maicke82 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 (edytowane) Duze gumy na Drużnie nie działały, nie działają i pewnie nie będą działać. No chyba, że ktoś sie zwoduje po sztormie z północy ale i tak jerk będzie lepszy.Nie piszę tego bo sobie coś wymyśliłem tylko mam info z pierwszej ręki od osób ,które tam te kilka dni corocznie są i wszystkie ryby 90 i 100+ łowią na duże gumy.W tamtym roku największy miał 112 cm,nie wiem czy w ogóle nie największy z 2015.Nie będę linków do fb wrzucał bo to niestety bereciarze na innych wodach.W tym roku było słabo ale gdy inni mieli marne efekty to niektórzy te 6-8 ryb wydłubywali .Ale jeszcze chyba jakiś termin tam mają. Edytowane 1 Grudnia 2016 przez maicke82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stafford Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Jak tam na Drużnie? Nie zamarzło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Coś słyszalem, że dzisiaj miejscami była cienka tafla... I nadal mętna woda. Przypomnij, kiedy jedziesz? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stafford Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) Jadę za tydzień i zastanawiam się czy świder brać Ktoś był w weekend? Edytowane 4 Grudnia 2016 przez Stafford Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Prognozy są dobre, więc trzeba mieć nadzieję :-) Daj mi znać, jak wrócisz ;-) Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mekDa Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 W sobote lodu bylo naprawdę niewiele. Miejscami, gdzieniegdzie cienka tafla. W niedziele juz duzo gorzej. Woda brudna i trzeba bylo sie naszukac zeby znaleźć ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemfish Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Koledzy Drużno pływa jeszcze czy już w lodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stafford Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Dzwoniłem dzisiaj na stanicę - podobno chłopaki do 8:00 czekali aż lód zejdzie i wypłynęli.Efektów nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Info z dzisiaj... Padły dwie metrowki :-) jedna do obejrzenia na Facebooku, na stronie Raven Fishing,106 cm:-) Drugą nie wiem kto złapał, ale miała też coś ok 105 cm;-) nic więcej nie mam,poza tym że pogoda nie rozpieszcza ;-) Wczoraj kilka krótkich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Jesteś teraz na Drużnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Nie,znajomy jest, dzisiaj mi zdawał relacje... Niestety nie wiem,czy woda mętna, czy nie, w piątek będę wiedział więcej ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Jasne bo byłem trochę zdziwiony , że jesteś tam i równocześnie umówiony ze mną w Wawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Odnośnie wyjazdu powiem Ci,jak wyszło, bo zostałem zmuszony do rezygnacji... W piątek pogadamy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 To szkoda bo warto jechać każdego dnia, póki jeszcze można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 (edytowane) Właśnie tu pada i wieje, więc jutro zero lodu na Drużnie i tak na pewno do przynajmniej wtorku. Ryby są i nie zawsze tylko w czystej wodzie. Edytowane 7 Grudnia 2016 przez Matteoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 To szkoda bo warto jechać każdego dnia, póki jeszcze można Dlatego jedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Mocna ekipa. 6-8 osób. Tylko we wtorek może zamarznąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 (edytowane) Mocna ekipa. 6-8 osób. Tylko we wtorek może zamarznąć. zapewniam Cię, że do wtorku będzie bez grama lodu. Zamarznąć to ci może wódka w zamrażarce najwyżej . Myślę również, że we wtorek będzie już na tyle czysta woda, że możecie zdrowo połapać Edytowane 8 Grudnia 2016 przez Matteoo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stafford Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 (edytowane) Dzisiaj wiało całkiem nieźle. Ja bez szału: 65, 76, 89.Cieńki lód tylko w osłoniętych zatokach. Edytowane 8 Grudnia 2016 przez Stafford Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Dzisiaj wiało całkiem nieźle. Ja bez szału: 65, 76, 89.Cieńki lód tylko w osłoniętych zatokach.Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Coś się z noclegami zmieniło? Czy tylko Sheraton w pobliżu zostaje. Może przynajmniej jedna gwiazdka doszła . Kiedyś Oaza była kilka kilometrów w linii prostej na północ. Teraz nieczynna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Drzwi do kibelka zamiast zasłonki to minimum dwie gwiazdki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Coś się z noclegami zmieniło? Czy tylko Sheraton w pobliżu zostaje. Może przynajmniej jedna gwiazdka doszła . Kiedyś Oaza była kilka kilometrów w linii prostej na północ. Teraz nieczynna.Wygodnyś, Andrzejku, ach, gdzie te chłopy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 To może wiedzieć tylko Danuta ... Danuta Rin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi