havy Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Witam.Po lekturze forum rozchorowałem się na kijek z procowni,ale jestem trochę finansowo za krótki na patyk uzbrojony pod korbę.Zauważyłem,że kijki pod casta z pazurem są dużo tańsze stąd moje pytanie:jak to jest z tą prawą i lewą stroną blanku?Czy po zeszlifowaniu pazura i łowieniu na korbę kij dużo straci na wartości,akcji,wytrzymałości itp. czy jego parametry będą podobne?Chodzi mi o kije pod sandacza batsony i st.croix.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 A średnica przelotek nie będzie Ci przeszkadzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinncaster Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 upsss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Nawet o tym nie pomyślałem Sorki ale jestem całkowitym ignorantem w tym temacie Lata łowienia na jedynie słuszne wklejki sprawiły że nawet nie oglądałem innych patyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinncaster Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 bez urazy ale porzuć wklejki i znajdź odpowiednio czuły blank z delikatną szczytówką, patrzenia na top nikt Ci nie zabroni, ale jeśli przegapisz branie to poczujesz go na pewno pod palcami , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Witam.Po lekturze forum rozchorowałem się na kijek z procowni,ale jestem trochę finansowo za krótki na patyk uzbrojony pod korbę.Zauważyłem,że kijki pod casta z pazurem są dużo tańsze... Nie powiedziałbym że tańsze.Spójrz na ceny uchwytów spinningowych i castingowych np. na http://www.fishingcenter.com.pl/uchwyty.phpKomplet przelotek też cenowo podobnie.W wędce spinningowej z reguły stosuje się też mniejszą ilość przelotek niż w castingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Ale z drugiej ręki taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Otworzyłem nowy temat Może coś doradzicie ignorantowi http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=16164&am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Hej.Kurcze nie mogę sobie darowac że się tak wygłupiłem więc dwa powody na usprawiedliwienie:1-strasznie napaliłem się na kijek St.Croix wystawiony przez @wobler129,widziałem taki w sklepie.2Pewien trener kadry spinningowej w jakimś kole poznany przez allegro pisał mi że tak zeszlifowuje pazury w kijach team dragon i wychodzą super kijki.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi