WalterW Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Czy ktoś coś połowił? Jak sytuacja? Odnośnie zatrucia, raczej nikt z mleczarni nie beknie, bo nie ma mocnych dowodów na nich. Badania były robione za późno i nie te co trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Osobiście nie, ale moi koledzy byli dwa dni. Jeden dzień do kitu, a w drugi dzień 8 szczupłych na dwóch. Największy 73 cm. Szału nie ma póki co. Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Byłem dzisiaj, tragedia.Wiało, a szczupłe nie gryzły, dwa brania na dwie osoby. Do tego kanałem przepływają wycieczkowce.Ogólnie wody mało, a roślin dużo, trzeba trochę poczekać. Dano-GKoledzy łowili na kanale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Tak. I wczoraj byli inni i od nich mam info ze słabo. 4 szczupaki Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warpa81 Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Na Drużnie pokazują się już większe oczka, szczupak jak zawsze we wrześniu, październiku 60-70 cm kilka sztuk na łódz, przyłów okonie 40cm. Faktycznie w kanale lepiej połowimy, ale jak statki x3 przepłyną i poniesie się zielsko to i w kanale jest problem z poprowadzeniem przynęty. Czekamy na listopad 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Ciekawe jaki będzie finał."Winnych" znaleźli. http://www.tvn24.pl/pomorze,42/pracownicy-firmy-mleczarskiej-przed-sadem,589466.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 My juto na dwa dni ruszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 My juto na dwa dni ruszamy. Daj znać jak było.To rodzinne strony mojej małżowinki (moja żona jest z Elbląga ;-)) często tam bywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Daj znać jak było.To rodzinne strony mojej małżowinki (moja żona jest z Elbląga ;-)) często tam bywam.Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać Bez urazy oczywiście. https://www.youtube.com/watch?v=IDmOMmT6UqwJa się wybieram chyba jakoś 10 listopada. Jeśli wyjazd dojdzie do skutku napiszę jak efekty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) Znam, znam. Nie potwierdzam, ale znam (stąd słowa w nawiasie). Możliwe, że 9-10 listopad, będę w okolicach. Edytowane 27 Października 2015 przez Durzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Wczoraj cały dzień czesałem wodę z kuzynem . Padły dwa szczupaki 73 i 74 plus jedno branie. wszystko na gumy. Miejsc wolnych od roślin sporo , ale woda bardzo brudna, około 20 cm przejrzystości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Bardzo słabo . Tak jak napisał poprzednik. Strasznie brudna woda. Pewnie od gnijących części roślin. A teraz o noclegu nad Drużnem. Pokoje u Stefana za 3 dychy za osobę mają tylko 2 zalety. Są tanie i bliskie wody. Nas po przyjrzeniu się łazience i reszcie to nie przekonało.Znaleźliśmy Hotel Oaza 10 km od przystani przy trasie Elbląg- Warszawa. Dwuosobowy pokój z łazienką 150 zł. Ręczniki i śniadanko w cenie. Barek i restauracja na dole. Przemiła obsługa.I na hasło JERKBAIT pokój taniej o 10 zł. Ustalone z panią Anią.Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 (edytowane) Bardzo słabo . Tak jak napisał poprzednik. Strasznie brudna woda. Pewnie od gnijących części roślin. Kolor wody raczej od niskiego poziomu i zmącenia przez wiatr. W latach ubiegłych przy dużo wyższym poziomie wody nie było problemu z barwą wody. Wybieram się na drużno za 2 tygodnie, próbowaliście łowić w kanale?, jest tam trochę głębiej. Edytowane 30 Października 2015 przez tomaszGD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Tak. Było trochę łódek na wodzie. I wszędzie podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Dziś było ok ja 11 szt. w tym 4 ponad 80+ a kolega 6 szt. ale krótkie. Kanał pusty jak dla nas, trzeba się naszukać i napracować żeby coś wyrwać , ogólnie bardzo słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Dziś było ok ja 11 szt. w tym 4 ponad 80+ a kolega 6 szt. ale krótkie. Kanał pusty jak dla nas, trzeba się naszukać i napracować żeby coś wyrwać , ogólnie bardzo słabo.11 szt w tym 4 ponad 80cm to słabo? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 (edytowane) Byłem dwa tygodnie temu cztery dni ,działo coś sie z rana i pod wieczór .Trzeba mocno sie napracowac zeby coś wyszło i mieć straszną cierpliwośćSzczupak stoi głeboko w zielichu.Na kanale dzieło sie coś wiecej ale żadko wymiarowo.Nie słyszałem w tym czasie o dużych szczupakachW cztery dni we dwóch 18 sztuk 63-82 cm.Dziś było ok ja 11 szt. w tym 4 ponad 80+ jak możesz daj zdjęciaJadę 15,16 17 może bedzie lepiej a moze nie ale i tak odsapnę od ludzi Edytowane 30 Października 2015 przez jacekp29 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Byłem wczoraj pogoda bajeczna, pochmurno mgła i flauta na wodzie. Ryby trzeba było szukać bo nie wszędzie chciały współpracować. Z kolegą złowiliśmy 8 sztuk największy 77cm. Pozostałe 60+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Byłem wczoraj pogoda bajeczna, pochmurno mgła i flauta na wodzie. Ryby trzeba było szukać bo nie wszędzie chciały współpracować. Z kolegą złowiliśmy 8 sztuk największy 77cm. Pozostałe 60+.Łowiliście w kanale czy na przyległych płyciznach? Wybieram się w piątek, jeśli nie będzie sztormu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Będę też w piątek. W niedzielę nas pogonili o 12 a brały nawet ok bo do 12 mieliśmy ponad 14szt 60+ i jeden mały jedni nawet łowili pod wierzą ale czy to brak wiedzy czy cwaniactwo to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Czy ktoś z Was łowił na Drużnie podcza bardzo silnego wiatru? Co z roślinnością podczas takich sztormów, to znaczy czy nie jest tak że w toni jest tak dużo pływających badyli, że nie da sie łowić? To płytkie łowisko i wydaje mi sie że bardzo silne wiatry mogą popsuć wodę. Planuje wypad na weekend, a zapowiadają silne wiatry. Mam sporo kilometrów i szkoda byłoby jechać na marne. Prosze poradźcie coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Czy ktoś z Was łowił na Drużnie podcza bardzo silnego wiatru? Co z roślinnością podczas takich sztormów, to znaczy czy nie jest tak że w toni jest tak dużo pływających badyli, że nie da sie łowić? To płytkie łowisko i wydaje mi sie że bardzo silne wiatry mogą popsuć wodę. Planuje wypad na weekend, a zapowiadają silne wiatry. Mam sporo kilometrów i szkoda byłoby jechać na marne. Prosze poradźcie coś. Zielsko, jak zielsko. Gorsze chyba są luźne osady denne, które przy większej fali podnoszą się i na tych rozchulanych fragmentach tworzą "zawiesinę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Dziś jeszcze łódek nie puszczają to ciekawe jak jutro będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Czemu nie puszczają? Wieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Tak wieje a jutro miałem jechać ale bez sensu jak cię przetrzymaja do 10 to szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi