Skocz do zawartości

Drużno

kwasik

Rekomendowane odpowiedzi

Jak będzie dalej padać to może jeszcze z tydzień zejdzie. Sprzątania tam będą mieli a my będziemy się taplać w błocie jak za dawnych dobrych lat :)  :D

Woda masakra żółta ale zielska nie ma ;)

Tak właśnie bywało :) ,też mi terminy odpadły niestety ale to dobra prognoza na koniec listopada i grudzień :)

A jak zdarzyło się zatrucie przez Wąską to żałowałem że tak mało razy byłem,były zębate i brały :P

Z wyjazdem na Drużno to tak czasami jak z wyprawą na laxy,odbędzie się jak pogoda będzie ;)

A jak trafisz w dzień to hoho :P

Czego życzę nam wszystkim :)

• Like 1

Ja dałem się namówić i pojechałem dziś na Drużno. Tak jak sądziłem, woda chlew a ryby wykazywały praktycznie zerową aktywność. Miałem 4 bardzo delikatne brania (w tym dwa obcięte ogony). Jedno udało się skutecznie zaciąć, 72cm.

Spośród tych, których spotkałem w porcie znakomita większość kompletnie bez kontaktu z rybą.

• Like 3

Ja dałem się namówić i pojechałem dziś na Drużno. Tak jak sądziłem, woda chlew a ryby wykazywały praktycznie zerową aktywność. Miałem 4 bardzo delikatne brania (w tym dwa obcięte ogony). Jedno udało się skutecznie zaciąć, 72cm.

Spośród tych, których spotkałem w porcie znakomita większość kompletnie bez kontaktu z rybą.

Dzisiaj podobnie. Woda syf. Wypłynęło ok.10 łodzi. Nas jak i większość ekip wygonił rzęsisty deszcz (ok.14.30). My z kolegą po jednym 58 i 68 cm. Reszta z tego co mówili bez kontaktu. 

• Like 2