Skocz do zawartości

Drużno

kwasik

Rekomendowane odpowiedzi

O kolego miałem dla ciebie duzy szacun ale od tych boleni to ci się chyba po....... w głowie.Co to znaczy nie baw się w JERKI  . Czy ty  boleni nie łowisz na bezsterowce nie potrafisz cz nie chcesz się do tego przyznać.kOLEGO lekka wirówka guma w ofsecie żaba poper i jerk jerk i jeszcze raz jerk .

Wyjechałeś jak Filip z konopi,albo raczej po konopiach więc odpowiem,choć szkoda mojego pisania.Mam w głębokim poważaniu co o mnie myślisz bo znasz mnie tylko z obrazka,a ja cię nawet z obrazka nie kojarzę.Jak chciałeś zabłysnąć  to trzeba  było posypać się brokatem.Wyjeżdżasz ni z gruszki  ni z pietruszki o jakichś boleniach.Ość ci w gardle stanęła czy żal ściska cztery litery? W każdym bądź razie ja wyrobiłem sobie właśnie w tej chwili o tobie zdanie mimo,że cię absolutnie nie znam.A żeby zaspokoić twoją ciekawość to bolki łowię na slidery i siedleckie żaby w ofsecie.

Znacznie więcej ryb łowi się na gumy.

Dlatego tak własnie poradziłem @flymarowi,żeby na pierwszym wypadzie skupił się na dużych gumach.A jak się wyłowi niech kombinuje z innym arsenałem.

Edytowane przez maicke82

Dziękuję wszystkim za podpowiedzi,

Wyniki  o których piszecie dla mnie nieosiągalne  w okolicznych wodach i to kusi jednak....

Z przerażeniem patrzę jednak na prognozy-w środę kiedy miałbym wypłynąć wiatr płn-zach  4-5 z porywami do 80km/h

Da się tam w takich warunkach łowić?Tak myślę,że pewnie płasko i schować się nie ma za czym,ale co gorzej martwi mnie zmętnienie wody -metr wody i taki wiatr to woda pewnie breja.

Łowił ktoś  w takich warunkach?Szczupaki jakimś cudem namierzają i atakują tam  przynętę? 

• Like 1

Dziękuję za rady odnośnie wody i warunków pogodowych.

Ciężko zrezygnować  szczególnie ze spakowanym samochodem silnikiem , kijami i podpisanym urlopem i jeszcze ta wizja wody pełnej ryb....ech

Odpuściłem właśnie  jednak przez śnieżycę i ślizgawkę na starcie,a tam jak sugerując się Waszymi radami zbyt silnym wiatrem.

Tak czy inaczej jeśli ktoś ma bliżej i może  jechać z marszu( może nie dmuchnie tak jak w prognozach) łódka jutro i w czwartek wolna,na piątek reflektował wcześniej kolega polak9

Pozdrawiam 

...lubią nas wkurzać jak tam jesteśmy :angry:  :D

Robert zapytaj Dużego co zobaczył jak zawiozłem go na miejscówkę :D

10szt dużych mamusiek w ciągu 20 minut nas olewało pokazując swoją moc :)

A mówią że wędkarstwo to relaks :D-tylko Wojtkowe lekarstwo ulżyło na cierpienia :D

Ale jeszcze je oszukamy ;)

• Like 1

Robert zapytaj Dużego co zobaczył jak zawiozłem go na miejscówkę :D

10szt dużych mamusiek w ciągu 20 minut nas olewało pokazując swoją moc :)

A mówią że wędkarstwo to relaks :D-tylko Wojtkowe lekarstwo ulżyło na cierpienia :D

Ale jeszcze je oszukamy ;)

Przecież wiem! Dzwoniłeś do mnie: Robert, ale żrą!!! przypływaj! odpuściłem i nawet nie miałem zamiaru wyrywać  (na elektryku ;)  :D )w Waszą stronę bo po co się stresować w bezsilności?! jedynie kusiło Wojtkowe lekarstwo ale wiedziałem, ze to zawsze nadrobimy wieczorem w naszym upojnym HOTELU :P

• Like 1

Przy dodatnich temperaturach trudno o pokrywę lodową:) Jutro to i nawet ucichnie całkiem. 

Ja odpuszczam, bo mam kawał drogi, a jutro u mnie i na odcinku jakiś 350 km w stronę Elbląga ma nieźle sypać. Męczarnia a i niebezpiecznie. Zawitam tam przy bardziej sprzyjających warunkach.  

Wyjechałeś jak Filip z konopi,albo raczej po konopiach więc odpowiem,choć szkoda mojego pisania.Mam w głębokim poważaniu co o mnie myślisz bo znasz mnie tylko z obrazka,a ja cię nawet z obrazka nie kojarzę.Jak chciałeś zabłysnąć  to trzeba  było posypać się brokatem.Wyjeżdżasz ni z gruszki  ni z pietruszki o jakichś boleniach.Ość ci w gardle stanęła czy żal ściska cztery litery? W każdym bądź razie ja wyrobiłem sobie właśnie w tej chwili o tobie zdanie mimo,że cię absolutnie nie znam.A żeby zaspokoić twoją ciekawość to bolki łowię na slidery i siedleckie żaby w ofsecie.

Dlatego tak własnie poradziłem @flymarowi,żeby na pierwszym wypadzie skupił się na dużych gumach.A jak się wyłowi niech kombinuje z innym arsenałem.

Duze gumy na Drużnie nie działały, nie działają i pewnie nie będą działać. No chyba, że ktoś sie zwoduje po sztormie z północy ale i tak jerk będzie lepszy.

• Like 1