Lukasz82 Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Witam, potrzebuję pomocy przy aktualizacji oprogramowania. Ściągnąłem najnowszy soft na kartę, wsadzilem kartę do sondy i nic.Na ekranie wyświetla się komunikat że kart pusta.Czy ktoś wie jak zaktualizować oprogramowanie? Pozdrawiam Lukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 golenia Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Hej Łukasz! Z aktualizacją ci nie pomogę,ale mam pytanie z innej beczki-od jak dawna masz tego garmina ? Koledze po ok. 2 miesiącach padła sonda , na ekranie jakby same zakłócenia - Garmin wymienił na nową, a teraz u mnie po ok.8 miesiącach to samo !!! Odesłałem i czekam na odpowiedź. Zastanawiam się czy obaj mieliśmy pecha ( te same objawy ) czy ten model jest jakiś felerny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lukasz82 Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Echo mam coś około roku. Narazie wszystko działa. Mam nadzieję że nie padnie gdyż ściągnąłem je ze Stanów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karbusd Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Spróbuj ten plik umieścić w folderze garmin i wtedy ponownie kartę włożyć do włączonego echa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PiernikTorunski Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Swietnie wypada garmin z tymi problemami, ciekawe czy to pech czy ta seria ma cis nie hallo ? Aż sie boję, a co było przyczyną ze padły jesli mozna wiedzieć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maras5 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Witam, potrzebuję pomocy przy aktualizacji oprogramowania.Ściągnąłem najnowszy soft na kartę, wsadzilem kartę do sondy i nic.Na ekranie wyświetla się komunikat że kart pusta.Czy ktoś wie jak zaktualizować oprogramowanie?Pozdrawiam LukaszSoft ściągnąłeś na kartę czy tam go zainstalowałeś? Plik ściągnij np. na pulpit, kliknij na niego a pod USB podłącz sobie kartę. Jak to zrobisz przy włączonej echosondzie włóż kartę i dalej zgodnie z komunikatami.Mam 70dv ponad rok i nic się nie dzieje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Swietnie wypada garmin z tymi problemami, ciekawe czy to pech czy ta seria ma cis nie hallo ? Aż sie boję, a co było przyczyną ze padły jesli mozna wiedzieć ??Bój się bój, w końcy chyba taką masz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 blackfury Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Wie ktoś może jak ustawić aktualny czas w 50dv - format 24h ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lukasz82 Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Soft ściągnąłeś na kartę czy tam go zainstalowałeś? Plik ściągnij np. na pulpit, kliknij na niego a pod USB podłącz sobie kartę. Jak to zrobisz przy włączonej echosondzie włóż kartę i dalej zgodnie z komunikatami.Mam 70dv ponad rok i nic się nie dzieje. Soft już zaktualizowany, dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dzynek Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Czy ktoś może podać maksymalną wielkość karty pamięci obsługiwaną przez 70DV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PiernikTorunski Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Bój się bój, w końcy chyba taką masz No mam wlasnie i pod koniec sezonu 2016 cos mam zaklucenia na silniku elektrycznym, na spalinie tego problemu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maras5 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Silnik z maxymizerem i echo podłączone do wspólnego aku? Spróbuj podłączyć echo do osobnego akumulatora i powinno być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crizz100 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Albo wpiąć kondensator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PiernikTorunski Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Silnik z maxymizerem i echo podłączone do wspólnego aku?Spróbuj podłączyć echo do osobnego akumulatora i powinno być ok.Zmieniłem Akumulator do silnika elektrycznego osobny do echa osobny nic nie pomogło Silnik wysłany do firmy gdzie był kupowany mc skasowali nic nie zrobili na pytanie czy silnik był sprawdzany po naprawie i czy sieje po echu -pan odp ze sprawdzali i jest Ok.Jadę na wode i co ??? Dupa nie jest Ok Przesyłka plus naprawa chyba 220zl I dalej mam problem Prawdopodobnie siedzi cała elektronika z maxymizerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macieknikos Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 witam kolegów mam 2 pytana odnośnie echo map9sv jak włonczyc trak łudki bo noc nie daje to co włanczam nie mam mapy Ale w lowrencie to nie był problem trak zawsze rysowało , i drugie pytanie jak włonczyc mapowanie tak samo za diabła nie mogę tego znaleść morze ktoś posiada i pod powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kostom63 Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Cześć, ja też nie podpowiem jak włączyć trak łódki, może ktoś wie. Natomiast miałem kolegę na studiach z Cypru Nikos miał na imię, chyba lepiej po polsku pisał niż Ty Tomek 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dzynek Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Ja posiadm już ponad dwa lata i wszystko gra[emoji106] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Ja posiadm już ponad dwa lata i wszystko gra[emoji106] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu TapatalkaA jakim silnikiem napędzasz pływadło? Spalina/elektryk? Jeżeli prąd to z przełącznikiem czy z maxymizerem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dzynek Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 A jakim silnikiem napędzasz pływadło? Spalina/elektryk? Jeżeli prąd to z przełącznikiem czy z maxymizerem?Główny to Mercury 25 EFI a dodatkowy to elektryk Haswing Osapian najmocniejsza wersja 12V z maximizerem na jednym akumulatorze i wszystko działa bez zakłóceń. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Lukasz82
Witam, potrzebuję pomocy przy aktualizacji oprogramowania.
Ściągnąłem najnowszy soft na kartę, wsadzilem kartę do sondy i nic.
Na ekranie wyświetla się komunikat że kart pusta.
Czy ktoś wie jak zaktualizować oprogramowanie?
Pozdrawiam Lukasz
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi