maicke82 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 (edytowane) O kolego miałem dla ciebie duzy szacun ale od tych boleni to ci się chyba po....... w głowie.Co to znaczy nie baw się w JERKI . Czy ty boleni nie łowisz na bezsterowce nie potrafisz cz nie chcesz się do tego przyznać.kOLEGO lekka wirówka guma w ofsecie żaba poper i jerk jerk i jeszcze raz jerk .Wyjechałeś jak Filip z konopi,albo raczej po konopiach więc odpowiem,choć szkoda mojego pisania.Mam w głębokim poważaniu co o mnie myślisz bo znasz mnie tylko z obrazka,a ja cię nawet z obrazka nie kojarzę.Jak chciałeś zabłysnąć to trzeba było posypać się brokatem.Wyjeżdżasz ni z gruszki ni z pietruszki o jakichś boleniach.Ość ci w gardle stanęła czy żal ściska cztery litery? W każdym bądź razie ja wyrobiłem sobie właśnie w tej chwili o tobie zdanie mimo,że cię absolutnie nie znam.A żeby zaspokoić twoją ciekawość to bolki łowię na slidery i siedleckie żaby w ofsecie. Znacznie więcej ryb łowi się na gumy.Dlatego tak własnie poradziłem @flymarowi,żeby na pierwszym wypadzie skupił się na dużych gumach.A jak się wyłowi niech kombinuje z innym arsenałem. Edytowane 27 Listopada 2016 przez maicke82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Pewnie więcej się łowi bo więcej osób na nie łowi. Statystyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flymar Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Dziękuję wszystkim za podpowiedzi,Wyniki o których piszecie dla mnie nieosiągalne w okolicznych wodach i to kusi jednak....Z przerażeniem patrzę jednak na prognozy-w środę kiedy miałbym wypłynąć wiatr płn-zach 4-5 z porywami do 80km/hDa się tam w takich warunkach łowić?Tak myślę,że pewnie płasko i schować się nie ma za czym,ale co gorzej martwi mnie zmętnienie wody -metr wody i taki wiatr to woda pewnie breja. Łowił ktoś w takich warunkach?Szczupaki jakimś cudem namierzają i atakują tam przynętę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Ja bym nie jechał. 80 km/h w porywach to za dużo . Dla mnie max. 40-50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Przy "silnym" wietrze czasami wogóle nie puszczają łódek z bazy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Witam, jak zwalniasz łódkę to daj znać trochę z terminami zaspałem ale na jutro bo grudzień mam ogarnięty Wczoraj pogonili z wody do 12 bo wiało ostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Podobno ma wiać jeszcze ostrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 A widzisz , dziś miało wiać a tu cisza a nad morzem ostro. Gorzej z temperaturą bo właśnie -3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Dzisiaj byłem, na wodzie były tylko 3 łódki.Z tego co słyszałem jutro mają nie wypuszczać. Generalnie woda mętna (wręcz brudna). 2 brania, jedna ryba. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flymar Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Dziękuję za rady odnośnie wody i warunków pogodowych.Ciężko zrezygnować szczególnie ze spakowanym samochodem silnikiem , kijami i podpisanym urlopem i jeszcze ta wizja wody pełnej ryb....echOdpuściłem właśnie jednak przez śnieżycę i ślizgawkę na starcie,a tam jak sugerując się Waszymi radami zbyt silnym wiatrem.Tak czy inaczej jeśli ktoś ma bliżej i może jechać z marszu( może nie dmuchnie tak jak w prognozach) łódka jutro i w czwartek wolna,na piątek reflektował wcześniej kolega polak9Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Witam, i z łódeczki skorzystam hehe. Nie ma co się poddawać za szybko bo dziś miało wiać i flauta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Flauta czy wiatr to szczupłe i tak nie biorą. Wszyscy narzekają na mętną wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 To prawda naprawdę słaby rok. Sztuk może i sporo ale małe jak na Drużno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 To prawda naprawdę słaby rok. Sztuk może i sporo ale małe jak na Drużno.Na te naj....jeszcze czas 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Wiem hehe i wiem co lubią☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 ...lubią nas wkurzać jak tam jesteśmy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 ...lubią nas wkurzać jak tam jesteśmy Robert zapytaj Dużego co zobaczył jak zawiozłem go na miejscówkę 10szt dużych mamusiek w ciągu 20 minut nas olewało pokazując swoją moc A mówią że wędkarstwo to relaks -tylko Wojtkowe lekarstwo ulżyło na cierpienia Ale jeszcze je oszukamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Jeno Pawełku, Wojtkowego lekarstwa wtedy nie stosuj! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Robert zapytaj Dużego co zobaczył jak zawiozłem go na miejscówkę 10szt dużych mamusiek w ciągu 20 minut nas olewało pokazując swoją moc A mówią że wędkarstwo to relaks -tylko Wojtkowe lekarstwo ulżyło na cierpienia Ale jeszcze je oszukamy Przecież wiem! Dzwoniłeś do mnie: Robert, ale żrą!!! przypływaj! odpuściłem i nawet nie miałem zamiaru wyrywać (na elektryku )w Waszą stronę bo po co się stresować w bezsilności?! jedynie kusiło Wojtkowe lekarstwo ale wiedziałem, ze to zawsze nadrobimy wieczorem w naszym upojnym HOTELU 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Jeśli ktoś zainteresowany to mam do odstąpienia łódkę na najbliższy piątek i sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 A nie zamarzło już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Przy dodatnich temperaturach trudno o pokrywę lodową Jutro to i nawet ucichnie całkiem. Ja odpuszczam, bo mam kawał drogi, a jutro u mnie i na odcinku jakiś 350 km w stronę Elbląga ma nieźle sypać. Męczarnia a i niebezpiecznie. Zawitam tam przy bardziej sprzyjających warunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Nie zamarzło a teraz deszcz leje hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Wyjechałeś jak Filip z konopi,albo raczej po konopiach więc odpowiem,choć szkoda mojego pisania.Mam w głębokim poważaniu co o mnie myślisz bo znasz mnie tylko z obrazka,a ja cię nawet z obrazka nie kojarzę.Jak chciałeś zabłysnąć to trzeba było posypać się brokatem.Wyjeżdżasz ni z gruszki ni z pietruszki o jakichś boleniach.Ość ci w gardle stanęła czy żal ściska cztery litery? W każdym bądź razie ja wyrobiłem sobie właśnie w tej chwili o tobie zdanie mimo,że cię absolutnie nie znam.A żeby zaspokoić twoją ciekawość to bolki łowię na slidery i siedleckie żaby w ofsecie. Dlatego tak własnie poradziłem @flymarowi,żeby na pierwszym wypadzie skupił się na dużych gumach.A jak się wyłowi niech kombinuje z innym arsenałem.Duze gumy na Drużnie nie działały, nie działają i pewnie nie będą działać. No chyba, że ktoś sie zwoduje po sztormie z północy ale i tak jerk będzie lepszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Duze gumy na Drużnie nie działały, nie działają i pewnie nie będą działać. No chyba, że ktoś sie zwoduje po sztormie z północy ale i tak jerk będzie lepszy.Co wędkarz to opinia. Guma vs jerk . U mnie z reguły to drugie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi