korol Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Dokładnie Segowia i Trujillo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia (edytowane) Wygrzebałem jeszcze 2 ciekawe zamki, tym razem z 2022 i 2023. Edytowane 23 Stycznia przez korol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 24 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia To samo miejsce ale w dwóch ujęciach. Ameryka Południowa: Pandora na Ziemi. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 24 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia (edytowane) Roraima, chciałbym tam zawędrować.Tylko Wenezuela zbyt niebezpieczna, by zabrać rodzinę. Może mnie kiedyś puszcza samego. Edytowane 24 Stycznia przez korol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 24 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia Te skały wynurzające się z chmur, coś mi to przypomina rok 2023:Tutaj wchodziłem w nocy, potem na górze poczekałem na wschód słońca i zbiegłem na dół. A to chyba najładniejsza trasa na której byłem, pomiędzy dwoma wierzchołkami.Też zacząłem w nocy tak, aby wschód zobaczyć z najfajniejszego miejsca. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 24 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia Były góry, były zamki.To teraz moje ulubione widoki,2022: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 24 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia Wisła i Bałtyk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Trochę inne tematy:A to u nas: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Na ostatniej fotce to pewnie kopiec kujawski, starszy od egipskich piramid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Jak dla mnie stanowią one dowody, że już od bardzo dawna mieliśmy zorganizowane zbiorowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Zamek w Golubiu Dobrzyniu , i ich wcześniejsi mieszkańcy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Zaglądam tutaj od czasu z nadzieją na piękne widoki a tu zagościła głównie martwa natura.... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Wzięło mnie na wspominki, 2014: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego No i poleciał.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego No i poleciał....Radość, radość. Toż to Hermaszewski naszych czasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Radość, radość. Toż to Hermaszewski naszych czasów...albo i lepiej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Wzięło mnie na wspominki, 2014: Rok 2008, zdjęcie w dniu moich imienin . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego A to już przyziemny widok . Zdjęcie zrobione dzisiaj. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego (edytowane) Samo życie:https://www.facebook.com/msrokartowo/videos/3264382977030673/?vh=e&extid=MSG-UNK-UNK-UNK-COM_GK0T-GK1C PS. Bieliki. Te z ogonami całkiem białymi to osobniki dorosłe, a te z brązowymi lub trochę tego trochę tamtego osobniki młode(zeszłoroczne lęgi) lub młodociane. Edytowane 14 Lutego przez vako 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Niesamowite nagranie a kaczki sprytnie nurkowały. Dla bielików to nie zabawa tylko walka o przetrwanie, tak samo dla kaczek… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Widok z okna przy minus 10 na Indalsälven 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 21 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Wow!https://www.facebook.com/watch?v=869500291882125 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 21 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Co by nie mówić,miało to,,swój klimat". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego https://www.youtube.com/watch?v=cDn_uFEXGXk Bardzo mądre przesłanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi