polak9 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Agro pensjonat Furtak Krosno tam macie 18km do Drużna a cena 25 zł za nocleg. Kultura w miarę ale trzeba znać drogę lub jechać S7 to dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 (edytowane) Agro pensjonat Furtak Krosno tam macie 18km do Drużna a cena 25 zł za nocleg. Kultura w miarę ale trzeba znać drogę lub jechać S7 to dalej.Dzięki. W czasach google map ciężko zabłądzić. Ale to 23 km najkrótszą drogą. Edytowane 8 Grudnia 2016 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Możliwe pomiary z auta. Ale miejscówka spoko polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Puszczają jeszcze łodzie czy już skuło lodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Możliwe pomiary z auta. Ale miejscówka spoko polecam. Byliśmy. Polecam. Puszczają jeszcze łodzie czy już skuło lodem?Wczoraj pływaliśmy. Ale część przystani była pod lodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Byliśmy. Polecam. Wczoraj pływaliśmy. Ale część przystani była pod lodem.To się pochwalcie co gryzie, jaki poziom i przezroczystość wody:) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Byliśmy w pięciu. W poniedziałek gryzło niewiele ale kolegom udało sie trafić w poniedziałek 95 i 101.We wtorek katastrofa.Woda mętna i bardzo wysoka. Szczególnie w poniedziałek. Bez gumowców nie było szans wejść na łódkę.We wtorek trochę opadła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Byliśmy w pięciu. W poniedziałek gryzło niewiele ale kolegom udało sie trafić w poniedziałek 95 i 101.We wtorek katastrofa.Woda mętna i bardzo wysoka. Szczególnie w poniedziałek. Bez gumowców nie było szans wejść na łódkę.We wtorek trochę opadła.Czyli wiaterek swoje zrobił..Gratulacje metrówki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Ciekawi mnie czy we wtorek ktos polowil. Bylem pierwszy raz i o ile w poniedzialek cos sie dzialo o tyle we wtorek nic. Chcialbym miec porownanie. Splynelismy pierwsi bo do domu 700km. Wiec nie bylo jak dopytac. Ktos cos wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mekDa Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Z tego co wiem, kolega złapał 5 sztuk. Nie wiem jednak w jakim rozmiarze :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Troszkę powieliłem wstawiająć również do filmów wędkarskich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Dzieki Panowie za film.Fajnie nacieszyc oko...Ps. Mam pytanko.Co to za silniczek macie w kolorzr kremowym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 (edytowane) "]Dzieki Panowie za film.Fajnie nacieszyc oko...Ps. Mam pytanko.Co to za silniczek macie w kolorzr kremowym ?[/ No nie przesadzaj każdy go zna , marzenie wędkarza:-). Edytowane 30 Grudnia 2016 przez brig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 (edytowane) Czyli co to za maszinu ? Edytowane 30 Grudnia 2016 przez Skob.el Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 (edytowane) Nie zmieniaj postów bo odpowiedzi są bez sensu. Jak nie znasz to znaczy , że się nie interesujesz.:-) Edytowane 30 Grudnia 2016 przez brig 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Czyli co to za maszinu ?http://www.torqeedo.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Czyli co to za maszinu ?[/ Torqeedo cena powala nawet twardziela :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Dzieki Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Wątek posprzątany. Chamskich zachowań nie tolerujemy. Jeśli uważasz, że zostałeś obrażony, jest przycisk "zgłoś". Odpyskowywanie było dobre w przedszkolu, osoby dorosłe powinny zachowywać się z większą godnością. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Za szybko posprzątany. Niektórzy chętnie by poczytali, zawsze zrobi się weselej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Ktoś był ostatnio? Jaka woda? Wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mekDa Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Byłem na początku września. Woda brudna i wysoka. Padały pojedyncze ryby, nic godnego uwagi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Ktoś był ostatnio? Jaka woda? Wyniki?Ja też byłem na początku września. Woda fakt, wysoka, ale dało się znaleźć taką do łowienia. Ryby brały jako tako, przez cały dzień 12 brań ale 3 tylko ryby w łódce, jedna przyzwoita. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Chciałbym nieśmiało przypomnieć że mija właśnie 10 lat od kiedy możemy łowić na jez.Drużno/dzięki PZW Elbląg oczywiście i chwała im za to/.Jest to w pewien sposób jubileusz/mój też /bo jest to najlepsze w Polsce łowisko szczupaków/proszę nie porównywać z Żarnowcem bo to zupełnie inny temat/.ja wraz z moimi Przyjaciółmi będziemy świętować ten jubileusz w grudniu/zawody klubowe Casting Polska/Będzie zresztą w gazecie WŚ reportaż z tego wydarzenia a z mojej strony będą niespodzianki dla uczestników Kto pamięta otwarcie Drużna w 2007?Kto wtedy łowił?Co się zmieniło?/na lepsze czy na gorsze/Jest to czas na wspomnienia,analizy itp. sytuacje.Zapraszam do dyskusji w tym wątku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) Ma ktoś jakieś sprawdzone miejsce noclegowe w okolicy,z możliwością zamówienia obiadokolacji?Nie musi być 5***** .???? Edytowane 1 Października 2017 przez urasenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi