, naczelny architekt odbudowujący Warszawę. Jednak zachodnie skrzydło spichlerza zdążono już wyburzyć, a odzyskany budulec wykorzystano prawdopodobnie na różne naprawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Birmingham All in one Taki Sosnowiec w UK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 (edytowane) zdjęcie ściągnięte z fejsa. Sułoszowa, Polska Edytowane 24 Marca 2023 przez Marcin Rafalski 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi