Skocz do zawartości
  • 0

Garmin Dv70 Pomocy

Lukasz82

Pytanie

18 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Hej Łukasz! Z aktualizacją ci nie pomogę,ale mam pytanie z innej beczki-od jak dawna masz tego garmina ? Koledze po ok. 2 miesiącach padła sonda , na ekranie jakby same zakłócenia - Garmin wymienił na nową, a teraz u mnie po ok.8 miesiącach to samo !!! Odesłałem i czekam na odpowiedź. Zastanawiam się czy obaj mieliśmy pecha ( te same objawy ) czy ten model jest jakiś felerny...

• 0

Witam, potrzebuję pomocy przy aktualizacji oprogramowania.

Ściągnąłem najnowszy soft na kartę, wsadzilem kartę do sondy i nic.

Na ekranie wyświetla się komunikat że kart pusta.

Czy ktoś wie jak zaktualizować oprogramowanie?

Pozdrawiam Lukasz

Soft  ściągnąłeś na kartę czy tam go zainstalowałeś? Plik ściągnij np. na pulpit, kliknij na niego a pod USB podłącz sobie kartę. Jak to zrobisz przy włączonej echosondzie włóż kartę i dalej zgodnie z komunikatami.

Mam 70dv ponad rok i nic się nie dzieje.

• Like 1

• 0

Soft ściągnąłeś na kartę czy tam go zainstalowałeś? Plik ściągnij np. na pulpit, kliknij na niego a pod USB podłącz sobie kartę. Jak to zrobisz przy włączonej echosondzie włóż kartę i dalej zgodnie z komunikatami.

Mam 70dv ponad rok i nic się nie dzieje.

Soft już zaktualizowany, dzięki za pomoc.

• 0

Silnik z maxymizerem i echo podłączone do wspólnego aku?

Spróbuj podłączyć echo do osobnego akumulatora i powinno być ok.

Zmieniłem

Akumulator do silnika elektrycznego osobny do echa osobny nic nie pomogło

Silnik wysłany do firmy gdzie był kupowany mc skasowali nic nie zrobili na pytanie czy silnik był sprawdzany po naprawie i czy sieje po echu -pan odp ze sprawdzali i jest Ok.

Jadę na wode i co ???

Dupa nie jest Ok

Przesyłka plus naprawa chyba 220zl

I dalej mam problem

Prawdopodobnie siedzi cała elektronika z maxymizerem

• 0

witam kolegów mam 2 pytana odnośnie echo map9sv jak włonczyc trak łudki bo noc nie daje to co włanczam nie mam mapy Ale w lowrencie to nie był problem trak zawsze rysowało , i drugie pytanie jak włonczyc mapowanie tak samo za diabła nie mogę tego znaleść morze ktoś posiada i pod powie

• 0

A jakim silnikiem napędzasz pływadło? Spalina/elektryk? Jeżeli prąd to z przełącznikiem czy z maxymizerem?

Główny to Mercury 25 EFI a dodatkowy to elektryk Haswing Osapian najmocniejsza wersja 12V z maximizerem na jednym akumulatorze i wszystko działa bez zakłóceń.

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka