Pulsar Opublikowano 12 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2024 No więc BG 2500 mam w domu do celów boleniowych, mierzyłem ten kołowrotek do wędki i nawet fajnie się komponuje taki zestaw. Spodobała mi się jednak propozycja wersji MQ i to na nią padł wybór. Chwilowo pobawię się z Legalisem 23 w rozmiarze 4000 C, zobaczymy ile wytrzyma przy takiej specyfice łowienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 31 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2024 Zaczynam przygodę z pstrągowaniem.Chodzi mi po głowie Vanquish. Mam w sklepie dość spory wybór. 16,19,23. Który model wg was wybrać? Jakie są wasze odczucia z uzytkowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luciano Opublikowano 31 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2024 Polecam Vanquish 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 31 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2024 (edytowane) Wybrał bym vanka 23 Jak dla mnie kręci przyjemniej niż 19-tka I ten idealny nawój linki... Edytowane 31 Marca 2024 przez Rampampam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 31 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2024 (edytowane) Właśnie słyszałem, od paru osób że 23 jest mega. Ale mi sie jakos nie podoba ta srebrna szpula. Rocznik 19 dużo bardziej do mnie przemawia Edytowane 31 Marca 2024 przez lyha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 31 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2024 (edytowane) Właśnie słyszałem, od paru osób że 23 jest mega. Ale mi sie jakos nie podoba ta srebrna szpula. Rocznik 19 dużo bardziej do mnie przemawiaSzpula od 19 pasuje Nie ma problemu go przyciemnic Tym.bardziej że szpula od v19 to jest mocno ciemny grafit w kierunku czarnego lekko matowego koloru tak jak ten vaniek 23 Więc bardzo fajnie pasują Edytowane 31 Marca 2024 przez Rampampam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2024 I dodatkowe 350zł . Aż taka przepaść między 19 a 23? Myślę o wersji c3000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2024 (edytowane) I dodatkowe 350zł . Aż taka przepaść między 19 a 23? Myślę o wersji c3000.249 zł kosztuje szpula nowa do vanka 19 Tą od v23 sprzedasz też spokojnie Nie ma przepaści między nimi ale nowe to nowe Zawsze myślałem, że stare lepsze Ale trudno trzymać te starocie Ja jestem taki ,że lubię sobie kupić coś nowego i mieć z tego przyjemność dlatego też dużo rotuje sprzętem I jednego dnia 3 razy koncepcja mi sie potrafi zmienić To jest Twój wybór Ja osobiście gdy jest już nowy model jakiegoś kołowrotka nie kupil bym starszego wypustu Tym bardziej ,że nie ma strasznej różnicy w cenie między nimi Edytowane 1 Kwietnia 2024 przez Rampampam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Rozumiem. Na pewno to jakieś ryzyko w razie serwisu (moze nie byc części)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2024 O części nie ma się co bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Rozumiem. Na pewno to jakieś ryzyko w razie serwisu (moze nie byc części)?Części są dostępne 10 lat od daty wypustu więc tu o części bym się nie martwił Jqk Ci się bardziej podoba 19 to bierz 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2024 (edytowane) Części są dostępne 10 lat od daty wypustu więc tu o części bym się nie martwił Jqk Ci się bardziej podoba 19 to bierz 19 Niestety nie wszystkie. Od 2 lat nie mogę znaleźć body do TP SW z 15r. Jest opcja z plate . Cena x3 Edytowane 1 Kwietnia 2024 przez lyha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Niestety nie wszystkie. Od 2 lat nie mogę znaleźć body do TP SW z 15r. Jest opcja z plate . Cena x3No czasem i tak bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2024 (edytowane) Ogólnie producent zapewnia do 4lat po wypuście nowego modelu. Edytowane 1 Kwietnia 2024 przez lyha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2024 (edytowane) Ogólnie producent zapewnia do 4lat po wypuście nowego modelu.Bo z ekonomicznego punktu widzenia Nie ma sensu dłużej Nowe kołowrotki by się nie sprzedawały A tak zawsze można sobie wymienić na nowszy model kiedyś byłem przekonany że starsze lepsze Ale jak lata mijały i byly problemy z częściami to pozbywałem się sukcesywnie starego sprzętu żeby nie zostać w czarnej d... Edytowane 1 Kwietnia 2024 przez Rampampam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi