ms80 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 103 cm na Pig Shad 23cm w kolorze perła z niebieski (pozostałe trzy moje małe ryby też zasmakowały w tej śwince )Robert jak obciążyłeś tego piga, czy bez obciążenia łowiłeś? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius_2008 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Gratulacje jeszcze raz Robert, u nas z Andrzejem dzisiaj tylko 80 cm i moje 67 cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Robert jak obciążyłeś tego piga, czy bez obciążenia łowiłeś?Najlżejszy wkręt SG (5gr) i moje dozbrojki 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 BOB1, w ten dzień co złowiłeś ową metrówkę, to miałeś dużo brań na to cudeńko? Jak długim kijem łowiłeś? Nie miałeś problemu z zaczepianiem zielska? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Panowie a jak z sytuacja z łódkami? Da radę coś wypożyczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacice Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 jest wielki gratulacjeByłem od piątku do dzisiaj (ale łowienie tylko do 11-tej aby za dnia spokojnie wrócić do Poznania i Warszawy )Potwierdzam obserwacje na temat aktywności ryb i przynęt. Nasz sześcioosobowy team zaliczył ok 15 szt do 60cm, jedna 75.A mnie nareszcie Drużno wydało sensowną rybę w piątek (kolego Assasyn, jeśli pływaliście w trzech to widzieliście moją akcję )103 cm na Pig Shad 23cm w kolorze perła z niebieski (pozostałe trzy moje małe ryby też zasmakowały w tej śwince ) IMG_20171201_113836_1a.jpg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 https://www.facebook.com/saturnin.jabaji/posts/10212294965981948 Taka CIekawostka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Rybak nasz brat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 https://www.facebook.com/saturnin.jabaji/posts/10212294965981948 Taka CIekawostka....Niedostępne dla niezalogowanych :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Niedostępne dla niezalogowanych :-(Dostępne, jak Ci wyskoczy okienko logowania, to na dole jest opcja "nie teraz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 (edytowane) BOB1, w ten dzień co złowiłeś ową metrówkę, to miałeś dużo brań na to cudeńko? Jak długim kijem łowiłeś? Nie miałeś problemu z zaczepianiem zielska?Odpowiedź znajdziesz w wątku "szczupaki 2017" ... Kij M1 Swimbajt 25lb 220cm. Jestem bardzo zadowolony z tego kija. Równie swobodnie rzucałem Kannibalem15+5gr jak tym prosiakiem czy też Sliderem 12S. Miałem wyjęte jeszcze 58cm i piękne wyjście grubej osiemdziesiątki tuż przy burcie łodzi...niestety nie wcelowała Zielsko oczywiście zaczepiałem, ale na tak płytkiej wodzie prowadziłem i tak górą. Tę mamuśkę "trafiłem w głowę".... guma została zgarnięta w chwilę po wpadnięciu do wody. Ryba zakręciła piękny lej. Od razu wiedziałem , ze będzie ładna Edytowane 4 Grudnia 2017 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Robert jak obciążyłeś tego piga, czy bez obciążenia łowiłeś? Odpowiedź znajdziesz w wątku "szczupaki 2017" ... Kij M1 Swimbajt 25lb 220cm. Jestem bardzo zadowolony z tego kija. Równie swobodnie rzucałem Kannibalem15+5gr jak tym prosiakiem czy też Sliderem 12S. Miałem wyjęte jeszcze 58cm i piękne wyjście grubej osiemdziesiątki tuż przy burcie łodzi...niestety nie wcelowała Zielsko oczywiście zaczepiałem, ale na tak płytkiej wodzie prowadziłem i tak górą. Tę mamuśkę "trafiłem w głowę".... guma została zgarnięta w chwilę po wpadnięciu do wody. Ryba zakręciła piękny lej. Od razu wiedziałem , ze będzie ładna Jak chcesz wolniej poprowadzić to sama sprężynka bez główki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 (edytowane) ...da radę. Same kotwiczki pięknie wyważają zestaw Edytowane 4 Grudnia 2017 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assasyn Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 BOB1, on 03 Dec 2017 - 19:09, said:Byłem od piątku do dzisiaj (ale łowienie tylko do 11-tej aby za dnia spokojnie wrócić do Poznania i Warszawy )Potwierdzam obserwacje na temat aktywności ryb i przynęt. Nasz sześcioosobowy team zaliczył ok 15 szt do 60cm, jedna 75.A mnie nareszcie Drużno wydało sensowną rybę w piątek (kolego Assasyn, jeśli pływaliście w trzech to widzieliście moją akcję )103 cm na Pig Shad 23cm w kolorze perła z niebieski (pozostałe trzy moje małe ryby też zasmakowały w tej śwince ) IMG_20171201_113836_1a.jpgTak, pływaliśmy we trzech na rybackiej łodzi . Czyli jeszcze mam dobre oko, z daleka oceniłem tą rybę na 100+ .PS. Ja zaraz po Tobie złowiłem swojego 95cm (50m od Was), nie wiem czy widziałeś naszą akcję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Dostępne, jak Ci wyskoczy okienko logowania, to na dole jest opcja "nie teraz"Na taborecie nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Widziałem tylko, że u Was fajnie się dzieje ale ryby nie widziałem...pewnie byłem jeszcze w szoku Teraz mogłem podziwiać na zdjęciu, piękna. Gratuluję. Jakie przynęty u Was się sprawdzały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Na taborecie nie działaPo otwarciu fb klikasz w opcje w prawym rogu zaznaczysz wersja na komputer i działa bez konieczności logowania na fejsie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assasyn Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Napisano wczoraj, 19:31Widziałem tylko, że u Was fajnie się dzieje ale ryby nie widziałem...pewnie byłem jeszcze w szoku Teraz mogłem podziwiać na zdjęciu, piękna. Gratuluję. Jakie przynęty u Was się sprawdzały? Ryby: 60cm i 85cm na moją konstrukcję (podobną do Svartzonker McMio Tail) o długości 25cm a 95cm na Mikado Fishunter Goliat 22cm w kolorze GT.Rzucałem też Pig Shadem Juniorem (18cm) w takim kolorze jak Twój ale nic go nie chciało polizać. W sobotę płynę z Arkiem, on pewnie połowi na obrotówki swojej produkcji a ja spróbuję bardzo "grubo" tzn. Svartzonker McPike 25cm, Savage Gear Real Eel 30 i 40cm!Myślę, że już pora podjąć coś dużego z tej kałuży:)! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markverc Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Jakby ktos reflektował jutro, to zapraszam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 ...to już nie jest kawa z mlekiem to jest gówno z szambem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimakg Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Nie za ciekawie ja mam jeszcze rezerwację od 18 do 20 grudnia mam nadzieję, że sytuacja się troszkę poprawi. Co do brań to aż boję się zapytać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Nie martw się z góry. Taki syf był na początku grudnia na otwartej wodzie ale graniczył z czystą. Teraz kojarzę, że kontakty były na styku. Ku mojemu zaskoczeniu, czysta woda była po stronie ambony, pomiędzy kępami choć na styku z otwartym akwenem była kawa z mlekiem. Wniosek ... trzeba szukać, popływać i być dobrej wiary. Bo kiedy jak nie teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimakg Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Też mam taką nadzieję, bo jak na potencjał tej wody to w tym roku wyniki nie powalają, przynajmniej jeśli chodzi o ryby 80+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Czyli trafiło mi się jak "ślepemu psu na obcej ulicy"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 (edytowane) Czyli trafiło mi się jak "ślepemu psu na obcej ulicy"... Podczas mojego pierwszego kontaktu z Drużnem, pierwsze branie jakie miałem zakończyło się rybą 105 na muchę W moim przypadku można mówić o ślepym trafie, ale w Twoim to raczej potwierdzenie umiejętności Edytowane 9 Grudnia 2017 przez Flame 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi