mackot_88 Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Również chętny :-P gdyby ktoś w drugiej połowie listopada chciał odstąpić rezerwację lub miał wolne miejsce na łodzi, proszę o kontakt :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 ...spóźniłeś się z tym pytaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Co taka cisza biora i nie ma czasu nic napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Zielsko pewnie jeszcze wysoko, ale to może być +Może ktoś coś napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Dzieje się ale różnie sztuk sporo ale nie za duże . Mój największy tylko 75cm, Padły na razie 2 szt.100+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stafford Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Jakieś efekty? Ktoś, coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Dalej słabo i jeszcze brak wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 A ziela dużo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Ziela sporo ale jak zawsze o tej porze . Pomału opada a woda niska i ciężko na jerka coś zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Ja na szczęście lowie gumami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stafford Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Na szczęście zaczęło już dmuchać w kanał wiec może podniesie się woda do przyszłego tygodnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 na razie to ze stanicy tylko na wiosłach wypłyniesz i parę metrów od kanału połowisz. Reszta niedostępna za bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 W piątek woda ostro uciekała z Drużna to pewnie trochę zejdzie zanim się unormuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stafford Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Mam wieści z dzisiaj, że na żuławskich kanałkach przy Zalewie już się podnosi wiec i do Drużna pewnie dojdzie. Tyle że brudna będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 (edytowane) Dzisiaj otworzyłem z kolegą sezon na Drużnie. Bardzo owocnie mimo ciężkich warunków-brudna woda/kawa z mlekiem/,poziom wody dobry do łowienia/podniosła się/.Dzisiaj łowienie było tylko dla wytrwałych Jeszcze parę dni się będzie woda klarować/jak nie będzie deszczu i silnego wiatru/Jest wolna łódka w terminie 24.11-25.11/nocleg 50m od wody-23.11/Jeśli ktoś z Warszawy/lub okolic/ma ochotę na łowienie to proszę o info na priva.Można będzie się spotkać z paroma castingowcami Edytowane 5 Listopada 2016 przez gaweł 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flymar Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Zarezerwowałem łódkę na 3dni na początku grudnia.Możecie polecić jakiś nocleg -będę tam pierwszy raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 ja zatrzymywałem się w hotelu Arbiter w Elblągu. Dobry wylot na łowisko, warunki znośne (styl gierkowski:) i w miarę tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Jak na razie woda zgłupiała. Łowi sie ale bez szału. Warunki trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Jak sytuacja wygląda? Będę w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Dzisiaj otworzyłem z kolegą sezon na Drużnie. Bardzo owocnie mimo ciężkich warunków-brudna woda/kawa z mlekiem/,poziom wody dobry do łowienia/podniosła się/.Dzisiaj łowienie było tylko dla wytrwałych Jeszcze parę dni się będzie woda klarować/jak nie będzie deszczu i silnego wiatru/Jest wolna łódka w terminie 24.11-25.11/nocleg 50m od wody-23.11/Jeśli ktoś z Warszawy/lub okolic/ma ochotę na łowienie to proszę o info na priva.Można będzie się spotkać z paroma castingowcami Ponieważ są zapytania w sprawie łódki w w/w terminie-już nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Ponieważ są zapytania w sprawie łódki w w/w terminie-już nieaktualne. Gaweł, gdzie te noclegi ? Chyba nie u tego zgredzika w pierdolniku obok? Słyszałem że gdzieś nowa lepsza meta powstała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Ten "pierdolnik" zwyczajowo nazywamy SHERATON więc proszę nie burzyć mi wypracowanego z trudem wizerunku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Ten "pierdolnik" zwyczajowo nazywamy SHERATON więc proszę nie burzyć mi wypracowanego z trudem wizerunku Coś słyszałem i widziałem nawet. Zrezygnowałem na poczet motelu w pobliżu. To miejsce Maćka nadal zajęte ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Gaweł, gdzie te noclegi ? Chyba nie u tego zgredzika w pierdolniku obok? Słyszałem że gdzieś nowa lepsza meta powstała.Cóż 10 lat w "Sheratonie" bywam z kolegami A się działo Jak nowa lepsza powstała to dobrze,będzie więcej miejsc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Dobrze, zapytam inaczej: biorą na Drużnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi