polak9 Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 To nie źle bo my w wekend sporo szt.ale drobnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof27031 Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Za kazdym razem na drugiej czesci lowilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemfish Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Dzięki za podpowiedź. Tak właśnie myślałem, na bliższej części woda okropnie brudna i pewnie wpływa na brania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Z wodą (zmąceniem) może być problem już do końca roku.w Pasłęku prowadzone są pracę nad rzeką Wąską i płynie syf. Wszystko będzie zależało od siły i kierunku wiatru. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Arek mu jedziemy jutro ze Skałkiem, masz jakieś ciekawe info? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Arek mu jedziemy jutro ze Skałkiem, masz jakieś ciekawe info?Na priv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 jakie wyniki dzisiaj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assasyn Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Nic nowego, ryby mało aktywne. Brania mało zdecydowane. Większość ludzi z którymi rozmawiałem w porcie albo bez ryby albo niewymiarowe. Aczkolwiek:)...widziałem na sąsiedniej łodzi jak podejmowali rybę do podbieraka, oceniam ją na 100+.Ja miałem 3 ryby: 60cm, 85cm i 95cm, więc nie tak źle. Koledzy z mojej łodzi bez ryby.Brania raczej na większe przynęty (22cm i 25cm).Jutro spróbujemy ponownie ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Powodzenia dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assasyn Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 95cm 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Też byliśmy wczoraj, MASAKRA.W sumie 6 ryb, jedna 80+ reszta około 60. Brań niewiele. Miejsca gdzie wcześniej było ok, woda gnój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 W poniedzialek 107cm i kilka w przedziale 50-70. Lacznie z kolega mielismy 10 ryb.Wtorek kolega 2x80, 75 i kilka mniejszych.u innych bardzo slabo, ale byla jedna ekipa ktora mowila, ze nalowili sie 80-tek.Dzis podobno jako tako, ogolnie do 80cm byly lowione ryby. No połowiliśmy tych z przedziału 70 - 80+, we dwóch mieliśmy w sumie 16 ryb, jedna 90+ spadła przy podbieraniu, drugie tyle brań i spadów.Ryby były aktywne tylko na wodzie tzw. pół-czystej nie byliśmy na rezerwacie i okazało się że to dobra decyzja.Tego dnia jerki i gumy nie działały, tylko żelazo w dużych rozmiarach. Pozdrawiam,ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Ja miałem lecieć w poniedziałek ale dopadło mnie choróbsko. Mogę oddać rezerwację na swoje nazwisko, jak coś to dane na priv.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assasyn Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Dziś byliśmy z Arkiem M. na jednej łodzi. Coś tam się działo, ja miałem kilka ryb z przedziału 50-80 a Maciek pociągnął 97cm .Na sąsiedniej łodzi kolega podjął 100cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Jaki kolor wody? Green tigera widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assasyn Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Woda jest od czystej do kompletnego syfu. Najlepsze wyniki na takie pół na pół. W takich miejscach GT w sam raz. Na brudniejszej raczej marchewka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Woda jest od czystej do kompletnego syfu. Najlepsze wyniki na takie pół na pół. W takich miejscach GT w sam raz. Na brudniejszej raczej marchewka .Czyli tradycyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Czyli tradycyjnie Masz jakiś termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 9 miesięcy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 (edytowane) Byłem od piątku do dzisiaj (ale łowienie tylko do 11-tej aby za dnia spokojnie wrócić do Poznania i Warszawy )Potwierdzam obserwacje na temat aktywności ryb i przynęt. Nasz sześcioosobowy team zaliczył ok 15 szt do 60cm, jedna 75.A mnie nareszcie Drużno wydało sensowną rybę w piątek (kolego Assasyn, jeśli pływaliście w trzech to widzieliście moją akcję )103 cm na Pig Shad 23cm w kolorze perła z niebieski (pozostałe trzy moje małe ryby też zasmakowały w tej śwince ) Edytowane 3 Grudnia 2017 przez BOB1 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Robert to Ty zostałeś królem polowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Gratulacje pięknej ryby! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Robert, opisz proszę cały zestaw.GRATULACJE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Pierwszy "poważny" wyjazd z nowym kijkiem M1 Swimbajt 25Lb+ Tatula 200HD z Varivasen Casting PE 4.0 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 (edytowane) I po co się pchać do żółtego domku, jak wystarczy żółta kurtka ??? Edytowane 3 Grudnia 2017 przez slawek_2348 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi