a4lek Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Witam mam taki problem. jestem zupełnie zielony w temacie wędkarskim nie wiem nic na temat sprzętu itd.dostałem od swojego promotora dość nietypowy temat a mianowicie:multiplikator na przykładzie kołowrotka wędkarskiegoi mam zaprojektować multiplikator. potrzebuje jakich kolwiek informacji na temat tego czy sa jakies ksiazki o multiplikatorach gdzie mogę znaleźć więcej informacji o nich ??tj: o stosowanych przekładniach, wodzikach na czym to polega, itp. i potrzebuje polecenia jakiegosc multiplikatora dosc prostego w budowie co bym mógł sobie zakupić, nie wydał na to majątku i potrafił to przerysować i złożyć ponownie do kupy będę bardzo wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Jak dla mnie najprostszy jest C3 z poprzedniej generacji: http://www.abugarcia.com/product_schematic.php?search=5500c3 +99-09&id=&search_submit=Search+%3E%3E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi