polak9 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Biorą pojedyńcze sztuki.Woda mętna i jest bardzo słabo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Słabo, choinka. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flymar Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Coś słyszałem i widziałem nawet. Zrezygnowałem na poczet motelu w pobliżu. To miejsce Maćka nadal zajęte ? Zarezerwowałem łódkę na 3dni na początku grudnia.Możecie polecić jakiś nocleg -będę tam pierwszy raz.Podrzućcie proszę namiary na ten motel czy coś innego.Może to bliżej niż z Elbląga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 (edytowane) http://www.ako.elblag.pl/kontakt.html Ale chyba nieczynne. Trzeba na stację zadzwonić i dopytać. Edytowane 13 Listopada 2016 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Witam, jak by miał ktoś ochotę to jutro zwalniam łódkę . Info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Dziś był wyścig "szczurów"-Otwarcie łowów na rezerwacie. Coś słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 juz w sobote lowil grubo kto potrafil https://www.facebook.com/groups/fishingpoland/permalink/1218379741551613/?comment_id=1219743671415220¬if_t=group_comment_reply¬if_id=1479153122274139 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Dziś był wyścig "szczurów"-Otwarcie łowów na rezerwacie. Coś słychać? Siema, kolega był na tym otwarciu. Pogoda bardzo słaba i trudno się łowiło. Zielsko i grążele jeszcze na powierzchni. Z efektami jakoś bez szału, po dwa, trzy 60taki na głowę.Pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 http://hotelsowa.pl/luksusow nie ma ... ale jest dobre jedzienie ( jak na hotelowe standardy za taka kase ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 (edytowane) Coś cisza A biorą /dzisiaj 107,kolega złowił o innych nie piszę bo niektórzy zerowali a inni ostro jechali /Woda się podnosi,trochę brudna ale da się Edytowane 21 Listopada 2016 przez gaweł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flymar Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Wybieram się na Drużno za kilka dni.Podpowiedzcie proszę jaką wybrać taktykę przy takiej pogodzie -jeśli się sprawdzi to przymrozki w nocy i ok +2 w dzień.Mam wątpliwości czy przy takich temperaturach jest sens szukania ryb na płyciznach 1-2 m, czy trzeba szukać głębszych miejsc i tam próbować?Będę tam pierwszy raz i wiem ,że generalnie tam płytko ale co to ewentualnie znaczy dołek na Drużnie 3m?6m?Proszę o potwierdzenie czy dobrze kombinuję-może być na priv lub jakaś garść rad dla nowego na tej wodzie.Widzę,że woda bardzo rozległa,będzie zimno, a godzin na łowienie niewiele-chciałbym choć próbować sposobów i miejsc gdzie to ma jakiś sens.PS.Mam nadzieję, że nie zamarznie.Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Oczywiście ,że jest sens szukania na płyciznach bo tam wszędzie płycizny a szczupak cały czas stoi w zielsku na metrowej a czasem i płytszej wodzie.Taktyka tam jest taka ,jak nikt nie widzi, to wszystko co na łódce do plecaka.Ważne dla właścicieli jest to żeby wszystkie łódki codziennie pływały.Nie baw się w żadne jerki tylko duża guma na lekkiej główce i nie ma bata,żebyś o kiju spłynął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 (edytowane) Łowiłem w ten czwartek i piątek w grupie z kilkoma kolegami, łowiliśmy na płytkiej (w rezerwacie) Inni też obstawiali taką wodę.Wyjęto sporo fajnych ryb (nie słyszeliśmy aby było przekroczenie metra). Pilnuj się regulaminu łowiska. Nie pływaj w rezerwacie na spalinie. Strażnik lubi "wylornetkować " takich delikwentów ... i boli Moim sukcesem było to, że dwoma rybami (63 i 66) "rozdziewiczyłem nowy sprzęt (multik i kij) na koniec sezonu CC101DC i 66cm (pięknie wybarwiany) sklonował się cholera jasna!!! Edytowane 26 Listopada 2016 przez BOB1 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Wybieram się na Drużno za kilka dni.Podpowiedzcie proszę jaką wybrać taktykę przy takiej pogodzie -jeśli się sprawdzi to przymrozki w nocy i ok +2 w dzień.Mam wątpliwości czy przy takich temperaturach jest sens szukania ryb na płyciznach 1-2 m, czy trzeba szukać głębszych miejsc i tam próbować?Będę tam pierwszy raz i wiem ,że generalnie tam płytko ale co to ewentualnie znaczy dołek na Drużnie 3m?6m?Proszę o potwierdzenie czy dobrze kombinuję-może być na priv lub jakaś garść rad dla nowego na tej wodzie.Widzę,że woda bardzo rozległa,będzie zimno, a godzin na łowienie niewiele-chciałbym choć próbować sposobów i miejsc gdzie to ma jakiś sens.PS.Mam nadzieję, że nie zamarznie.PozdrawiNie ma miejsc głębszych niż 2m a woda teraz brudna znaczy zamulona . Hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Łowiłem w ten czwartek i piątek w grupie z kilkoma kolegami, łowiliśmy na płytkiej (w rezerwacie) Inni też obstawiali taką wodę.Wyjęto sporo fajnych ryb (nie słyszeliśmy aby było przekroczenie metra). Pilnuj się regulaminu łowiska. Nie pływaj w rezerwacie na spalinie. Strażnik lubi "wylornetkować " takich delikwentów ... i boli Moim sukcesem było to, że dwoma rybami (63 i 66) "rozdziewiczyłem nowy sprzęt (multik i kij) na koniec sezonu CC101DC i 66cm (pięknie wybarwiany) sklonował się cholera jasna!!!Ładna ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Przepraszam ale 63 i 66 i 72 i 75 i......... wyhaczmy przy łodzi . W tym roku woda trudna ale ryby są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Za co przepraszasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 że nie złowiłem ryby którą by mógł zmęczyć przy fotografii 90+ a byłem cały ten tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 ...no nie wiem do końca co masz na myśli? Mieszkaliście u Franka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 (edytowane) Tak u Franka , to na Was czekał ? Chciałem trafić coś większego do fotografii niż 80 i nie zrobiłem żadnych zdjęć z rybą , Edytowane 27 Listopada 2016 przez jacekp29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Te moje pikutki były fotografowane tylko z jednego powodu ... "rozdziewiczyły" nowe nabytki sprzętowe (fotę z drugim "szczypakiem" wrzuciłem do wątku "chwalę się...") Na koniec ostatniego dnia, wyszedł mi do przynęty tuż przy łodzi, taki, którym chwalił bym się bez wstydu ... ale skończyło się na nawiązaniu kontaktu wzrokowego (a Franek niestety za bardzo nie czekał na nas ale to inny temat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Coś mówił ze ma ktoś przyjechać , w domu bywał tylko wieczorem bo jeżdził do roboty do TczewaU mnie najgrubiej 80++ , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 (edytowane) Wybieram się na Drużno za kilka dni.Podpowiedzcie proszę jaką wybrać taktykę przy takiej pogodzie -jeśli się sprawdzi to przymrozki w nocy i ok +2 w dzień.Mam wątpliwości czy przy takich temperaturach jest sens szukania ryb na płyciznach 1-2 m, czy trzeba szukać głębszych miejsc i tam próbować?Będę tam pierwszy raz i wiem ,że generalnie tam płytko ale co to ewentualnie znaczy dołek na Drużnie 3m?6m?Proszę o potwierdzenie czy dobrze kombinuję-może być na priv lub jakaś garść rad dla nowego na tej wodzie.Widzę,że woda bardzo rozległa,będzie zimno, a godzin na łowienie niewiele-chciałbym choć próbować sposobów i miejsc gdzie to ma jakiś sens.PS.Mam nadzieję, że nie zamarznie.PozdrawiamDołków 3-6m na Drużnie nie ma.1m to już głębia/kanału nie biorę pod uwagę/ Rzucaj w dryfie,na elektryku pływaj jak najmniej/płoszą się te naj.../Brania są ok 10-12,potem już słabiej/siedzą w zielsku/W każdej chwili może walnąć duża mama/co zresztą widzieliśmy,organoleptycznie /a wtedy już zimno nie jest I tak jak Bob napisał powyżej Edytowane 27 Listopada 2016 przez gaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Oczywiście ,że jest sens szukania na płyciznach bo tam wszędzie płycizny a szczupak cały czas stoi w zielsku na metrowej a czasem i płytszej wodzie.Taktyka tam jest taka ,jak nikt nie widzi, to wszystko co na łódce do plecaka.Ważne dla właścicieli jest to żeby wszystkie łódki codziennie pływały.Nie baw się w żadne jerki tylko duża guma na lekkiej główce i nie ma bata,żebyś o kiju spłynął.O kolego miałem dla ciebie duzy szacun ale od tych boleni to ci się chyba po....... w głowie.Co to znaczy nie baw się w JERKI . Czy ty boleni nie łowisz na bezsterowce nie potrafisz cz nie chcesz się do tego przyznać.kOLEGO lekka wirówka guma w ofsecie żaba poper i jerk jerk i jeszcze raz jerk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Znacznie więcej ryb łowi się na gumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi